תעודת לידה חסרה.
שלום, שמתי לב שיש פה הרבה שאלות בנושא, אז אשאל גם.
אבי נולד בפולין בעיירה קטנה במזרח (שכעת היא עדיין חלק מפולין) עלה לארץ ב-48, נולד ב- 1929
לצערי הוא נפטר.
אני ניסיתי לאתר את תעודת הלידה שלו, בפעם הראשונה דרך השגרירות, פעם שניה נגשתי לעריית העיירה באופן אישי, אך קיבלתי את אותה התשובה פעמיים.
הם נתנו לי רשימה של כל האנשים עם שם המשפחה שלי שנולדו שם בין 1925 עד 1934.
לא היו הרבה ואת כל השמות אנחנו מכירים כקרובי משפחה.
אני רוצה להוציא אזרחות. אבי עומד בכל התנאים, לא שירת בצבא (עשה רק מילואים) עלה בשנים הנכונות לארץ וכבר כל המסמכים האללו מוכנים. רק נשאר תעודת לידה שאין לי מושג איך להשיג.
בעיריית העיירה אמרו לי שאין להם את הארכיון של שנת 1929 אחרי שרפה שקרתה.
אך גם את אחיו של אבי שנולד ב 1933 אין ברשימה שקיבלתי.
אני זוכרת שפעם דיברתי עם עורך דין ממולח שאמר לי שהוא יכול להשיג לי את תעודת הלידה. אבל לא סמכתי על זה וגם הייתי רק בת 18 אז לא ממש היה לי כח להסתבך עם עורכי דין.
כעת 8 שנים אחרכך אני נזכרת שוב שאולי שווה להשקיע כרגע, במיוחד אחרי ההסתבכות להסדרת ויזת סטודנט....
מה אומרים יודעי דבר?
שלום, שמתי לב שיש פה הרבה שאלות בנושא, אז אשאל גם.
אבי נולד בפולין בעיירה קטנה במזרח (שכעת היא עדיין חלק מפולין) עלה לארץ ב-48, נולד ב- 1929
לצערי הוא נפטר.
אני ניסיתי לאתר את תעודת הלידה שלו, בפעם הראשונה דרך השגרירות, פעם שניה נגשתי לעריית העיירה באופן אישי, אך קיבלתי את אותה התשובה פעמיים.
הם נתנו לי רשימה של כל האנשים עם שם המשפחה שלי שנולדו שם בין 1925 עד 1934.
לא היו הרבה ואת כל השמות אנחנו מכירים כקרובי משפחה.
אני רוצה להוציא אזרחות. אבי עומד בכל התנאים, לא שירת בצבא (עשה רק מילואים) עלה בשנים הנכונות לארץ וכבר כל המסמכים האללו מוכנים. רק נשאר תעודת לידה שאין לי מושג איך להשיג.
בעיריית העיירה אמרו לי שאין להם את הארכיון של שנת 1929 אחרי שרפה שקרתה.
אך גם את אחיו של אבי שנולד ב 1933 אין ברשימה שקיבלתי.
אני זוכרת שפעם דיברתי עם עורך דין ממולח שאמר לי שהוא יכול להשיג לי את תעודת הלידה. אבל לא סמכתי על זה וגם הייתי רק בת 18 אז לא ממש היה לי כח להסתבך עם עורכי דין.
כעת 8 שנים אחרכך אני נזכרת שוב שאולי שווה להשקיע כרגע, במיוחד אחרי ההסתבכות להסדרת ויזת סטודנט....
מה אומרים יודעי דבר?