תעודת יושר, הצילו!!
שלום לכולם, עברתי לגור עם בעלי בדרום אפריקה וכדי שאוכל להשאר פה עלי להגיש מספר מסמכים לרשויות, לשם קבלת הארכת הויזה שלי.
חלק מהמסמכים שעלי להגיש זה תעודת יושר- היעדר רישום פלילי ממשטרת ישראל.
אני צריכה לעשות זאת בשלט רחוק ומסתבר שהתהליך קצת מורכב וארוך ולוקח המון זמן.
לאחר שאני שולחת קרוב משפחה מישראל לתחנת המשטרה המקומית, בעזרת ייפוי כוח שלי, להוציא לי את התעודה
המשטרה אמורה לשלוח את זה למשרד החוץ והם שולחים את זה לשגרירות דרום אפריקה, והדבר יכול לקחת המון זמן!
ויזת השהיה שלי מגיעה לסיומה עוד החודש!
השגרירות הישראלית פה בדרוא"פ לא יכולה לעזור לי לזרז את העניינים מאחר והם נמצאים 16 שעות נסיעה מהעיר בה אני נמצאת
ואם אני עושה את זה דרכם זה ייקח להם חודש להיות בקשר עם ישראל ואז אפילו עוד חודש עד שישלחו לי את זה חזרה לכתובתי בקייפטאון, דרך המשלוחים המיוחדים שלהם.
ולכן השאלה היא:
תעודת יושר סטנדרטית שהמשטרה מספקת במקום לאזרחי ישראל-
האם ניתן פשוט לתרגם אותה אצל נוטריון ושיחתים אותה עם האפוסטיל?
זה עולה יותר יקר אבל כך התהליך פחות מסורבל!
האם הרשויות יקבלו את זה כך?
האם למישהו יש נסיון עם תעודות יושר?
תודה רבה!
שלום לכולם, עברתי לגור עם בעלי בדרום אפריקה וכדי שאוכל להשאר פה עלי להגיש מספר מסמכים לרשויות, לשם קבלת הארכת הויזה שלי.
חלק מהמסמכים שעלי להגיש זה תעודת יושר- היעדר רישום פלילי ממשטרת ישראל.
אני צריכה לעשות זאת בשלט רחוק ומסתבר שהתהליך קצת מורכב וארוך ולוקח המון זמן.
לאחר שאני שולחת קרוב משפחה מישראל לתחנת המשטרה המקומית, בעזרת ייפוי כוח שלי, להוציא לי את התעודה
המשטרה אמורה לשלוח את זה למשרד החוץ והם שולחים את זה לשגרירות דרום אפריקה, והדבר יכול לקחת המון זמן!
ויזת השהיה שלי מגיעה לסיומה עוד החודש!
השגרירות הישראלית פה בדרוא"פ לא יכולה לעזור לי לזרז את העניינים מאחר והם נמצאים 16 שעות נסיעה מהעיר בה אני נמצאת
ואם אני עושה את זה דרכם זה ייקח להם חודש להיות בקשר עם ישראל ואז אפילו עוד חודש עד שישלחו לי את זה חזרה לכתובתי בקייפטאון, דרך המשלוחים המיוחדים שלהם.
ולכן השאלה היא:
תעודת יושר סטנדרטית שהמשטרה מספקת במקום לאזרחי ישראל-
האם ניתן פשוט לתרגם אותה אצל נוטריון ושיחתים אותה עם האפוסטיל?
זה עולה יותר יקר אבל כך התהליך פחות מסורבל!
האם הרשויות יקבלו את זה כך?
האם למישהו יש נסיון עם תעודות יושר?
תודה רבה!