תעודת זוגיות

goanin

New member
תעודת זוגיות

אנחנו חיים ביחד כבר שנה וחצי, ומנהלים משק בית משותף כבר שנה. הזוגיות שלנו נפלאה (די שגרתית), ואנחנו רוצים למסד אותה, לפחות משפטית. ארגון משפחה חדשה מציע הנפקת תעודות זוגיות לידועים בציבור, אשר מהוות מעין מסמך משפטי והוכחה לכך שבני הזוג מקיימים משק בית משותף, על מנת לקבל את הזכויות של זוגות ידועים בציבור בכל מיני תחומי החיים. בעקרון, אני רוצה שנסדיר את הזוגיות שלנו מבחינה משפטית והצהרתית. בן הזוג שלי, מה לעשות, יותר רומנטי ממני (הרבה יותר), ורואה במהלך הזה חלק מברית זוגיות ערכית יותר. אני מאד רוצה לעשות איתו ברית זוגיות, אבל אנחנו לא במצב לחתונה בחודשים הבאים. אז תעודת זוגיות אנחנו נעשה. מבחינת טקס או משהו ערכי, מה הייתם מציעים?

yosef 30

New member
../images/Emo124.gif חבר'ה יש חתונה בבית ../images/Emo124.gif../images/Emo68.gif

היי goanin ברוך הבא
ראשית
לרגל הצעדים ששניכם עושים למען הזוגיות שלך ולמענכם. אם אתה בחרת למסד את הקשר שלך עם בן זוגך גם מבחינה משפטית, לא כלכך הבנתי למה אתה לא רוצה, זה קשור רק לרומנטיות? או שיש משהו מנטלי שאתה חושב על הטקס הזה? אם אתה לא רוצה טקס עם הרבה אנשים. אולי כדאי לכם לעשות טקס קטן מאוד מצומצם, במקום נחמד, קטן, אפשר לעשות טקס אלטרנטיבי, שבו תוכלו לחוות שניכם את הערכיות שיש בטקס הזה, זה מקסים בעיניי, אני מאמין שאתה תתרגש
. אשמח לשמוע מה דעתך בנושא. וברוך הבא שמח שהצטרפת
יום קסום יוסף.

starlit

New member
מזל טוב !

טקסים יפים, מרגשים וערכיים לא תמיד ולא בהכרח חייבים להיות גדולים ונוצצים, גם חתונות לא. חתונות גדולות ורועשות, כמו גם טקסים המוניים, מעולם לא היו ערובה לחיי זוגיות בריאים וארוכים... זה עניין של טעם, זה עניין של אופי, זה גם עניין של כסף.... לדעתי, גם ארוחת ערב במסעדה יכולה להיות סוג של טקס או משהו ערכי בין שניכם. העיקר זה איכות חיי הזוגיות שלכם והאהבה שלכם. אם הבן זוג שלך רומנטי, הייתי מציע סופ"ש בצימר מפנק, כסוג של חוויה של שניכם שתציינו בה את רצונכם להיות נשואים. שיהיה מזל טוב והרבה אהבה.

sidoni

New member
בהצלחה ומזל טוב !

אולי צניחה....חופשית ,( אם אין פחד גבהים ) נראה לי מדליק ...המון אדרנלין ובכלל ... ובן זוגך הרומנטי ?? תתחשב תראה שבסוף אתה תתרגש יותר ממנו ... בשורות טובות ... סידורי הפרחים עלי...

על הדשא, לאור השמש, פרחים, ומנגינה רכה

עם משפחה וחברים. עם יין וקצת אוכל איכותי. אתה והוא בלבוש תואם, חגיגי. צילומים, מציגים את התעודה ידועים בציבור של "משפחה חדשה". כמה מילים חגיגיות, ואולי החלפת טבעות/צמידים/שרשרות.... אפשר גם לשבור כוס ולצעוק :
"מ ז ל ט ו ב"

../images/Emo34.gif קולולולו - קול חתן וקול חתן ../images/Emo34.gif

היי, קודם כל אני רוצה לומר לכם מזל טוב
חתונה היא טקס שתמיד מרגש, כי היא מציינת מחוייבות של האחד כלפי השני וזה טקס מקסים ומרגש (לפחות בעיני). ההצעה שלי (והיא טובה לחודשי האביב-קיץ) - לקחת קבוצה של אנשים קרובים, שאתם אוהבים ותרצו שהם יהיו עדים לברית בינכם. לנסוע לנגב - לאיזו גבעה שקטה ונעימה. כמה דגלים לבנים גדולים, מוסיקה שקטה ועל רקע השקיעה - החלפת הצהרות אהבה והחלפת טבעות. בסיום - אורז (לא לאכול
, אלא שיזרקו עליכם למזל). אח"כ - לנסוע למקום כלשהו ולחגוג בכיף! שוב - מזל טוב
- כיף לכם
תחגגו את הזוגיות שלכם - מגיע לכם

למעלה