תעודת זהות =.]

תעודת זהות =.]

היושש טוף אז תראו מאוד מאוד משעמם לי אז יאללה תפציצו בתגובות: *את התעודה אני כתבתי לאתר של הילה נא לא להעתיק* שם מלא: תאריך לידה: גיל: רכב: מצב משפחתי: מקום מגורים: מזל: שתייה: אוכל: ספר: סרט: שחקן: שחקנית: מרגיז: משמח: מקום בעולם: חלום:
ועוד כמה שכתבתי הרגע
אם היו נותנים לכם 3 דברים לקחת לאי בודד הם היו:
אם היו נותנים לכם 3 משאלות מה הם היו?
מה החפץ שאתם הכי אוהבים?
כמה שעות אתם ישנים בד"כ?
בשביל מי הייתם מוכנים להקריב הכל?
מה לדעתכם התכונה הכי חשובה בבני אדם?
מה העדה שלכם?
מה אתם הכי אוהבים לקבל ליום הולדת?
איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 6 שנים?
מה תרצו להיות כשתהיו גדולים?
מה התכניות שלכם לעתיד הקרוב?
כמה ילדים תרצו?
את מי הייתם מוכנים להרוג ברגע זה?
איזה זמר אתם הכי אוהבים?
איזה זמר אתם הכי שונאים?
מה אתם מתכננים לחופש?
ועוד כמה שאלות על דיימנדז הפעם
כמה פעמים נפגשתם עם הבנות?
את מי אתם הכי אוהבים מהבנות?
ספרו בקצרה מה אתם חושבים על כל אחת.
מי לדעתכם הכי תורמת בלהקה?
מי לדעתם פחות תורמת?
ולמה היא פחות?
מה אתם חושבים על ההתאחדות עם צביקה פיק?
האם לדעתכם איתן אלבז?
האם יצא לכם להכיר את משפחותיהן של הבנות? וכמו תמיד בסוף שאלון.. ומה אתם חושבים עלי? =]]]]
קיץ נעים

chriscrossed

New member
שלי...

שם מלא: כריסטופר... תאריך לידה: 22.2.1987 גיל: 18 רכב: במוו כחולה וג'יפ שחור מצב משפחתי: רווק חחחחח מקום מגורים: תל אביב מזל: דגים שתייה: אאוטסיידר אוכל: סושייייייייי ספר: רצח באוריינט אקספרס סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח שחקן:ג'וליאן מקמהון שחקנית: אנג'לינה ג'ולי מרגיז: שקרים ובגידות משמח: לדעת שאנשים שאני אוהב שמחים ולשמוע מהם מקום בעולם: אוסטרליה אנגליה והקריביים חלום: פרטי חחחח ועוד כמה שכתבתי הרגע אם היו נותנים לכם 3 דברים לקחת לאי בודד הם היו: חבר הכי טוב שלי, אוניה חחחח ואת האהבה שלי אם היו נותנים לכם 3 משאלות מה הם היו? להחזיר מישהי שהייתי מאוד קרוב אליה לחיים, לזכות באהבה שלי וחיים הכי טובים לחברים שלי ולאחיינים שלי מה החפץ שאתם הכי אוהבים? אמממממ תמונה ישנה כמה שעות אתם ישנים בד"כ? הרבה חחחח בשביל מי הייתם מוכנים להקריב הכל? החבר הכי טוב שלי ובשביל מישהי מסויימת מה לדעתכם התכונה הכי חשובה בבני אדם? היכולת לאהוב מה העדה שלכם? חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה עדה זה אוסטרלי??? חחחחחחחחחחח מה אתם הכי אוהבים לקבל ליום הולדת? אין משהו מיוחד איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 6 שנים? וואו לא רוצה לומר חחחח מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? עוד לא ברור לי מה התכניות שלכם לעתיד הקרוב? לחזור לישראל חחח כמה ילדים תרצו? נראה לי 3-4... תלוי באישה חחח את מי הייתם מוכנים להרוג ברגע זה? לא משנה... איזה זמר אתם הכי אוהבים? איימי לי והילה איזה זמר אתם הכי שונאים? בריטני ספירס מה אתם מתכננים לחופש? אין תכנון ועוד כמה שאלות על דיימנדז הפעם כמה פעמים נפגשתם עם הבנות? את מי אתם הכי אוהבים מהבנות? הילה ספרו בקצרה מה אתם חושבים על כל אחת. אוקיי... הילה- אין מילים לתאר. עם שלם- קול מדהים. סיוון- קול מתוק ואמא לילדים מהממים חחחח. לימור- לא יודע נראה לי ביישנית חחחח מי לדעתכם הכי תורמת בלהקה? הילה מי לדעתם פחות תורמת? לא עונה על זה.... ולמה היא פחות?.... מה אתם חושבים על ההתאחדות עם צביקה פיק? מעולההההההההההה האם לדעתכם איתן אלבז? מה???????????? האם יצא לכם להכיר את משפחותיהן של הבנות? יצא לי שיחה קצרה עם אחות של אחת מהן

../images/Emo176.gif טוב זה שלי

שם מלא: שירן.... תאריך לידה: 2.8.1989 גיל: 15 וחצי רכב: יגואר מודל 2005!! מצב משפחתי: רווקה מקום מגורים: טבריה מזל: אריה שתייה: מה שיש שותים... אוכל: מה שיש אוכלים... ספר: וואו כל הספרים שקראתי יפים...טוב אני ימליץ על הספר "צרלי והושוקולדה" מוכר למישהו השם של הספר אם כן...גם רוני בפירסומות ממליצה על הספר הזה!! ספר יפה! סרט: אמ...לא זוכרת תשם של הסרט אוףף...אהה נזכרתי להתחיל מחדש סרט ענקק!! שחקן:ענארףףף לא עולה לי לראש שחקנית: אנג'לינה ג'ולי, כמו שכריסטופר אמר...
מרגיז: שקרנים וקרציות משמח: אמ...משמח מה משמח?? לא יודעת...טוב ניקסט מקום בעולם: כל מקום בעולם יפה...העיקר תקחו אותי לחו"ל ואני יגיד תודה! חלום: אין לי חלום... ועוד כמה שכתבתי הרגע אם היו נותנים לכם 3 דברים לקחת לאי בודד הם היו: חברה שיהיה עם מי לדבר, פלאפון, ואוכל (כשר) אם היו נותנים לכם 3 משאלות מה הם היו? אכם...יש לי משהו אישי זה ייחשב כמשהו אחד....ואין לי עוד דברים בינתיים מה החפץ שאתם הכי אוהבים? פלאפון כמה שעות אתם ישנים בד"כ? ווואו כמה שעות??? פייי פולל !! טוב עכשיו קמתי משינה אני הפוכה לגמרי!! בשביל מי הייתם מוכנים להקריב הכל? בשביל חבר או חברה טובה!!! מה לדעתכם התכונה הכי חשובה בבני אדם? אמון מה העדה שלכם? חצי עירקית חצי מרוקאית מה אתם הכי אוהבים לקבל ליום הולדת? כל דבר יתקבל בשמחה! איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 6 שנים? לא יודעת... מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? לא יודעת מה התכניות שלכם לעתיד הקרוב? לא יודעת... כמה ילדים תרצו? 4....
את מי הייתם מוכנים להרוג ברגע זה? אף אחד~! איזה זמר אתם הכי אוהבים? זמר?? יש פול זמרים שאני אוהבת! אין אחד ספציפי! איזה זמר אתם הכי שונאים? אין זמר שאני שונאת! מה אתם מתכננים לחופש? אני לא מתכננת כלום כי כל פעם שאני מתכננת משהו הוא מתבטל...אז מה שיהיה יהיה!.. ועוד כמה שאלות על דיימנדז הפעם כמה פעמים נפגשתם עם הבנות? את מי אתם הכי אוהבים מהבנות? את כולן אבל במיוחד במיוחד את הילה הלוי!! ספרו בקצרה מה אתם חושבים על כל אחת: כולם מדהימות אין לי כוח לפרט. מי לדעתכם הכי תורמת בלהקה? כולן תורמות! מי לדעתם פחות תורמת? -------- ולמה היא פחות?.... מה אתם חושבים על ההתאחדות עם צביקה פיק? אני בעד האיחוד!! האם יצא לכם להכיר את משפחותיהן של הבנות? לא!

chriscrossed

New member
תיקון...

מה אתם חושבים על איתן אלבז? מפיק טוב...לא נראה לי יותר מזה

שילי :)

שם מלא: דורי כהן תאריך לידה: 19.8 (עוד מעט) גיל: 16 רכב: בע"ה בס"ד מצב משפחתי: גרושה חחחח סתם מקום מגורים: נ"צ מזל: אריה שתייה: קולה,מים,פטל,אבסולוט ללללחחח אוכל: הכל חח והמון :) חוץ מחזיר בע ספר: חווה ואדם \ רם אורן סרט: אישה יפה שחקן: וין דיזל שחקנית: ג'וליה רוברטס מרגיז: תמימים,שקרנים,אדישים משמח: הרבה :) מקום בעולם: ממממממ מיאמי חלום: חלום לא מגלים (?) ועוד כמה שכתבתי הרגע אם היו נותנים לכם 3 דברים לקחת לאי בודד הם היו: ספר,לימור ושירי אם היו נותנים לכם 3 משאלות מה הם היו? 1. שיהיה שלום,בריאות למשפחה שלי ולהיות מאושרת מה החפץ שאתם הכי אוהבים? מחשב חחחח כמה שעות אתם ישנים בד"כ? כמה שיותר בשביל מי הייתם מוכנים להקריב הכל? להרבה :) מה לדעתכם התכונה הכי חשובה בבני אדם? אמינות!!! מה העדה שלכם? טריפוליטאית מה אתם הכי אוהבים לקבל ליום הולדת? אוכל חח סתם מממ לא יודעת איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 6 שנים? בע"ה לא יודעת מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? עורכת דין מה התכניות שלכם לעתיד הקרוב? ללמוד...=\\\ כמה ילדים תרצו? 2 את מי הייתם מוכנים להרוג ברגע זה? בנתיים אפחד איזה זמר אתם הכי אוהבים? עברי לידר איזה זמר אתם הכי שונאים? דודי לוי מה אתם מתכננים לחופש? לבלות כמה שיותר,לעבוד,לאכול חחחח ועוד כמה שאלות על דיימנדז הפעם כמה פעמים נפגשתם עם הבנות? 3 את מי אתם הכי אוהבים מהבנות? לימ...ואת כולן!! ספרו בקצרה מה אתם חושבים על כל אחת. עם שלם- מדהימה עם נק' חן הורסת כפרעליה סיון- סיון זה משו מיוחד היא מדהימה,מקסימה,אמא למופת (לנעה ודן )מתהעליה לימור- הבנאדם הכי חמוד שהכרתי,גומה הורססתתת אין היא מדהימה הלוי- חמודה, מוכשרת מדהימה מי לדעתכם הכי תורמת בלהקה? כולן תורמות מי לדעתם פחות תורמת? אין דבר כזה ולמה היא פחות?---- מה אתם חושבים על ההתאחדות עם צביקה פיק? וואט אבר חחח האם לדעתכם איתן אלבז? מה השאלה פה? חחחחחחח האם יצא לכם להכיר את משפחותיהן של הבנות? כן אבל לא אישית טל- נשמה שלי חיי אחותי הקטנה :)

CrAzY4uMJJ

New member
שלייייי..

שם מלא:ליטל תאריך לידה:6.3.1988 גיל:17 וחצי עוד מעט רכב:אין מצב משפחתי:אני רק בת 17 וחצי מזה מצב משפחתי?!:| מקום מגורים:ראשון לציון מזל:דגים שתייה:נסטייייי!!!
אוכל:מממ יש הרבה שאני אוהבת.. ספר:"בחינת בגרות" של גלילה רון-פדר,ספר ענק!! סרט:"ריקוד מושחת" שחקן:מממ..יש כמה..ג'ים קרי,כריס טאקר ועוד.. שחקנית:סנדרה בולוק,אנג'לינה ג'ולי. מרגיז:שקרים ובגידות.. משמח:שאנשים אהובים/חשובים מאושרים.. מקום בעולם:שוויץ,טורקיה..נוורלנד של מייקל..חח חלום:לחבק את מייקל!! ועוד כמה שכתבתי הרגע אם היו נותנים לכם 3 דברים לקחת לאי בודד הם היו:3 האנשים הכי חשובים לי.. אם היו נותנים לכם 3 משאלות מה הם היו?ממ להיות עם מייקל במשך חודש שלם,לחיות עם הבנאדם האהוב עליי ושכל מה שאני אי פעם ארצה-יהייה לי אותו=] מה החפץ שאתם הכי אוהבים?וזליןןן..חחח סתם,יש לי 2 פסלים של מלאכים מאיטליה..משום מה יש לי חשיבות אליהם.. כמה שעות אתם ישנים בד"כ?4-8 בשביל מי הייתם מוכנים להקריב הכל?אף אחד. מה לדעתכם התכונה הכי חשובה בבני אדם?כנות וטוב לב. מה העדה שלכם?אשכנזייה..
מה אתם הכי אוהבים לקבל ליום הולדת?להיפגש עם האנשים האהובים עליי.. איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 6 שנים?לא מתכננת,לא רואה את העתיד..חיה את הרגע..אבל גם חושבת פעמיים על כל דבר.. מה תרצו להיות כשתהיו גדולים?לא יודעתתת מה התכניות שלכם לעתיד הקרוב?ללמוד..ולהוציא תעודת בגרות.. כמה ילדים תרצו?1 מספיק לי עד שאני אסתדר כספית והכל=] את מי הייתם מוכנים להרוג ברגע זה?כווכזי אחד..סנדון ובאשיר(סנדשיט ובאשיט
) איזה זמר אתם הכי אוהבים?מייקל ג'קסון רולזזזז!!!חח איזה זמר אתם הכי שונאים?אין.. מה אתם מתכננים לחופש?לא מתכננת!! ועוד כמה שאלות על דיימנדז הפעם כמה פעמים נפגשתם עם הבנות?נראה לי פעם אחת. את מי אתם הכי אוהבים מהבנות?אין אפליות.. ספרו בקצרה מה אתם חושבים על כל אחת.הילה עם שלם-יפה,בת אדם מדהים,משוגעת(בצורה הטובה=])ומתוקה ביותר!! הילה הלוי-חולעעעעעעעע!!!!!!!חחחח יפיפיה,שפתיים מהממותתתתת וקול מ-ד-ה-י-ם!!!! סיוון אלבז-מהממת,מדהימה,חזקה,כישרונית..יפה בצורה לא נורמלית!!וגם משוגעת קצת(הרבה..חחחחחחח) לימור סחייק-מתוקה,יפה,שיער מדהים,עיניים משגעות,וקול מתוק! מי לדעתכם הכי תורמת בלהקה?ממממ..סיוון?נראית לי מאוד אחראית.. מי לדעתם פחות תורמת?הילה הלוי
כי היא נראית לי אחת שהאהבה שלה היא לצאת,לבלות וכל זה.. ולמה היא פחות?עניתי כבר=] מה אתם חושבים על ההתאחדות עם צביקה פיק?אם הבנות,איתן וכל מי שקשור חושב שזה נכון,זה נכון מאוד!!!!הן רוצות,הן הסכימו וזה הולך להיות יפההה=] האם לדעתכם איתן אלבז?הא?? האם יצא לכם להכיר את משפחותיהן של הבנות?לא וכמו תמיד בסוף שאלון.. ומה אתם חושבים עלי? =]]]]את מתוקעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!חולה עלייך!!!!!!!!!!!!

CrAzY4uMJJ

New member
מה אני חושבת על איתן אלבז??

שהוא מנהל מדהים,אחראי וחמווווווווווד=]

שליייייייייייייייייי

שם מלא: קרן שיאחי תאריך לידה: 28.12.1990 גיל: 14 וחצי רכב: מאזדה מצב משפחתי: אני רק בת 14 וחצי חחחחח מקום מגורים: אני גרה ליד ירושלים מזל: גדי שתייה: מים אוכל: ג'חנון, היפרח של אמא שלי, וסלט עם קוטג' וקרקרים חחחחחחחחחחח ספר: ממממממממממ סודות נעורים סרט: יש מלאאאאאאאאאא אני אוהבת נורא סרטי אימה ואקשן.... שחקן: יש הרבה אבל אני אלך על אלברט אילוז שחקנית: חנה לאסלאו מרגיז: שנוגעים לי בדברים, לא מאמינים לי, שמאשימים אותי במשהו שלא עשיתי ושאני עושה משהו טוב ומכל הלב אבל חושבים שמישהו אחר עשה אותו.... משמח: יש הרבה דברים משמחים, אבל הכי משמח זה לדעת שאתה כן חשווב למישהו... מקום בעולם: אין כמו ישראל! חלום: להיות זמרת,שחקנית ורקדנית... ועוד כמה שכתבתי הרגע אם היו נותנים לכם 3 דברים לקחת לאי בודד הם היו: מחשב, טלויזיה, והילה הלוייייי חחחח אם היו נותנים לכם 3 משאלות מה הם היו? שכל מה שאני ירצה יקרה! מה החפץ שאתם הכי אוהבים? מחשב כמה שעות אתם ישנים בד"כ? בכללי אני הולכת לישון בסביבות 1 או 2 ככה...... ואני קמה כל פעם בשעה אחרת... בשביל מי הייתם מוכנים להקריב הכל? בשביל כולם, אפילו בשביל אלה שאני שונאת כי אני אוהבת לעשות דברים טובים.... מה לדעתכם התכונה הכי חשובה בבני אדם? לדעת לתת ולא רק לקבל מה העדה שלכם? אני חצי תמניה וחצי עיראקית מה אתם הכי אוהבים לקבל ליום הולדת? דיסקים ובגדים! איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 6 שנים? מסיימת צבא חחחחחחחחחחח מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? זמרת, שחקנית ורקדנית! אתם תראו כולכם שאני יצליח ואני יעשה מיליוניםםםם מה התכניות שלכם לעתיד הקרוב? שמש, ים, בריכה, ויש עוד הרבההההההההההההההה כמה ילדים תרצו? עד 6 זה בסדר.... את מי הייתם מוכנים להרוג ברגע זה? ילדה אחת שקבעתי איתה אתמול ברמלה והיא לא באה... איזה זמר אתם הכי אוהבים? יש הרבה.. איזה זמר אתם הכי שונאים?כבר שאלת את זה... מה אתם מתכננים לחופש? הרבהההההההההההההההההההההההה ועוד כמה שאלות על דיימנדז הפעם כמה פעמים נפגשתם עם הבנות? פעמיים את מי אתם הכי אוהבים מהבנות? הלויייייי ספרו בקצרה מה אתם חושבים על כל אחת. הילה הלוי- היא הכי מושלמת שם ואין עלייה!! הילה עם שלם- היא מצחיקה כזו ואנרגטית סיון- סיון היא ממש מתוקה וחמודה לימור- לימור היא ברבי מי לדעתכם הכי תורמת בלהקה? כולן תורמות, כל אחת תורמת בצורה שונה... מי לדעתם פחות תורמת? כבר אמרתי שכולן תורמות.... ולמה היא פחות? מה אתם חושבים על ההתאחדות עם צביקה פיק? כל עוד הוא רק כותב להן את השירים אז זה בסדר... מה דעתכם על איתן אלבז? איתן בן אדם ממש ממש חמוד ומקסים האם יצא לכם להכיר את משפחותיהן של הבנות? לא

עונההה

שם מלא: מעין הלוי
תאריך לידה:4.10.89 גיל:15 וחצי רכב:אין מצב משפחתי:נשואה לחואן=] מקום מגורים:מרכז מזל:מאזניים שתייה:קולה אוכל:פיצה ספר:מזמן לא קראתי סרט:סיפור אהבה בלתי נשכח שחקן:חואן חיל נבארו
שחקנית:פלורנסיה ברטוטי וקתרין ז'יטה ג'ונס מרגיז:שמשקרים לי משמח:יש ויש ואני לא אפרט חח מקום בעולם:כל מקום שהלוי נמצאת בו=] חלום:יש הרבה ועוד כמה שכתבתי הרגע אם היו נותנים לכם 3 דברים לקחת לאי בודד הם היו:אממ תחשבו לבד אם היו נותנים לכם 3 משאלות מה הם היו?כנל מה החפץ שאתם הכי אוהבים?מחשב?:| כמה שעות אתם ישנים בד"כ?הרבהההה המון אל תשאלו אפילו בשביל מי הייתם מוכנים להקריב הכל?הילה הלוי מה לדעתכם התכונה הכי חשובה בבני אדם?כנות מה העדה שלכם?אשכנזית:S מה אתם הכי אוהבים לקבל ליום הולדת?מחשב לעצמי חחחח איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 6 שנים?מתה? מה תרצו להיות כשתהיו גדולים?אם אני יחיה עד אז
מה התכניות שלכם לעתיד הקרוב?אין לי=] כמה ילדים תרצו?3 את מי הייתם מוכנים להרוג ברגע זה?את עצמי=] איזה זמר אתם הכי אוהבים?זמר?מממממ איזה זמר אתם הכי שונאים? מה אתם מתכננים לחופש?כלום=\ ועוד כמה שאלות על דיימנדז הפעם כמה פעמים נפגשתם עם הבנות?2 את מי אתם הכי אוהבים מהבנות?הלויי ספרו בקצרה מה אתם חושבים על כל אחת. הלוי-מושלמת עם קול מדהים!!! עם שלם-מדהימההה לימור-מדהימהההה סיון-מדהימההההה מי לדעתכם הכי תורמת בלהקה?הלוי מי לדעתם פחות תורמת?אין תגובה ולמה היא פחות?-- מה אתם חושבים על ההתאחדות עם צביקה פיק?בוא נגיד שאם זה היה מה שחשבתי לא היתי בו.. אבל אחרי שפירטו לי אז אני חושבת שזה מעולה! האם לדעתכם איתן אלבז?מדהים=] האם יצא לכם להכיר את משפחותיהן של הבנות?את אח של הלוי חח רק פעם אחת דיברתי איתו נראה לי=\

טוב נו אני אענה לעצמי

שם מלא: טל רגב תאריך לידה: 23.11.1992 גיל: 12.8 בערך חחחחחחחחחחחחח רכב: להורים שלי :\ מאזדה והונדה מצב משפחתי: אלמנה נו חחחחחחחחח מקום מגורים: ירושלים מזל: קשת שתייה: שוקטהה אוכל: ספגטי :p ספר: הממלכה של קנסקי סרט: בקול גדול וכמו שהרבה אמרו - סיפור אהבה בלתי נשכח, זה פשוט מהמם שחקן: לודעתת עכשיו עזבו אותי משמות שחקנית: כנל מרגיז: שלא מאמינים לייייי על דברים נכונים! ושאני לחוצה זה מרגיז חח משמח: הילהה
מקום בעולם: ניו יורק חלום: לגור בניו יורק ועוד כמה שכתבתי הרגע אם היו נותנים לכם 3 דברים לקחת לאי בודד הם היו: הילה בריטני ומחשב אם היו נותנים לכם 3 משאלות מה הם היו? שהילה תהיה מאושרת (וכמובן דיימנדז בכללי), שהכל יסתדר עם הפאקינג אומן17 המסריח הזה, ולמות מהר מה החפץ שאתם הכי אוהבים? מחשב והשמיכה שלייייייי כמה שעות אתם ישנים בד"כ? כמה שיותר בשביל מי הייתם מוכנים להקריב הכל? הילה מה לדעתכם התכונה הכי חשובה בבני אדם? אמינות מה העדה שלכם? זה לובדוק אבל משו מעורב משו כזה מה אתם הכי אוהבים לקבל ליום הולדת? ברכות :]]]]]]]] ומתנות לודעת איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 6 שנים? בקבר מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? לא אהיה גדולה חח מה התכניות שלכם לעתיד הקרוב? ממ הרבהה כמה ילדים תרצו? 3.. את מי הייתם מוכנים להרוג ברגע זה? את עצמי את הדר את מעין ועוד מישי איזה זמר אתם הכי אוהבים? בריטני דיימנדז נינה רוני וג'ס איזה זמר אתם הכי שונאים? מאיה בוסקילה :\\ ניסו :\\ מה אתם מתכננים לחופש? המון המון המון ועוד כמה שאלות על דיימנדז הפעם כמה פעמים נפגשתם עם הבנות? 2 את מי אתם הכי אוהבים מהבנות? עם שלםם ספרו בקצרה מה אתם חושבים על כל אחת. עם שלם - יפה שלייייייייי הבנאדם הכי מדהיםם שיש סיון - אאאעעע כמה שלמותת כמהה?? לימווש - מדהימההההה מדהימההה ומדהימההה הלוי - אמ.. דקה.. אמ.. בסיידר יו נואו :\\\ מי לדעתכם הכי תורמת בלהקה? כולן תורמות מי לדעתם פחות תורמת? לא חושבת שיש אחת כזאת למרות הכל ולמה היא פחות? --- מה אתם חושבים על ההתאחדות עם צביקה פיק? אם זה יעשה טוב אז למה לא מה אתם חושבים על איתן אלבז: מושלםםםםםםםםם מושלם שלייי יפה שליייייייי מה אתם חושבים על גד עם שלם: הוא מתוקקקקק הוא חמודדדדדדד הוא מושלםםם האם יצא לכם להכיר את משפחותיהן של הבנות? כע את של עם שלם :]]]] אח אח איזה משפחההה מזהההההההה גמאני רוצה את גד וכרמיתוש

chriscrossed

New member
...

"אמ.. דקה.. אמ.. בסיידר יו נואו "- לא נראה לי שיש כאן מישהו שלא יודע עד כמה היא מדהימה...

duduz18

New member
טוב.. הנה שלי =]

שם מלא: אתם תצטרכו להסתפק ב.. דודו גיל: 18 רכב: עגלה של סופר מהירה רצח! מצב משפחתי: נשוי לדורי :] מקום מגורים: רמלה מזל: נאחס.. ככה זה שתייה: סמירנוף אייס? אוכל: צ'יפסס, פיצהה והמבורגררר ספר: אני לא בן אדם ספרותי סרט: כחול.. סתם קידינג.. מטריקס, שר הטבעות והרי פוטר שחקן: קיאנו ריבס, ברד פיט, בן אלפק וגם ויל סמית.. ההומור :D שחקנית: שמעו.. אנגלינה מדהימה.. גניפר אניסטון וגם גניפר גרנר מרגיז: אין לי מושג.. אבל שאני מרוגז אני לא הכי נחמד בעולם משמח: המוזיקה.. כאילו.. ברור?? אין על מוזיקה יגנובים =] מקום בעולם: איביזה עיריייי חלום: אני לא חולם.. אני מרחף.. בגלל זה קיבלתי זימונים לחיל האוויר חיחיחיחי

למעלה