תעודת זהות

תעודת זהות

שלום. אני גרושה מזה חודש. וברצוני לשנות פרטים בתעודת הזהות שלי. אך יש מקומות רבים שאני קרויה בשמי הקודם, כמו בבנק , צ'קים וכד'. האם אוכל לעשות תעודת זהות נוספת ולהשאיר אצלי 2 תעודות זהות? כי אין לי כ"כ כח וגם אפשרות לעבור ממקום למקום ולשנות את פרטי. תודה רבה

דנה gov

New member
תעודת זהות

שלום רב, מבירור שערכתי מול מרכז השירות והמידע של משרד הפנים הובהר לי כי לאחר עדכון מצב אישי (נישאוין/גירושין) במרשם האוכלוסין, מתעדכנים שאר משרדי וגופי הממשלה (לדוגמא - ביטוח לאומי, רשות המיסים, רשות השידור) באופן אוטומטי. לצערי, לא איתרתי באתרי הממשלה השונים דרך בה ניתן לעדכן גופים שאינם ממשלתיים במצב האישי. על פי המידע המצויין בדף ההסבר לטופס - "עדכון פרטים אישיים - שינוי שם משפחה בעקבות פקיעת נישואין (גירושין)" אלו הם התנאים לקבלת השירות: בחירת שם משפחה למי שנישואיו פקעו לאחר מילוי טופס הבקשה, יש להדפיסו ולהגיע עמו באופן אישי ללשכת מינהל האוכלוסין. המסמכים הדרושים • תעודת זהות • דרכון ישראלי • תמונה חדשה, חזותית ועדכנית בגודל 3.5 4.5xס"מ על פי המידע המצויין בנוהל ביצוע שינויים ותיקונים במצב אישי נישואין/גירושין/התאלמנות המפורסם באתר משרד הפנים, עם הגשת הבקשה מונפקת תעודת זהות חדשה במקום התעודה הישנה. למידע נוסף, ניתן לפנות אל מרכז השירות והמידע של משרד הפנים בטלפון 1-222-3450 או 3450*. בברכה, דנה.

למעלה