תעודת זהות

EverMan

New member
בנוגע לדגל

אני חושב שצריך לחנך מה הוא אומר , ולא להשאיר את זה לשיקול דעת ... כי יש הרבה דעות שונות בנוגע למשמעות שלו.

.המוסד

New member
הגדל הוא טלית

לא מדבר על שום דבר מלבד לאומיות יהודית ישראלית

EverMan

New member
דווקא במדינות ערב

מאמינים שהדגל שלנו מייצג את הפרת (פס כחול) הנילוס(פס כחול) וישראל בינהם.

זה בסדר אני מרשה לכם לחגוג עליי...

טעות מפגרת. לא שמתי לב לזה. טוב שאתם שמתם לב. מה לעשות זה קורה לפעמים, במיוחד אחרי שממהרים בכתיבה,וצריכים לרוץ לקחת את האח הקטן מהגן.... . עד כמה שידוע לי השמטת סעיף הלאום לא הייתה קשורה כהוא זה לסכסוך היהודי ערבי, אלא לחרדים שלא הסכימו שסעיף הלאום "יהודי" יהיה רשום ליהודים שיגיעו מחו"ל. אתה עשית את הקשר הדי תמוה הזה לערביי ישראל. נדמה לי שהוא היו מספר חכי"ם ערביים שהתנגדו לרעיון הזה, אם אני לא טועה איוב קרא ועוד כמה חכי"ם ערביים. כך שענבר עם כל הכבוד לו לא יחליט עבור ערביי ישראל שהורדת הסעיף היא גזענות. בסה"כ רובם גאים להיות ערבים חלקם אפילו נוסעים לנשק את ערפאת ,כמו שאנחנו גאים להיות יהודים,זאת הזהות שלהם,והם לא צריכים להרגיש עימה בושה כלשהי!

אלמוני16

New member
פשוט בגלל שהיה

סיפור שרב לא רצה לחתן איזה זוג ואז הם פנו לבית המשפט ובית המפשט אישר את זה ובלה בלבלה ואז הוא ביקש שלא יהיה יותר לאום בתעודת הזהות כדי שלא יקרה עוד פעם את אותו הדבר ואזה מה שקרה אין יותר לאום זה בסדר אני ואתה וכוד כמה אנשים אנחנו האנשים הראשונים שיש להם דבר כזה אז אל תרגיש לא שייך מקווה שעזרתי אלמוני

אריאל1

New member
אז זהו שלא...

אם כבר הסיפור ל הפטריוט היה יותר מדויק. מכיוון שהעליון התערב בנושא של המחוקק, הוכרז הגיור הרפורמי כגיור (ולא כמו שהפטריוט אמר שמדובר על יהודים, מדובר על גרים רפורמים כלומר גויים למהדרין), מכיוון שכך החליט שר הפנים להוריד את סעיף הלאום מתעודת הזהות כדי שלא יאלץ לרשום את הגרים הללו כיהודים. בעניין הכוכבים ענבר, במקום שפעם היו כותבים את הלאום יש עכשיו כוכבים לאום: ***** מסתבר שליהודים יש 5 לערבים 4. (המוסד אתה בטוח בזה?)

EverMan

New member
אוקיי , כוכבים הבנתי

אע"פ שלפי השוטרים שאני מכיר ... רובם לא יודעים לספור עד 4 או 5

לפי דעתי-../images/Emo104.gif

זו החלטה שגויה וטפשית. כל אדם צריך להתגאות בלאום שלו! וסליחה מראש על היומרנות.

אחר!

יש יהודים, חברים שלי שהתגיירו גיור רפורמי או עלו מרוסיה לאמא שעברה גיור ולטענת משרד הדתות יש ספק לגבי יהדותה. לאנשים האלה בסעיף הלאום כתוב אחר!!! אתם מבנים הם לא יהודים, גם לא רוסים (שזאת גזענות, אבל נסבלת) הם פשוט משהו אחר, לא כמנו היהודים האורטדוסים הטובים. הורדת הלאום היא דבר מצוין, אני בטוח שאף אחד ממכם לא רצה שאיזה טמבל במשרד הפנים יקבע שהוא "אחר".

למעלה