תעודות...

shirakl

New member
תעודות...

כולנו עכשיו בתקופה של תעודות.. אני את שלי קיבלתי אתמול (ממוצע 90...) והייתי ממש מרוצה.. למרות שאני ממש בטוחה שהמורים משתדלים עכשיו לעגל כלפי מטה כדי שלא נחשוב שאנחנו על הגל ונפסיק להשקיע.. בקיצור, שטויות, סתם לא מתחשק להם להיות נחמדים במיוחד... אז - איך התעודה שלכם? היה משהו מיוחד בתעודה האחרונה? (חוץ מתעודת הבגרות כמובן..) תכניות לשיפור לקראת המחצית הבאה?

כשאקבל את שלי מחר אתם תדעו...

אגב אם אחרי מחר אני נעלם מהשטח תדעו שלא קרה לי כלום פרט לכמה ציונים מזעזעים שבגללם ינותק לי האינטרנט
תחזיקו לי אצבעות ותאחלו לי המון בהצלחה
בתקווה לשוב ולדווח מחר

קיבלתי 10../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתוך 100
נו קורה... אזרחות = חרא

מור~!

New member
תעודות אלא איסטור...

אני לומדת 11 מקצועות מתוכם - 4 נכשלים
אבל רגע!! תנו לי להסביר!! מתמטיקה - אומנם ירדתי מ5 ל3 יח´, מה שגרם לי להכיר את כל החומר ולהיות "התלמידה הכי טובה" בכיתה. אבל מה לעשות, במחצית הזאת הראש שלי לא היה בכיתה (וגם לא הגוף) אז יצא שלא ידעתי על מה המורה מדברת ופשוט הגשתי דף ריק. במחצית הזאת זה יהיה אחרת! תנ"ך - היה תאקל רציני עם המורה. מתוך 32 תלמידים, 6 עברו. אחת בציון 95, אחד בציון 80 ומשהו וכל השאר בציונים 55-65. היו נכשלים של 8, ולא אחד! המנהל נתן למורה בראש ועכשיו היא עשתה מבחן יותר קל וכולם מחכים לתוצאות ספורט - מכיתה ט´ לא עשיתי את התרגיל הזה על הספסל. הודעתי למורה שא-נ-י! לא רוקדת על ספסלים! ולא מעניין אותי שלא תהיה לי תעודת בגרות, אני פשוט לא עושה את זה (עקשנות? |שור|
הכי דומה) ספרות - לא הגשתי עבודה "התפסן בשדה השיפון", אבל במחצית הזאת יהיה איזה 80 בעזרת השם. מחר מבחן! וזהו... רואים? אז זה לא כזה גרוע

למעלה