תעודות

shoham95

New member
תעודות ../images/Emo108.gif

עוד מעט התעודות (אצלנו ביום חמישי, אצלכם?), ויש לי שאלה. תגידו, אכפת לכם בכלל מהתעודות? לי, לדוגמא, לא ממש אכפת. זה כן אכפת אבל לא כמו בעבר. מבחינתי התעודה הזאת לא משפיעה על החיים שלי כרגע. אבל זו נקודת ציון, אמצע הדרך לבגרות, וזה חשוב לראות איפה אני עומדת. ככה שמהבחינה הזו- כן אכפת לי. איך זה אצלכם? זה מעניין אתכם, או שזה סתם דף נייר? היחס שלכם לתעודות השתנה ממה שהיה בעבר?

אני חושבת שכתה ט' היתה השנה החפיפניקית שלי חח

כי שנה ראשונה בתיכון וכל זה, לא היה משנה לי שומדבר כי ממילא אין בגרויות. אבל נגיד בתחילת השנה הזו אמרתי לעצמי שהשנה אני לומדת כמו שצריך (מה שלא משנה את העובדה שאני עדיין נכשלת, אגב) וכן אני חייבת להגיד שהשנה התעודות כן מעניינות אותי. אצלנו זה קורה ב... *מוציאה ת'פלאפון* יום חמישי ה3.2 לפי מה שאני יודעת, ואני כן מעוניינת לראות מה הציונים שלי באילו מקצועות. אבל נגיד אם אני אראה שיש לי נכשל בתנ"ך (מה שבאמת יש) זה פחות יעניין אותי מאשר שיהיה לי נכשל במקצוע כמו הסטוריה או לשון בהם אני צריכה לעשות בגרות השנה. בכל מקרה, בין אם זה מעניין אותי או לא, זה מעניין את אבא שלי במיוחד, ופתאום אחרי כל הנכשלים בתעודה של שנה שעברה הוא התחיל לא לתת לי לצאת יום לפני מבחן לחברות וכאלה, כי דאג שאצטרך ללמוד.

למעלה