תעודות בגרות

• פותח הנושא rhc
  • פורסם בתאריך

rhc

New member
תעודות בגרות

כל תלמיד שמגיע לכיתה י או יא מתבקש לבחור מגמה, בהתאם ליכולות ולאישיות שלו. השאלה הגדולה עד כמה באמת תעודות הבגרות עוזרות בחיים? הייתי שמח לפתוח פה שרשור על עזרת התעודה הזאת על למה צריך אותה על למה תלמידים הולכים ובוחרים כמה שיותר מקצועות ומשקיעים כל כך הרבה על תעודות טכנולוגיות, שמעתם על זה?? התעודה בנוסף לתעודת הבגרות מה אפשר לעשות איתה מה היא נותנת שתעודה רגילה לא נותת.. תגובותתת

אריאל1

New member
בגרות זה באמת בזבוז זמן

לכן בישיבה שלי החליטו להוסיף למגמה לימודים לקראת תואר ראשון באוני´ הפתוחה

יופי של גישה...

מה שאתה בעצם אומר ידידי הוא: למה בכלל ללמוד?! אז סחטיין על הגישה...הרבה דברים לא עוזרים בחיים גם החיים עצמם לא מקלים על אלה שחיים אותם אז זה אומר שצריך להתאבד?! סופר גירל

haddas

New member
תראה...

זה שתעודת הבגרות לא עוזרת בכלום, לא אומרת שלא צריכים לעשות אותה. עושים אותה, כי ככה קבע החוק. משקיעים, כי רוצים להמשיך ללימודים באניברסיטה ולרכישת מקצוע אח"כ. אני אישית, משקיעה המון בלימודים, כי אני כבר יודעת לאיזו מגמה אני רוצה ללכת, ומה אני רוצה להמשיך ללמוד באוניברסיטה. אז זהו... אנחנו צריכים אותה, וזהו. הדס

מה את אומרת?! ../images/Emo6.gif

הדס יקירתי! אני ממליצה לך לפתוח לוח דרושים ולראות כי למקוצעות השונים דרושים אנשים עם תעודת בגרות - תעודה המראה על רמתך במקצועות השונים וכמו כן תארים למיניהם - המראים כי למדת את המקצוע המבוקש! אז ככה....טוב שאת יודעת לאידה מגמה את רוצה ללכת....אבל לא מספיק לרצות....צריך גם להשקיע....כי לידיעתך אני רוצה ללכת למגמה ביולוגית, אבל אם אני אראה בסוף השנה (כן, גם אני לומדת במוצצת ...והמבין יבין...עם הדס) שהציון שלי בביולוגיה הוא לא זוהר כפי שהוא אמור להיות (לא שזה יקרה
) אני אאלץ לסגת מרצוני ללמוד במגמה ביולוגית! אותו הדבר לגבי האוניברסיטה הדס! בקיצור ולעניין....לא צריך רק לרצות, צריך גם להשקיע ולקבל ציונים מעולים ולא טובים! לימור.

למעלה