תסתכלו!

the z girl

New member
תסתכלו!

http://www.mooma.com/article.asp?pgId=5017&CatId=11 איזה מגניב אני די אוהבת את הלהה הזו.. USELESS ID.. ולמרות שאני לא הולכת להופעות לצערי (אין עם מי..) ואני לא מכירה ממש עוד להקות פאנק בארץ וכאלה זה מגניב ואני אראה *חובה חבוה חובה* את הסרט מה אתם אומרים? (אומרות ורועי ונדב?)

EleVaTioN

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

USELESS ID הם ישראלים?!
ת'שבעי!!!!!! כה??? רגע....אני לא בטוחה נדמה לי ששמעתי שיר שלהם ואהבתי אני מבלבובלת
או פאק יש לי מחר מבחן בפיזיקה ואיני מבינה דבר...

the z girl

New member
כה כה כה הם ישראלים!!!

לא ידעתי שה בכלל מופיעים בחו"ללל!!! אם הייית יודעת שהם כאלה מבוקשים הייתי הולכת לראות את הסחורה.. חחח או לפחות מורידה יותר משני שירים... בכל אופן אןי לי מקום במחשב כרגע.. נאלצתי למחוק מלא קליפים...

the z girl

New member
../images/Emo9.gif אולי.. חח אני אברר את העניין..

אני חייבת לבר עליהם דברים אממ.. אולי יש להם אתר.. אני אחפש ...

the z girl

New member
הם ישראלים, ואובססיביים לפלאפל.

בחורים לעניין. אין הם פשוט שולטים הם עשו סיבוב הופעות עם דה ארטיסט! אני מאוהבת. "we've been touring the u.s,the europe and the japan for a while now. we toured played with bands like the ataris,the vandals,less than jake,allister,lagwagon,good riddance,angry samones,new found glory,M.T.X,at the drive in,pinhead gunpowder,the hippos,h2o,and many others all over the place. we WILL play your country/hometown/parents jakoozy at some point,but you'll have to pay us a lot of money.like,30 bucks." איי לאב יו גאיססססס COME HOME :) חחח טוב נו זה רק נזקף לכותכם (ואם הייתי בן, זה לא היה הדבר החיד שנזקף..חח) אבל, עוד לא שמעתי הרבה שירים ואני לא יכולה לשפוט. נתחיל להוריד ונפנה מקום במחשב. אני אמליץ על שירים יותר מאוחר.. :))

למעלה