תסתכלו משהו חמוד

silver girl

New member
תסתכלו משהו חמוד

הסתכלתי באתר של ערוץ E! שאני מנויה אליו... וראיתי שם סקר: אם מי הכי תרצי לצאת? וכמובן שהיה שם אפשרות של יהודה לוי אז הבאתי לכם את התוצאות של הסקר. עם מי היית רוצה לצאת לדייט? 49.31% דודי בלסר 19.17% יהודה לוי 13.69% יעקב אילון 12.32% בן ארצי 5.47% חיים צינוביץ'

אתי בת 15

New member
תיכף התוצאות הולכות להשתנות!!!

אני הולכת לפוצץ את הקטגוריה של יהודה ואני מציעה שגם אתם!

1טופיפי

New member
מהההה??../images/Emo12.gif

איך דודי?! מה דודי?! למה דודי?!?!
יהודה הרבה הרבה הרבה יותר יפה ושווה ממנוווווווו!! ומכווולםםם!!
פשוט בושה!

אתי בת 15

New member
אוו סוף סוך מישהי עם שכל!

יהודה הוא פי 10 על דודי וכולם יודעים את זה!!! לפני שיהודה היה דוגמן ופיתח גוף אז לדודי היה גוף יפה יותר אבל פנים- בכול זמן ובכול מצב יהודה יותר יפה ופי 10 יותר מיוחד מדודי שבו אין שום דבר מיוחד... ועוד עכשיו שיהודה פיתח גוף אז בכלל!!! יהודה הוא פי 4 עך דודי בלסר וכול עיוור יכול לראות את זה!!!!! אני לא אומרת שדודי הוא מכוער... בכלל לא! אבל יהודה הוא בהרבה עליו ואני חושבת שהרבה חושבים ככה... וכותבים שדודי יותר מבוקש כי זה כבר הרגל... דודי היה מפורסם לפני יהודה.. אבל עכשיו נצטרך להתרגל מחדש (אני כבר התרגלתי
) ובמקום להגיד דודי בלסר השווה נגיד דודי לוי השווה!! ( דודי- שם כינו ליהודה חחחח)

1טופיפי

New member
../images/Emo45.gif

חח קרעת אותי עם השם חיבה.. ברצינות יהודה הרבה יותר יפה ממנו!! (
) וגם בראש 1 פירסמו שיהיה בשבוע הקרוב השוואה מי יותר שווה..יהודה או דודי.. ואפשר להצביע. הצבעתי ליהודה כמובן
ודודי אכן לא מכוער, אבלללל יהודהההה
, אין יהודה יותרררר.. העייניייים והכללל!!

עדי18

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה של סיון ושל אתי!!! יהודה באמת יותר שווה!!!!

על טעם ועל ריח אין להתווכח

יש בנות שהיו יוצאות לדייט עם יהודה,יש כאלה שרוצות את דודי,ויש כאלה שרוצות את יעקב אילון.אני הייתי יוצאת עם אמיר.(ואולי גם הוא היה יוצא איתי..חח סתם) זה פשוט מאוד עניין של טעם. אז לא שווה שתתעצבנו בגלל זה..אני גם בטוחה שיהודה עצמו לא לקח את זה אישית... אז דודי קיבל יותר נקודות מיהודה.זה לא אומר כלום.זה גם לא משנה את המעמד של יהודה בשום דרך. זה רק מראה שמספר הבנות שהיו יוצאות עם דודי לדייט יותר גדול ממספר הבנות שהיו יוצאות עם יהודה. מבינות? טוב,זו דעתי לפחות,אתן לא חייבות להסכים איתה.

SofyTofy

New member
דההה שחיים צינוביץ'../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איכס
איך הוא בכלל נכלל בקטגוריה

למעלה