תסריט

yossi iv

New member
תסריט../images/Emo129.gif

... יום חמישי 24.5.2007 , שעה 11:00 בבוקר,נופל טיל קסאם על גן ילדים בשדרות רוב הילדים נהרגים... מדינת ישראל מכריזה על יום אבל לאומי, המדינה בוכה... ישיבת קבינט מתכנסת בירושלים ההחלטה, צה"ל מחליט לא להכנס לעזה אך אישר לחיל האויר להקיז דם שכנגד, העם רוצה נקמה כואבת.. ב 2 לפנות בוקר ,2 מטוסי F-15 ממריאים ממצפה רמון נושאים 4 פצצות מצרר כל אחד ומטילים אותן בבית חנון במרכז עזה וברפיח....
בבוקר מתגלה הזוועה 500 אזרחים ילדים וטף נהרגים בהפצצה... ביום שישי .. 10 בבוקר נשמעת אזעקה מחרישת אזניים ומאיימת..." נחש צפע" "נחש צפע"... 15 טילים ארוכי טווח נושאות ראשי נפץ גרעיניים נורו מאירן לישראל.. 20 דקות להתפוצצות.... כל המדינה אחוזת טירוף... מה עושים?

המממ..

טורפים מהר את כל הממתקים שחסכנו מעצמנו בגלל הדיאטה?
סתם חח אני לא יודעת.. מצמרר ומפחיד אותי אפילו לחשוב על זה
להיכנס למקלטים לא עוזר מול ראשי נפץ גרעיניים נכון?

facundo te amo

New member
מממ...

קופצים על רגל אחת 4 פעמים? כאילו מה יש לעשות? מתמודדים. לי אישית אין דעה בנושא, וגם לא עניין. חבל על האנשים האלו ושילכו להתגורר אצל משפחה, מכרים- חבל שככה אנשים חיים במקומות כאלו שמסכנים את חייהם.

adi23e

New member
ליטל יש לי שאלה אלייך:

זו דעתך, ואני מכבדת אותה, אך תחשבי על תסריט חדש - טילים נופלים על מודיעין, או משהו יותר ריאלי - מחבלים שניכנסים לעיר ופוגעים בכל מי שרק אפשר (וזה לא כזה הזוי כי כבר קרו מקרים בעבר על חדירה של ערבים לעיר ולאזור מכבים-רעות, עם סכינים) . האם כך היית רוצה שייתיחסו אלייך? שיפילו את האשמה על זה שנפגעת בכך שאת גרה באזור מסויים? תקני אותי אם אני טועה - אך את בעצם אומרת שזו הבעייה שלהם...אנו חיים במדינה שתושביה ברוב עיריה, אם לא בכולם, נמצאים בסכנה ובאיום מתמיד

facundo te amo

New member
תראי אני פשוט לא מתעניינת מה אני יגיד לך

באמת לא נחמד שנופלים טילים ובאמת חבל על החיים שלהם, אני לא מאשימה אותם שהם גרים שם אני אומרת שעד שהמדינה תפתור את הבעיה שילכו להתגורר אצל מכרים או משהו. אני לא יכולה להרגיש קרובה לנושא ואולי אני מרגישהמ אוד מרוחקת בגלל שאני לא מכירה אישית מישהו שגר שם, אוקי זאת המדינה שלי אבל אני לא רוצה ולא מתיימרת להבין את הבעיות של כל האנשים במדינה ובכל האזורים . ממש מצטערת אם זה נשמע שטחי או משהו, פשוט הדעה שלי לא תשנה משהו בעניין ולא תגרום למשהו שיגרום לשינוי משמעותי בעניין ואני לא חושבת שאפשר לשנות, זה בידי המדינה שתדאג לאזרחים.

hadarwin

New member
אם אפשר להגיב:

ליטל תראי.... נכון שזו בעיה שלהם... אבל את אומרת שיעברו לגור במקום אחר... זאת אומרת לתת לערבים את השטח שהם מפציצים - מה יקרה? הם ירצו עוד.. הם יתקפו עוד ועוד עד שכל ישראל תהיה שלנו ואנחנו לא נהיה... אז זו גם תהיה בעיה שלך... לא ניסיתי לשנות את דעתך רק לתת לך נקודה לחשיבה מקווה שעזרתי (ואם לא היית צריכה עזרה כייף להביע דיעה ליד אנשים משכילים
)

לא נותנים לתסריט כזה זמן שידור

לצערי מצב כזה מאוד אפשרי ולא תסריט דמיוני. שוב אני מפנה אצבע לכיוון הממשלה והמדינאים החכמים שיושבים בראש של כולנו ומחליטים על עתידנו, ומבקש מהם לפקוח עיניים. אסור לתת למצב כזה לקרות. ואם כבר חייבים ליפול עלינו טילים (וכנראה שזה ככה) אז עדיף שלא יהיו גרעיניים. אני ממליץ להעלים לאלתר את הכורים האירניים, כמו שעשו לכורים העיראקים. נספוג את האש, הכוחנו שהעורף שלנו מוכיח את עצמו ברגעי אמת, וגם ברגעי "אמת". שוב לצערי, קיימת תחושה חזקה של מלחמה באוויר. תרגילי מלחמה הפכו לשגרה בצבא (כפי שמפורסם בעיתונים), ההתחמשות של כל האיזור בתאוצה, איומים מועפים לאוויר בכלי התקשורת.... הכי חשוב שנשאר מלוכדים ומאוחדים, זה המפתח לנצחון, זה המפתח לעמידות ולחסינותו של העם היהודי

למעלה