תסריט שלי

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifתסריט יפה מאוד

האמת שקראתי אותו אתמול אז קצת שכחתי מה היה בדיוק אבל אני זוכר שאהבתי. יש לי קצת בעיה עם הקטע שהם בבחו"ם, זה באמת נחמד שהכנסת את יויו כי אהבתי את הדמות שלו, אבל הקטע שהוא כל הזמן אומר "בטוח שאת לא נורה?" או שהוא מספר מה שקרה לו זה קצת מיותר. בכל זאת, צריך להפריד קצת בין הסדרות כי ד"ה גם ככה קורצת כבר יותר מדי לשיר שלנו. גם הקטע שעמליה היא הנרצחת נראה לי ממש לא קשור, כאילו ראינו אותה ב-68 ישנה עם מושיקו למה שפתאום היא תבוא למונטנה, תיכנס למזוודה, תצא ב-2008 ובדיוק באותה שנייה בלי שנשים לב לולה תירה בה? היה אפשר לבחור כל דמות אחרת וזה עדיין היה מעניין.

lolo59

New member
תודה על המחמאות, ו...

האמת, היה לי רעיון איך היא תגיע לעתיד וכו'..אבל זה משהו שמצריך כתיבה של עונה שלמה, ואין לי כוח לכתוב עונה שלמה. אבל הקטע של "למה עמליה היא הנרצחת" יכול להישאר לניחושכם

lolo59

New member
ולגבי הקריצות

חחחח דווקא בגלל שלדעתי, ד"ה היא הש"ש רק עם שם אחר ובתוספת מד"ב, הרשיתי לעצמי לכתוב את הבחו"ם בפרק הזה. אתה צודק לגבי הקריצות, באמת הם יותר מידי קורצים לסדרה הקודמת. אז הרשיתי לעצמי גם. . . . .
ושוב, תודה על המחמאות

lolo59

New member
ועוד משהו (תמיד אני שוכח ואז נזכר! :-\ )

לגבי זה שהוא סיפר את הסיפור שלו (יו-יו), אני חושב שזה היה נחמד. כי, תכל'ס, זה גם נאמר עם הקשר כלשהו (עמליה: "מאיפה נפלת, מגן עדן?" - יותם: "לא. האמת, אפילו שרתי שיר בשביל לקבל חנינה, או לפחות להיות בגן עדן, אבל הגעתי לגיהינום." ) לא יודע, לדעתי הבחו"ם היה ממש נחמד. ואומר את זה אחד שממש לא אהב את פרק הפתיחה של "השיר שלנו 4" בגלל הבחו"ם, וחיבב את פרק הסיום של אותה עונה. רק חיבב. אז אם לא אהבתי את הבחו"ם, אבל כתבתי אותו בכ"ז פה - כנראה שזה הרגיש לי לא מיותר. אבל! כול אחד ודעתו הוא... אני לא מנסה להכריח אתכם לאהוב, חלילה

ZiV GiLbOa

New member
רעיון כללי מאוד יפה,

אבל ההבדל בין זה לשיר שלנו שזה פחות קומי ואת לא יכולה להכניס קטעים כאלה כמו הבחו"ם כי זה לא מתאים לסוג הסדרה. וגם איך עמליה הגיעה לעתיד? היא לא עברה איתם במזוודה.. בסך הכל יפה!

lolo59

New member
זה כול הקטע

שתנחשו מה יכול להביא אותה לעתיד... אפשר לומר שאני די רמזתי משהו קטן בפרק. תחפשו, ותנחשו. חח ותודה!

תסריט ממש יפה...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

רק דבר אחד ממש לא היה ברור לי: איך לעזאזל לולה ירתה בעמליה אם עמליה הייתה בשנות השישים ובכלל לא הייתה במעמד בבית הקברות
אם זה רק אני לא הבנתי את זה אז מצטער... אבל בסה"כ תסריט חביב מאוד. דווקא אהבתי את הקריצות לש"ש 4, למרות שעל הש"ש 4 עצמו לא מתתי במיוחד... ;)

lolo59

New member
אורן ומייק

היה לי רעיון איך עמליה תקבל את הירייה, לא הכי מקורי שיש, אבל היה רעיון. אבל דבר כזה מצריך כתיבת עונה שלמה, ולמי יש כוח לזה? אז אמרתי גם ל"זיו גלבוע", שזה נותר לניחושכם, או יותר נכון, לרעיונותיכם
חח מה רע בקצת להעלות רעיונות??...

למעלה