תסריטאות

england

New member
תסריטאות

הי אני כותבת בעיתון סטודנטים ,והרבה אנשים אומרים ש"יש לי את זה" אני רוצה להתמקד יותר בתחום למרות שעכשיו אני סטודנטית לתואר "רגיל" מעניין אותי תסריטאות ורצוי באזור חיפה שאלתי היא : האם עדיף לימודי תואר או שגם תעודה זה מספיק בשביל הכלים הבסיסיים? האם יש לי סיכוי להצליח בארץ? בתודה מראש....

תסריטאות בחיפה

מכון הדסה פיתוח אישי וארגוני ת"ד 1406 ירושלים 91013 רח שטראוס 24 טלפון 6244344 02 פקס 6221287 02 תסריטאות ומחזאות קמרה אובסקורה, בי"ס לאמנות, חיפה כתובת: הנביאים 26 א´ חיפה 33104 טלפון:04/8626060 מועד הרשמה: פרטים במוסד מועד תחילת הלימודים: פרטים במוסד. פתיחת הקורס מותנית במספר הנרשמים. גובה שכר לימוד: > 15,000 ש"ח נכון ל- 9/2002 משך הלימודים: שלוש שנים דרישות מוקדמות: 12 שנ"ל עדיפות בגרות תעודה בסיום: תעודת גמר תנאי קבלה: תעודת בגרות ו/או 12 שנות לימוד. מבחני מיון וראיון אישי. ועדת הקבלה תהיה רשאית לאשר באופן חריג קבלה של סטודנטים שלא סיימו 12 שנות לימוד. תוכנית לימודים: כתיבה ותסריטאות. הלימודים במחלקה מתרכזים בשני תחומים: א. כתיבת פרוזה. ב. כתיבת תסריטים. השנה הראשונה - במרכזה עומדת סדנת כתיבה שבועית, שבמסגרתה מתבקשים הסטודנטים לכתוב טקסטים סיפוריים, לפי נושא נתון, הנקראים ומנותחים בכיתה. בשנה השנייה: עומדות במרכז הלימודים שתי סדנאות: סדנה לכתיבת תסריט ארוך וסדנת פרוזה, לכתיבת סיפור או נובלה. שנה שלישית: לומדים במסגרת שבמרכזה עבודת-יצירה אישית ארוכה - ספר, קובץ סיפורים, או תסריט ארוך לקולנוע או לטלוויזיה. במסגרת תוכנית הלימודים: תולדות האמנות - מבוא כללי. מבוא לאומנות עכשווית. מושגי יסוד בתרבות המערבית. סדנה ניתוח טקסטים. תולדות הקולנוע. מבוא ליישומי מחשב. סדנת כתיבה מרכזית. לשון וניסוח. ספרות עברית. סדנת בימוי קולנוע. יסודות התסריט. צילום - יסודות השפה. רישום. סדנת כתיבה אקדמאית. תחקיר קולנועי.

תסריטאות

באזור חיפה ניתן ללמוד בקמרה. בררי אם גם יש להם קורסים קצרים. בכל מקרה הכניסה לתחום התסריטאות אינה קלה. יותר מחפשי עבודה ממשרות מוצעות. חלק משתלבים בתחומים קרובים כמו פרסום ןעריכה בעתונות.

למעלה