תספורת של מיכאלה אני מנסה לשאול שוב, מישהו יודע מי הספר של מיכאלה (אפרת כהן)? אני חייבת תשובה. תודה.
מ משפחתבא New member 6/8/04 #1 תספורת של מיכאלה אני מנסה לשאול שוב, מישהו יודע מי הספר של מיכאלה (אפרת כהן)? אני חייבת תשובה. תודה.
ג גלעד boy New member 6/8/04 #4 תשובה::: הספר של מיכאלה הוא אני! כן,כן..באמת! בגלל זה יש לה תיספורות כאלה יפות! בגלל אנשים כמוך יש לי קמטים בגיל 17 מה אנחנו צמודים לה לתחת שאנחנו יודעים איפה היא מסתפרת.......נו באמתתתתתתתת!!!!
תשובה::: הספר של מיכאלה הוא אני! כן,כן..באמת! בגלל זה יש לה תיספורות כאלה יפות! בגלל אנשים כמוך יש לי קמטים בגיל 17 מה אנחנו צמודים לה לתחת שאנחנו יודעים איפה היא מסתפרת.......נו באמתתתתתתתת!!!!
ג גלעד boy New member 6/8/04 #7 אביטל... את לא מבינה???????????? אני הספר שלה!!!!!!!! כבר אמרתי אתז ה...למה את מתכחשת לזה?!?!!?
ג גלעד boy New member 6/8/04 #12 לא!!!! אולי....... אני פשוט לא רציני! כאילו אני לא אוהב לעשות מהדברים חמורים ופשוט לצחוק מהם..נגיד השאלה הזאת...זה ממש מעצבן אז במקום להיתעצבן צחקתי על זה..
לא!!!! אולי....... אני פשוט לא רציני! כאילו אני לא אוהב לעשות מהדברים חמורים ופשוט לצחוק מהם..נגיד השאלה הזאת...זה ממש מעצבן אז במקום להיתעצבן צחקתי על זה..
ג גלושש New member 7/8/04 #13 שמעי בדרך כלל אני לא מתעצבנת מהודעו -ת מפגרות אבל זה עבר את גבול הטעם הטוב חחח עלק.... טוב שמעי מאיפה לנו לדעת??? וגם מה זה משנה לך!?!? חחחחחח אבל תודה על השעשוע...
שמעי בדרך כלל אני לא מתעצבנת מהודעו -ת מפגרות אבל זה עבר את גבול הטעם הטוב חחח עלק.... טוב שמעי מאיפה לנו לדעת??? וגם מה זה משנה לך!?!? חחחחחח אבל תודה על השעשוע...
I i love אפרת New member 7/8/04 #17 היא מתכוונת כי אתה שם תמיד נגיד מישהו רשם את אותה שאלה, אז יש לך תמיד קישור לזה... ונגיד השרשור צחוקים הקודם היה לך אליו קישוררררר...
היא מתכוונת כי אתה שם תמיד נגיד מישהו רשם את אותה שאלה, אז יש לך תמיד קישור לזה... ונגיד השרשור צחוקים הקודם היה לך אליו קישוררררר...
G GILADOS New member 7/8/04 #1 זה ממש לא היה בעיה לשים קישור לשרשור הצחוקים הקודם, בשביל זה המציאו את החיפוש המתקדם!