תספורת ראשונה

תספורת ראשונה

שלום, אני חדשה בפורום, נרשמתי לאתר לפני שלוש שנים כשעמדתי להתחתן ומאז הולדת בני אני מציצה מדיי פעם לפורום שלכם. אני מבקשתאת עזרתכם במציאת מספרה טובה לילדים. הילד שלי כבר בן שנתיים וחודשיים ואני ובעלי החלטנו לספר אותו לקראת הקיץ ואנחנו מחפשים מספרה טובה באזור ראשון לציון מי שמכיר אני אמשח לקבל המלצות תודה,

טאבית

New member
../images/Emo207.gif גם אני מחפשת אבל באזור השרון

הילד שלי או ליתר דיוק-הפולניה עם הרעמה (אצלו השיער לא גדל מאחרוה, הוא גדל כלפי מעלה וזה נראה כבר ממש מגוחך) צריך דחוף!!!! ספר לפעוטות שיהיה עדין,אדיב, נחמד תודה רבה

רעננה הולך?

בן ה - 5 שלי הסכים להסתפר בקטצר ברעננה (מול הקניון)

xxss1

New member
נתניה זה בסדר?

יש את ראש קטן גדול בק.השרון בנתניה. אמנם המספרה לא לילדים בלבד,אבל נתי הספר מקסים עם ילדים אפילו הפיצפונים ו"הבעיתיים" ביותר. אחרי כל תספורת מקבלים ארטיק בקיץ וקרמבו בחורץ. יש כסא בצורת מכונית והרבה צעצועים. בהצלחה

xxss1

New member
עוד משהו

והכי חשוב... אחריי התספורת הראשונה מקבלים תעודה עם השם תאריך וכמובן זיכרון מהשיער שניגזר.....

mom2ia

New member
אם הילד שלכם הוא מהזזים הרבה

אז תבקשו את טל בקטצר ברעננה. הוא מספר את עידו שלי כשעידו מזיז את הראש כל הזמן. זה יוצא מדהים ולעידו יש שער חלק חלק - כל שערה שלא באורך הנכון, רואים - אני לא יודעת איך הוא מצליח לספר אותו...

מחפשת מספרה לילדים

שלום אני מחפשת מספרה לתספורת ראשונה לבן שלי הייתי רוצה בכל זאת תספורת ראשונה, משהו חוויתי שישאיר זכרון נעים ספר עדין וקשוב שמעתי על מספרת קטצר ברעננה והנסיך הקטן בפ"ת אשמח לשמוע מהמלצותיכן תודה

liata17

New member
"קיד קאט" בראשון לציון....

ברחוב רוטשילד, פסאג' חיים יש מספרת ילדים אבל הם די יקרנים, 50 ש"ח לתספורת ילד.. אני לוקחת לספר רגיל ולוקחים לי 30 ש"ח..

גם אני ממליצה עליהם

לא בגלל שהם כל כך טובים אלא בעיקר בגלל המהירות שבה מתבצעת התספורת.

למעלה