תספורת נשית...

תספורת נשית...

אני מפנה את השאלה הנ"ל לנשים בלבד, שכן רק אתן תוכלו לענות עליה מהרגשה אישית שלכן אז ככה, לאחרונה גילחתי את שיער ערוותי (לבקשתו של בן זוגי), כאשר בהתחלה ההרגשה היתה מעט מוזרה, אבל אחרי שהשתנתי בפעם הראשונה גילית שהשתן יוצא מעט "עקום" השאלה היא, האם זה בגלל שאני לא מתורגלת / פאק גנטי / ... או שזה קרה לכן ואחרי תרגול זה עבר ?

חיבוקון

New member
כשאת משתינה נסי להוריד את הרגל

מעל האסלה, מבטיח שתשתיני ישר
וזה המקום להודות לאלוהים על שלא עשאיני אישה, עם איזה דילמות אתם מתמודדות, לא עלינו.

דגדגן לא סימטרי

גורם לזרימת שתן עקומה. יתכן והשיער באמת מחפה על זה. ועכשיו כשאת קירחת זה ניכר. דרך אגב קראתי פעם שאצל שבנות שמאוננות מגיל צעיר הדגדגן גדל בצורה לא סימטרית.

נוAה מתאפקת לא לצחוק

המממ...
לדעתה זה שטויות במיץ ברטולין. נתחיל מזה שגוף האדם לא פרופורציונלי. אין שום איבר בגוף שהוא סימטרי לחלוטין. גם אם חושבים על זה ברצינות, נוAה לא מוצאת את הקשר. לא יתכן שבגלל אוננות, גם אם זה בגיל צעיר, זה משפיע על צורתו של הדגדגן. זה כמו שיגידו על גברים עם זין עקום שזה בגלל אוננות...

P u s s i c a t

New member
נתחיל בזה

שאני מאושרת לדעת שאני לא היחידה. זה פשוט מתפזר..... יש שיטות. תרגול רב, ומסתדרים. בישיבה אגב אין בעיה, זה רק במקומות ציבוריים שאני לא מעיזה לשבת בהם על האסלה. אבל רגע... חייבת שאלה. ונניח שהדגדגן לא סימטרי. הלו? ממתי משתינים מהדגדגן????????? זה מזכיר לי את ההוא שעה מצץ לי את שלפוחית השתן ולא הבין למה אני לא גומרת.... ולא. לא עזרו הסברים

למעלה