תסמנו את ה-22/05

Mrs Brightside

New member
תסמנו את ה-22/05../images/Emo127.gif

או יותר נכון תמחקו את התאריך הקודם ותסמנו את זה,כי זה התאריך של יציאת האלבום החדש
(נכון לעכשיו
). ואם אנחנו לא נרגשים בפורום לקראת האלבום,הנה מספר כתבות שכן..(אם אתם רוצים שאני אתרגם אחת מהן/כולן,רק תגידו).: -Billboard.com -ELITES TV. -star pulse -VH1.com : http://www.vh1.com/artists/news/1553993/20070306/maroon_5.jhtml בעקרון הכתבות די חוזרות על עצמן(חוץ מהכתבה של VH1),אבל העיקר זה שיש לנו תאריך,וגם את רשימת השירים באלבום:
1. If I Never 2. Little Of Your Time 3. Wake Up Call 4. Won't Go Home Without You 5. Nothing Lasts Forever 6. Makes Me Wonder 7. Can't Stop 8. Goodnight, Goodnight 9. Not Falling Apart 10. Kiwi 11. Better That We Break 12. Back At Your Door​
ויש תמונה חדשה מצורפת לכאן.. וזהו עד לכאן

Mrs Brightside

New member
ויש גם כתבה בעברית...

מmusicaneto.com מארון פייב חוזרים במאי עם אלבום שני ידיעה מתאריך: 06/03/2007 | מערכת מוסיקה נטו מארון פייב פרצו בענק ב-2004 עם אלבום בכורה מצליח בשם Songs About Jane (שמכר 12 מיליון עד סוף 2004!) ושרשרת להיטי ענק שכללה את Sunday Morning, She Will Be Loved, Harder To Breathe ו-This Love. כדי לנצל את המומנטום, הם הוציאו ב-2005 אלבום אנפלאגד וסט הכולל DVD ודיסק בהופעה. בסוף חודש מאי הקרוב ייצא סוף סוף האלבום השני, It Won't Be Soon Before Long, שיכלול את הסינגל הראשון Makes Me Wonder. השיר הוא אחד מ-12 שיופיעו באלבום והופקו ע"י מייק אליזונדו, מארק "ספייק" סטנט, אריק ולנטיין ומארק אנדרט. "זה כמו Songs About Jane אבל יותר רקיד. המקצבים הם ללא ספק חזקים יותר, אבל גם יש קטעים רגועים יותר", אמר הגיטריסט ג'יימס ולנטיין. הלהקה תחשוף שירים חדשים מהאלבום ב-2 הופעות שיתקיימו בסוף החודש בלוס אנג'לס וניו יורק. מפתיע לגלות שההצלחה של אלבום הבכורה Songs About Jane לא היתה מיידית. האלבום יצא ביוני 2002 וכמעט הוכרז ככישלון חרוץ. רק 26 חודשים אחרי שיצא (אוגוסט 2004), הוא הגיע אל המקום הראשון במצעד האלבומים האמריקאי – שיא במצעד הבילבורד והישג ששנכנס לספרי גינס. מאז, Songs About Jane הגיע למעמד של פלטינה ב-18 מדינות באירופה ומכר 4.3 מיליון עותקים בארה"ב. ההצלחה לא פסחה גם על ישראל ובמצעד השנתי של גלגל"צ הלהקה תפסה את המקומות השני והרביעי והוכתרה כ"להקת השנה" ו"פריצת השנה".

SuperKeren

New member
Can't Stop?Not Falling Apart?!

גם לשחזר חומר קארה וגם להשחיל לנו שיר שהבטחתם מלפני שנה ורק עכשיו נזכרתם להוציא?
אז קודם כל - ברור שמתרגשים מהידיעה המרעישה (למרות שהיו המון כאלה דומות בדרך, שנטו להטעות אותנו
)!!@#$ כולי נרעשת!!! (והפעם, לשם שינוי אני לא אומרת את זה בציניות) למרות שאם נבחן את זה רגע, אחרי אלבום בכורה מצליח כמו SAG, יהיה ממש קשה לעמוד בציפיות (ותגובת) הקהל... מקווה שיעברו את זה בשלום. יודעים מה? עזבו מקווה - מחייבת! יש לי ציפיות מאוד גבוהות מהאלבום והלהקה, במיוחד אחרי כל מה שעבר עליה בשנים האחרונות... צריכה הוכחה שהדברים שמרו על האופי האמיתי שלהם ושלא סרחו! מה איתכם?

Mrs Brightside

New member
בדיוק עכשיו היה לי על זה שיחה

עם ידיד על "משבר האלבום השני" (שדיברנו על מירי מסיקה כמובן
). אני גם מקווה מאוד,למרות שמשום מה יש לי הרגשה ממש רעה(כגודל הציפיות גודל האכזבה?) אבל נחכה בסבלנות

SuperKeren

New member
מה את משווה מירי מסיקה למארון../images/Emo46.gif?!

ואל תדאגי - יהיה בסדר
אחרי הכל - זה מארון

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif גם לי יש הרגשה כזאת

במיוחד אחרי שמחכים כ"כ הרבה זמן הציפיה מהלהקה רק הופכת להיות יותר ויותר גדולה

למעלה