תסמכו על פרס

תסמכו על פרס

אני גם איש שמאל ממפלגת העבודה. אני חושב שלהיכנס לממשלת אחדות רק על רקע מדיני זה טעות, כי יש גם רקע כלכלי. לדעתי אפשר להיכנס לממשלת אחדות רק כאשר תוכנית ההתנתקות תצא לפועל ורק כשביבי יפסיק לפגוע בחלשים. בכל מקרה, לא משנה איזו החלטה יקח פרס, אני אתמוך בו. רואים איזה טיפשים נראים עכשיו הליכוד כי הם בגדו בשרון? ככה גם אנחנו ניראה אם נשים רגל לפרס. אם יש שיחות חשאיות בין פרס לשרון, סימן שפרס לא מוותר ובעצם סימן שהוא כן דורש שתוכנית ההתנתקות תצא לפועל ושביבי יפסיק לפגוע בחלשים. אז אנשים, תסמכו על פרס - הוא יודע מה הוא עושה.

ysabban

New member
אלוהים ישמור

בוא תסביר לי את מקור התיסכול שלך, אני פשוט המום הרי לא שלום אתה רוצה אלא את סילוקה של מדינת ישראל מהמפה. אתה הרי חושב שבכל הצרות בעולם אשמים היהודים. ואפילו בטוח שאת "הפרוטוקולים של זקני ציון" אתה מקבל ושותה כמו ארס טוב... הייתי שולח אותך בבלון לשמיים היה לנו שקט ככה

אם כך מדוע הסכם אוסלו שהיה אמור

להביא שלום הביא לאינתיםפאז'ה ? זהו הסכם טוב ? טעיתם וגרמתם לאיבה בין העמים

ש

שלמה איזקסון

Guest
תסמכו על פרס-שימצא לעצמו ג'וב כרגיל

ש

שלמה איזקסון

Guest
אי אפשר להאמין לו..הוא שיקר לנו שוב

אי אפשר להאמין לשמעון פרס.שעתיים אחרי שהוא הכריז בכנס האיחוד עם מפלגת עם אחד שאנחנו צריכים להיות אלטרנטיבה לליכוד הוא הלך להפגש עם עוזרו הקרוב של שרון.הוא הכחיש את עצם קיום הפגישה ואז נאלץ להודות שהיא התקיימה אך השתמש בקלישאה מעוררת הרחמים הרגישה שלו ש"לא דיברנו על אחדות".לעומת זאת בכלי התקשורת השונים פורסם שהם דיברו גם על אופציית האחדות.פרס גם הכחיש לפני חודשיים את דבר המגעים שהוא ורמוןם ניהלו עם שרון אבל לא עזר לו כי האמת התגלתה לאור וכל אמצעי התקשורת והח"כים שלנו אישרו שהתקיימו מגעים חשאיים מבלי לבקש אפילו את אישור מוסדות המפלגה והלשכה שדרושים לו.פרס רוצה כנראה לסיים את הקריירה הפוליטית כשר חוץ לפחות מאחר והוא כנראה מבין שראש ממשלה הוא לא יהיה.בדרך הוא מוכן למכור את הנושא הכלכלי-חברתי,את האידאולוגיה המדינית שלנו ובעיקר את הכבוד והעתיד של מפ]לגת העבודה!

תגובה

שמע, אני באמת נקרע בנושא הזה. מצד אחד, אתה צודק כשאתה אומר שיש לסמוך על מנהיג התנועה בפעולותיו, ולא להפריע לו סתם כך. מצד שני, בעבר הודלף שהיה כבר הסכם כתוב לאחדות, בו לא היו תנאים חברתיים כלל, כאשר התנאי המדיני היחיד היה יציאה מעזה (בלי חידוש מו"מ, טיפול בשומרון או שינוי בתוואי גדר ההפרדה). מהסכם זה למדנו שפרס הזניח את הנושא במגעים קודמים, ולמעשה - אצה לו דרכו לממשלה. זו הסיבה שאנו מבקרים אותו - משום שנראה שהאיש באמת שכח את עמדותינו בנושאים החברתיים. מחוץ לנושא זה, אני חושב שעלינו לשמור על נאמנות לפרס, אך אם פרס יגרור אותנו לממשלה בתנאים בזויים כאלה (ועוד אחרי שהצהיר "לא נזחל לממשלה), אני חושב שהדבר היחיד שנוכל לעשות זה להעיף אותו מראשות המפלגה ולבחור אדם אחר. אסור שכיסאות יקבעו עבור המפלגה התנהלות, ומי שיקבע דברים לפי הג'ובים ולא לפי האידיאולוגיה יצטרך לדעתי ללכת הביתה.

למעלה