תסמונת סיוגרן

sofifi

New member
תסמונת סיוגרן

שלום, אני בת 19 לפני קצת יותר מחצי שנה איבחנו אצלי תסמונת סיוגרן. מאז אני מטופלת בתרופות הומאופתיות שעוזרות לי (טפו טפו טפו) פרט למעידות קטנות פה ושם אני די מרוצה. אני מאוד ספורטיבית, אני מאוד אוהבת ספורט - כמה שיותר יותר טוב ויותר כיף. אבל, בימים האחרונים אני מרגישה חוסר יכולת לעשות ספורט. אני רוצה לרוץ, אני רוצה לעשות ספורט -אבל מרגישה שהגוף כבד מידי. אני מרגישה כאילו אני צריכה לעשות חימום, הגוף קשה ולא קליל, עושה חימום והגוף בקושי זז, אין יכולת. יכול להיות שזוהי הנוקשות ששמעתי עליה? מה ניתן לעשות? כמו כן, היה לי משהו מוזר בבדיקת הדם האחרונה - בכל הבדיקות דם עד עכשיו ANA היה חיובי. בבידקה שעשיתי לפני כשבועיים ANA היה שלילי. איך יכול להיות שינוי כזה? ANTI LA שהיה חיובי נשאר חיובי. תודה

תסמונת סיוגרן

הנוקשות הטיפוסית למחלות המפרקים מתבטאת בעיקר בבוקר - נראה לי שאת מתארת יותר תופעה של עייפות וכברות- זה יכול להיות קשור לסיוגרן אך לא בהכרח- היתי עוקבת בינתיים ועושה מאמצים לחזור לפעילות הגופנית הANA השלילי כנראה מקרי -כשהANA חיובי בכייל נמוך, קורה שלעיתים הוא מתפרש כשלילי- העובדה שהANTI LA נשאר חיובי מחזק את האבחנה

למעלה