תסמונת טורט

אני מתכוונת שאף כלב יותר טוב ממנה

אני אוהבת מאוד בעלי חיים וכלבים בפרט במיוחד כלבים. אמרתי רק שהיא לא שווה את לילו שהיתה לי בכלל! זה הכל. וכלב בשבילי עבורי הוא ממש לא קללה, להיפך הוא ברכה והוא רגיש יותר מדיי כלב מבין הכל ועוזר אמת... כלב הוא יכול לעזור מאוד. כמו כן בלי ועם קשר גם כן דולפינים.

../images/Emo42.gifסוללת יקרה!../images/Emo24.gif

הי בוקר טוב, אל תדאגי לא אמחק את ההודעה, הבנתי עד כמה את נפגעת ויודעת שכתבת את הדברים בשעת כעס..ובטוחה שעוד חלק מהגולשים חושב כמוך. רק יש לי בקשה תשתדלי קצת יותר בעדינות!!! אגב דולפינים!!!!! אני חייבת לספר, בשנה שעברה היינו באילת עם הילדים ולקחנו אותם לריף הדולפינים. בשעת ההאכלה שלהם, בני עם "הטוראט" הושיט ידיים למים...ויחד איתו עוד הרבה ילדים ומבוגרים. הייתי בהלם כל הדולפינים אבל כולם התקבצו סביב ידיו של בני וממש כולם התפעלו...מה קרה שהם במקום אחד הרבה זמן...גם כשיצאו לשחות קצת חזרו אל הבן שלי ממש אחד אחרי השני. והבן שלי היה בעננים, הרגיש אהוב כל כך כמו שהרבה זמן לא הרגיש. כך נוכחתי לדעת שהדולפינים מאד רגישים לאנשים או ילדים עם צרכים מיוחדים.

תיקי היקרה שלי~!!!

סליחה על ההתבטאות שלי מאמי. פעם הבאה אני מבטיחה לכתוב בעדינות. תמיד אני כותבת כאן בצורה יפה ולא מעליבה או בוטה אבל אי אפשר היה לכתוב לה בצורה עדינה כי בסך הכל היא עושה אותנו כאלו קטנים אפסים כאלו לא שווים כלום, יותר נכון: ניסתה לעשות אותנו. היא לא יודעת מה אנחנו שווים. בקשר לדולפינים? זה ידוע שהם ממש מרפאים בני אדם. ועם ילד מקסים ומיוחד לטובה כמו שלך איך הם לא יתקבצו סביבו ? לפני כמה שנים היה סיפור שחצי מדינה שמעה עליו נשמה: ילד בן 9 שילדים מהכיתה שלו התעללו בו עם עפרונות באיבר מינו והוא נכנס להלם. לא שלט על הצרכים שלו ולא דיבר כמה שנים. ההורים שלו שנסעו לחצי עולם לכל מיני פרופ' ורופאים גדולים בעולם כדי לנסות להחזיר את הילד לתלם לא מצאו שום טיפול והמון כסף וכוח וכאב לב עבר על ההורים והילד הן יחד. כשהגיעו לבוסטון אמר להם איזה רופא" בביקור הראשון שלי בישראל לקחו אותי לריף הדולפינים ושמתי לב שהם ממש מרפאים אנשים שמגיעים מכל מני מקומות . לאותו רופא היתה בעיה מסויימת והוא היה כאן בישראל באילת חודשיים והדולפינים ריפאו אותו. הוא הציע להורים לוותר על הטיפול איתו ולקחת אותו לריף הדולפינים באילת. לאחר כמה חודשים של שהיה ממושכת וטיפול עם דולפינים בלבד ללא תרופות ללא פסיכולוג הילד חזר לדבר לאכול שלט על הצרכים שלו וממש חזר לעצמו ונהיה אף יותר מאושר ממה שהיה קודם לכן. כך שכל פעם שאני שומעת ניסים ונפלאות על דולפינים זה מרגש אותי מחדש! אין לי בכלל ספק שדולפין הוא בעל חיים שנברא בשביל לרפא בני אדם . יום נעים וסליחה על הכתיבה שלי לבחורה ההיא, זה פשוט היה מגיע ועדין מגיע לה . זה לא יקרה יותר.

סיוע|

ובכן סוללת דרכים יקרה, אני חושבת שלא קראת את שני המכתבים שלי במלואם!! אין לי שום דבר נגד בעלי תסמונת טוראט ובטח שאני לא עושה אותכם קטנים - את סתם נסחפת ולקחת את זה קשה מידי ואישי מידי. נהפוכו, קראי את המכתב הראשון "לדעתי הם אנשים מקסימים ומיוחדים..." אם לדעתך פעלתי בצורה לא תקינה - זו זכותך המלאה לחשוב ככה , אבל יש מרחק עצום בין זה לבין התשובה שלך - שהפגנת בו את כישורייך ,פתחת את הפה בצורה מגעילה ביותר והתבטאת בחוסר טאקט.- עם כל הכבוד לך יש צורה ודרך ארץ להעביר דברים ולי לא נראה שייש לך את זה - יש לך התפרצויות זעם וקשה לך לשלוט עליהם. מצטערת בשבילך את יכולה לאבד בגלל זה הרבה חברים ואני מקווהה שייש לך הרבה. בכל אופן מאחלת לך לילה טוב וחלומות פז- תראי אחרי הכל לא באתי לריב , להתווכח או להיכנס ראש בראש עם אף אחד. את הקצנת את הדברים ועשית פיל מעכבר... אם בא לך לריב עם מישהו לכי להתפרק על משהו אחר , ולפעם הבאה תחשבי טוב לפני שאת כותבת כל מילה ותסנני דברים - זה מחשב ואפשר למחוק לפני ששולחים את יודעת. לילה טוב, אני בטוח אשן טוב. לולי אגב - הפרוש של לולי זה פנינה יקרה , ותאמיני לי שאני כזאת.

לולי תקראי טוב כמה דברים

לא באת להעליב כאן? אז מה הקטע של השורות האלו שאת כותבת? "יש לך התפרצוות זעם וקשה לך לשלוט עליהם מצטערת בשבילך" ו- "אני מקווה שיש לך הרבה חברים" תשמעי טוב- אם את באה כל פעם לעקוץ אני אפסיק להתיחס אליך מאחר ואני רואה איזו תת רמה את . עדיף שלא תבואי לפורום בכלל תאמיני לי . בודאי שיש לי חברים ויש לי המון. גם אני ישנתי טוב רק מיקודם התעוררתי. התפרצויות הזעם שלי לא נובעות סתם רק מאנשים שלא יודעים לקבל את השונה והמיוחד המקסים כמו שהוא. אל תתאמצי להגיב לי יותר כי אני לא יגיב לך. הפורום הזה יקר לי מדי כדי ללכלך את הפה כל אנשים כמוך! שיהיה לך רק טוב. מהטורטניקית עם החברים הרבים והתפרצויות הזעם שלי . :)

למעלה