תסמונת בכצט...?

• פותח הנושא calon
  • פורסם בתאריך

calon

New member
תסמונת בכצט...?

אני בחור בשנות העשרים מנסה לאגור מידע אודות מחלת הבכצט ברצוני לשמוע על אופי המחלה תסמינים,על התפרוצתה וכיצד ניתן לזהותה... אני אגב סובל מכאבי פרקים בעיקר בשורש כף היד גב תחתון וברכיים כמו כן אפטות חוזרות מיגרנות לעיתים קרובות בנוסף ביצעתי בדיקת סיווג רקמות ונמצא אנטיגן-HLAB5. אשמח לקבל מענה גם למייל:[email protected]

BEHCET

זאת תסמונת המתבטאת בדלקת בכלי הדם והביטויים מגוונים החל ממחלה קלה עם אפתות בפה ולעיתים באיבר המין וכלה בדלקת עיניים, דלקת קרום המוח, פגיעה מוחית ועורית וכמובן כאבי מפרקים -בעיקר בעמוד השדרה ומפרקים גדולים של הגפיים התחתונות . רוב החולים סובלים בעיקר מתופעת הפצעים. הטיפול מותאם לחומרת המצב - כולכיצין עשוי לעזור לפצעים, מטוטרקסט וסלזופירין למפרקים-במקרה של מחלה יותר קשה,יש לשקול טיפול בסטרואידים ואימורן

calon

New member
תודה דוקטור, שאלה נוספת

דוקטור תודה על התגובה אני חיייל בשנות העשרים לחיי את הגיוס לצבא דחו לי בשנתיים מאחר ואבחן אצלי חשד למחלה.התגייסתי באוגוסט 2005 עד הגיוס אפשר לומר שהתסמינים היו מופיעים בתדירות נמוכה,כאבי פרקים לעיתים רחוקות אפטות כפעם בחודש.בזמן הטירונות החריף המצב,אפטות הופיעו כל שבועיים-שלושה ההקוטר שלהן גדל וכך גם זמן החלמתן,כאבי הפרקים והגב התגברו,בנוסף התווספו לי כאבי ראש חזקים,(מיגרנות) שאלתי עכשיו היא האם יש השפעה נפשית כלשהי שיכלה להחריף את צמבי או שמא אופי הטירונות (הקרבית) שעברתי גרם להחרפת מצבי הבריאותי כמו כן אוסיף ואומר שנתגלה אצלי אנטי גן-HLB 5 -חיובי תודה מראש.

למעלה