תסמונת אספרגר

קורנית

New member
תסמונת אספרגר

כבר הרבה זמן שאני משוטטת כאן, ולא ממש מעיזה לכתוב האם יש כאן מישהו שלבנו, או בתו, תסמונת כזאת? לבני יש.... נוסף ל"ערמה" של ליקויי למידה, ובעיות גופניות.

שלום לך וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

שמעתי רבות על תיסמונת אספרגר, בעיקר על היותה דומה בסימפטומים להפרעות קשב וריכוז, לצערי אני לא מכירה ילד עם אספרגר אבל את מוזמנת להישאר אצלנו, ללמד אותנו, ואנחנו נחזק אותך בתמורה, זהו פורום לכולם, ואני מבטיחה לחפש לך חומר בנושא. אל תתביישי לשוב אלינו בתקווה שנוכל לספק לך כתף תומכת ואוזן קשבת. אפרת

תסמונת אספרגר../images/Emo57.gif

כן, אני מכירה, יש לי ילדה בכיתה עם אספרגר. לקח לנו זמן לעלות על זה זה מאוד חמקמק. אין ספק שילדי אספרגר זקוקים לחינוך מיוחד. למעשה זהו סוג של אוטיזם, למרות שזה לא אוטיזם קלאסי והילדים כן יוצרים קשר - אם כי מלאכותי ולא רלוונטי. מדובר גם, בדרך כלל, בילדים אינטיליגנטים ולא בילדים עם פיגור כפי שמופיע לעתים קרובות באוטיזם קלאסי. אני מנסיון ממתליצה על מפגש עם פסיכיאטר ילדים וכמובן הוראה מתקנת תרפיות בתחומים שונים. מי אבחן את הילדה? יש המון חומר ברשת. בדרך כלל באנגלית.

חבצלת 1

New member
שלום לך

יש עמותה לאספרגר קוראים לה אפ"י-אני אחפש בבית ואתן לך פרטים אם אפשר בפורום.

שלום חבצלת וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

ודאי שנשמח לשמוע את הפרטים על עמותת אפ"י בפורום, נשמח גם שלמוע ממך בעתיד יותר, מקווה שתמצאי בפורומינו החביב מקום נעים לחזור אליו. אפרת

קישורים בעברית - אספרגר

שלום לך קורנית - הבטחתי לך ואקיים, להלן קישורים על אספרגר, בעברית, אני גם אביא באנגלית וגם אוסיף קטגוריה במאמרי הפורום כדי שזה יהי זמין לכל מבקש וגם כדי שנוכל להוסיף לשם עוד חומר אם יגיע. אפרת

קורנית

New member
תודה

לכולכם על קבלת הפנים החמה אני מכירה את האתרים שהבאת לכאן, אפרת, ובעצמי חברה באפ"י אבל אני מחפשת נואשות עוד "ילדים" כאלה בני בן 18.5 האם מישהו מכיר ויודע?

אוי קורנית היקרה...

לצערי אני לא מכירה ילדים בגיל מבוגר עם אספרגר, הלוואי והייתי יכולה לעזור לך, האם דרך אפ"י אין אפשרות לחבר אותך עם עוד הורים? אולי ננסה לשים בלוחות הפורום הודעה? אם הרעיון נשמע לך שרשרי לי הודעה ואני אפתח לוח ונכניס הודעה מתאימה. אפרת

קורנית

New member
ושוב תודה....

באפ"י אנחנו מחפשים בנרות עוד ילדים גדולים כמונו, ובינתיים אין כלומר - בטח יש, רק שלא יודעים עליהם, והם לא יודעים עלינו, או שהם בכלל לא יודעים שיש להם אספרגר כל עזרה, מכל סוג, תתקבל ביותר מברכה

שלום לך neatsun וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

שמחה שהצטרפת, מקווה שנשמע ממך קצת יותר מילים...בכל מקרה ברוך בואך ובוא אלינו יותר בתקווה שתמצא אצלינו מקום נעים לשוב אליו. אפרת

למעלה