תסלקו אותי מפה!!!

גיל גיל

New member
תסלקו אותי מפה!!!

אסור לי להכנס בכלל!!! יש לי מבחן ענק מחר, ואני לא ממש יודע את החומר! במועד א´ קיבלתי 68... הציון הכי נמוך שלי אי פעם בתואר... אני חייב ללמוד!!! תסלקו אותי מפה! תחסמו אותי!!! שריף, תכלא אותי!!!

חוכמית

New member
שלוםםםםםם!!!ואל תלך!!!

תן לנו אותך קצת... ה-68 יהיה יותר נעים אחרי שתהיה איתנו קצת. ממש קצת טוב??? בא בא אלינו כי נעים אצלנו, ותאמין לי, תואר יהיה לך ביי הוק אנד ביי קרוק.

אורלי_ל

New member
קישתא!

וכדי להוסיף על המתיקות - אני כל כאאאאך שמחה לא להיות במקומך... שיהיה לך בהצלחה מתוק!

חוכמית

New member
או. סוף סוף את כאן ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

מה קורה היום??? נדבקת לכיסא העבודה??? איך את???

אורלי_ל

New member
פתאום היתה קצת עבודה לשם שינוי

הכל בסדר החדשות עצובות, הרבה מוות בסופהשבוע למרות שאני מאמינה מאוד בנצחיות הנשמה, עצוב לי על האנשים הקרובים. גם חלמתי חלום שהעציב אותי קצת. אבל אני אופטימית היום! מחייכת אוהבת

חוכמית

New member
אורלי´לה

ראיתי שאת ומאיה פיתחתן את ה"דיבור" שלנו מיום ה´. מאיה בטח עדיין מתאוששת מהשחפן...אופס...סליחה, מהחשפן. חלום שמעציב אותך???למה?.. ספרי קצת... אצלי מה זה משעמם!!!! לא רואים??? מבול של הודעות ממני. ברגע שההודעה יוצאת ממשהו אני כמו עכביש ברשת מיד הולכת ועונה. לפחות כך עובר לי הזמן.

אורלי_ל

New member
עכבישה שלי

אולי תבואי אלי הביתה תתפסי לי את הג´וק? זה נורא מצחיק, פעם לפני חודשיים אולי, פתחתי את הדלת ורציתי לצאת, עמד לו ג´וק בפתח כאילו חיכה שאני אפתח (למה לא צלצלת??) ונכנס ברוב שרמנטיות הביתה. ניסיתי לטאטא אותו החוצה (אני לא דורכת על ג´וקים). גורנישט מיט גורנישט (GMG בקיצור). מאז לא ראיתי אותו אבל כל פעם אני רואה שרידי כנפיים. תגידי את עכבישה או סרטנה?! תיכף תחליטי שאת עקרבה...
בקשר לחלום, זה קצת אישי... טוב אני גם מחכה למאיה שתחזור, עם סיפורים
גררר...

חוכמית

New member
נא להכיר -בלאנש!!!!!

בלאנש היא חתולה יפיפיה לבנה כשלג אצילית מכירה ביכולתה וקסמה אינטליגנטית אגואיסטית מפונקת מסוג פרסי-אנגלי השוכנת בביתי. מכיוון שגם אני לא מסוגלת לדרוך או להרוג ג´וקים,או בעברית צחה תיקנים(מגעילים) אז הבאתי לביתי לפני כ-5 שנים חתולה מדהימה. גו´ק יכול לעבור לידי בלי שום חשש כי אני בטוח לא אעשה לו כלום!!! אני אברח לצד השני של הבית ואחפש מהר K-7000. החתולה שלי מאתרת מיד את אויב שמגיח ומיד... שמה עליו יד-בעדינות ומחזיקה אותה בעדינות כך שהוא לא יוכל לזוז אבל גם לא ימות. היא מחזיקה את היד במצב הזה מספר דקות ומסתכלת לראות אם אנחנו רואים מה היא עושה וכמה היא על הכיפק בשבילנו והז´וק בינתיים מפרפר מתחת ידה. ואז... לשבריר שניה היא עוזבת אותו, והוא מנסה לברוח,,, עוד נגיעה קטנה שלה והוא שוכב על הגב כשהיד של בלאנש שוב עליו. הפעם הרגליים שלו באויר והיא מסתכלת סביבה כאילו כלום לא קרה ולוחצת לאט לאט. היא מתישה אותו..... ואז שוב משחררת ... הוא רץ שני צעדים ושוב היא תופסת אותו. הוא ממש ממש מותש ובקושי זז ואז היא נותנת לו ללכת לאט לאט והוא כבר שוכב על הגב... לאט לאט נמוג והיא.. עד שהוא לא גמר לא זזה ממנו. וזהו. חוץ מזה היא מאוד אוהבת שמיכות פוך, מיטות, כריות, כורסאות שטיחים וכל מה שרך ונעים. אה...כן... גם אוכל טרי טרי מעכשיו כי עוד שעה זה כבר לא טעים בשבילה. בקיצור, יש מה ללמוד ממנה נכון??? יש ויש... אה כן וכשבא גבר חדש אלינו לביקור כלשהו היא מיד מתישבת עליו בלי שום בושה. נא ללמוד בנות

אורלי_ל

New member
אהה חתולות

גם וויני החתולה של אמא שלי אוהבת אוכל טרי, והיא עוד מקבלת אוכל של בית חולים (לא של החולים של הסגל), ואחרי שהיא אוכלת היא הולכת לשבת על הכורסה שלה, אם יושב מישהו על הכורסה אז זה עליו, מושיטה את הראש למעלה כדי לקבל ליטופים בסנטר, ותוקעת ת´ציפורניים עמוק בבשר על מנת להשיג אחיזה יותר טובה. ג´וקים, הצחקת לה את השפם השמאלי. אף ג´וק לא יפריע לה לנמנם את נמנום היופי שלה. שם החיבה שלה זה "הבהמה" (7 קילו חתול) או "גור קטנטן ומסכן".

חוכמית

New member
תסלחי לי

זאת חתולה מזויפת. היא מתחזה וגם כאן נדמה לי אפשר לקרא לשריף. זה נשמע לי כמו מקרה חמור,,, חתולה שלא יודעת שהיא צריכה לתפוס ג´וקים!!!! אנחנו קוראים לה - יפפפפהההה, ואז הוא עונה במיאוווו או "גוש פרווה מתוק"""ואז זה מיאאוווו מייאווו כי היא ממש מבינה. כן, כן,

אורלי_ל

New member
מזויפת?

הציפורניים שלה לגמרי אמיתיות... אייי חחחח... וגם היא עונה לשם שלה "וויני". ו"בואי לאכול" וסתם רעש של ניילון

חוכמית

New member
אבל...

היא לא יודעת מה תפקידה בשרשרת המזון.... איזה מין דבר זה??? אם כבר חתול אז שש....שיעשה משהו לא???? לא. טוב נו....

chipi

New member
משהו היזכיר חתולי ??

תכירו את מיצי( שם בדוי) תחולה סיאמית מקסימה שמשום מה חושבת שהיא כלב והולכת אחרי לכל מקום . התחביב שלה זה לשבת לי על המיקלדת בזמן שאני עבדת במחשב ולא לתת לי לעבוד.

חוכמית

New member
תופעה ידועה

הם מאוד אוהבים להיות בדיוק באמצע ובמרכז האמצע. גם כשכותבים על שולחן החתולה (חתול) ישבו בדיוק על הנייר שאתם כותבים עליו.לא זה שלידו אלא דווקא שהכי חשוב כרגע.ומה שהם אוהבים מאוד זה, רמקולים גדולים של מערכת עם הרבה באס...הם יושבים על הרמקול בנונשנלנטיות ומזיזים את הזנב קלות כאילו זה לפי הקצב ומה שבעצם נעים להם זה....הרעידות מהבאסים. חומר למחשבה....

קרן^

New member
אז אם אנחנו בקטע של הכרויות ../images/Emo54.gif

תכירו את תולי... גם סיאמי מקסים בן 14!!!!!! הוא הנשמה שלי.. (9 נשמות שלי ליתר דיוק) ואני אוהבתתתתתתת אותו מאדדדדדדד ודרך אגב, בעלי קרא באיזה ספר, שחתולים סיאמיים הם הזגע הכי מתקרב בהתנהגות, לכלב!!! חחחחחחחחחחחח מצחיק אבל זאת הסיבה שהם כל כך מזכירים כלב בהתנהגות... אז זה מסביר את העניין... זה גם מסביר את ה"חתימה" שלי... + החתול המתוק..
קרן

חוכמית

New member
אז יש לנו כבר ../images/Emo54.gif ../images/Emo54.gif ../images/Emo54.gif

בפורום. יש עוד משהו עם חתול??? נשמח להכיר.

למעלה