תסלחו לי שאני לא מספיק

linoy

New member
תסלחו לי שאני לא מספיק

"צברית" אבל אני חושבת ש"של מי השורה הזו" בעברית לא מדגדגת את קצה ריסה של תוכנית האם האמריקאית, האילתורים שם פשוט מפתיעים אותי כל פעם מחדש. אצלנו או שהם חצי מהטקסט מעבירים ע"י גימגום, או צחוק מתפרץ. ולמה לעזעזל בחרו בבראבא כמנחה???? הרי ברור שצביקה אדר היה מעלה את הרייטינג בכמה וכמה דרגות! וסתם שאלה לא קשורה לנושא.... מישהו מוצא את הסדרה החדשה "שחר" של איתי שגב ומיכלי מצחיקה? או בכלל מבדרת? לא מיצינו כבר את פורמט ה"גבר שמתחפש לאישה ומחוזר ע"י גברים שעובדים איתו"...? אשמח לקבל תגובות.

*חמודה

New member
היי לך

אני כ"כ מסכימה איתך !!! הישראלית גרועה , והאמריקאית מצחיקה לאללה... ושחר זו כזו סידרה עלובה, לא חבל על הכסף? שלא נדבר על כישרונות המשחק של הדוגמנית המפגרת הזאת... יעל, דוגמנית לא שווה לשחקנית !!! איתי שגב חמוד, אבל לא הפעם... עלילה דפוקה וקיטשית ביותר

מה?! ../images/Emo12.gif כ"כ לא נכון!!!

אני חייבת שלא להסכים נכון שהגרסה האמריקאית המקורית והראשונה וכל זה, היא אפילו די מצחיקה אבל הגרסה הישראלית קורעת אותי, בעיקר בגלל הצחוקים, הפאשלות (שזה הכי מצחיק)- והאלתורים שלהם פשוט גדולים... בעברית יותר קל להבין (לא שאני לא מבינה אנגלית
)- אבל בכל זאת.. הגרסה העברית רולזזזז

MaD-d0g

New member
וואלה צודקת

אין, הגירסה הישראלית בכלל לא עושה לי את זה. לדוגמא, אני לא אפסיד אף פרק של הגירסה האנגלית, אפילו אם אני לא בבית אני אקליט אותו ! אבל הישראלית ? כמו שאומרים, Two Thumbs Down...
ובראבא? ת פ ר ו ש ! אתה לא מצחיק !

Optimus_Prime

New member
אוקי, אז ככה

קודם כל בקשר לבראבא צביקה הדר? מה@??!?!!??! אתם כנראה לא מכירים את ההומור של בראבא.. ואם כן, אולי אתם פשוט לא אוהבים אותו(למרות שקשה לי להבין איך) אבל צביקה הדר?! איך אפשר בכלל להשוות? כמו מייקל ג´ורדן ואלעד סביון .... הגירסא האמריקאית באמת מאוד מצחיקה (לכו תראו את המקור הבריטי אגב) אבל גם לישראלית יש קטעים מאוד נחמדים לפעמים הרמה יורדת אבל בסך הכל, אני חושב שזו תוכנית די מוצלחת.

keren007

New member
באמת בראבא לא קשור..

היו צריכים להביא אנשים ישראלים באמת מצחיקים, למשל: דני קרפל, ששיחק בפלטפוס, הוא המח מאחורי הדומינו החדשים וכל הדברים הישראליים האלו והוא כותב את הכול. בראבא ממש אבל ממש לא קשור..... יאקקקק... והאמריקאי הרבה יותר מצחיק! אפילו שגם הישראלי טוב, אבל היחיד שמצחיק שם זה תומש...

למעלה