אז ככה גילי...
תפקידו של מנהל פורום הוא: לשמור על רמת דיבור והתבטאות נאותה. לא לתת לאנשים לקלל,להציף,ולכתוב הודעות שנועדו לפגוע באנשי הפורום. לעזור ולייעץ בכל מה שאפשר בדברים שקשורים לנכות. לתת מידע לנכים ולאנשים בכל מיני דברים שקשורים לנכות שלהם... ולא משנה אם היא פיזית או נפשית.ולהפנות לגורמים המטפלים במשרד הביטחון או בארגון נכי צה"ל. ולהוריד כמה שיותר מידע ודברים שיוכלו לעזור. בגלל זה צרפתי את פלסר גבעתי לניהול יחד איתי.היות ואני והוא מכירים ויודעים לעשות דברים יחד.אנחנו נעשה את הכל על מנת שהפורום הזה יוקם ויורם מחדש.ונדאג שכל מי שהיה בו בעבר ועזב יחזור. כמו שאמרתי בעזרת שיתוף הפעולה המלא שלכם בזה שתהיו כאן... ותכתבו ולא רק על הנכות שלנו.יש גם דברים טובים בחיינו. לא הכל צריך להיות שחור. יהיה בסדר גילי.ואם יש לך בעייה או שאלה בכל נושא ואין לך תשובות אל תהסס לפנות אליי או לפלסר גם כאן וגם בתיבות המסרים האישיים. ואני מבטיח לך אישית שנעשה את הכל על מנת לייעץ ולעזור ככל שניתן. ואם לא נצליח אז נדאג להפנות אותך לגורמים המתאימים שמטפלים. שיהיה לך המשך יום קסום בנתיים... להשתמע... מקסיקני טעים... לטוב ולרע אני צהוב בנשמה... מני לוי ואמיר רנד תתעוררו...