תסלחו לי נכון

דסדס

New member
תסלחו לי נכון

שלא כתבתי פה הרבה זמן ואני חוזרת בשביל לקטר ולהוציא עצבים! השותף שלי הדרדר פתאום בתקופה האחרונה והפך להיות עוד יותר נסבל מכל השנה האחרונה! וזה אחרי שהחלטתי שלמרות שאני לא מתה עליו לא שווה לעזוב את הדירה בגללו ואני אשאר עוד שנה... לא יודעת למה זה כ"כ מרתיח אותי שלוקחים לי דברים שלי בלי לבקש. אתה רוצה משהו? תשאל... אני לא בבית? תשלח אסמס או שים פתק שלקחת... אז מה אם זה קצת חלב לקפה, או פתאום היום אני רואה שבמטבח הוא עוגב על השמן זית שלי! אז מה אם נגמר לך שלך.... לא סתם עושים פשיטה בלי להגיד כלום! וזה לא פעם ראשונה, היה כבר פעם תקל רציני שהוא יודע כמה התעצבנתי עליו כשהוא גמר לי שוקולד שהיה במקרר במדף שלי. והוא לא ניקה! כבר עבר שבוע מאז השבוע שהיה התור שלו, והזכרתי לו, והוא עדיין לא ניקה... ואז הוא מתעצבן עלי שאני מתקשרת אליו אתמול להזכיר לו שהוא היה אמור לנקות. אוווווףףףףףףףף למה למה למה???? הדירה כ"כ טובה, החדר שלי נפלא, בעל הבית נהדר, השותף/ה הבאה שאני אבחר יהיו נהדרים, למה הוא החליט גם להישאר?! העצבים שלי לא הגיוניים? אני מתעצבנת על שטויות או כל אחד מכם היה מתעצבן מזה?

אני חושבת שאת צודקת

קשה לחיות עם מישהו שלא עושה כלום,ומשתמש לך בדברים.מקווה שהמצב ישתפר

היי דסדס....

את מתעצבנת בצדק, כל מה שהוא עשה היה מרגיז גם אותי, לא נעים שלוקחים לך דברים(גם הקטנים ביותר) מבלי לבקש. זה שהוא לא ניקה בכלל מרגיז, לא יודע מה אפשר לעשות עם זה אבל זה בטח לא נעים להכנס לדירה לא נקיה ואני בטוח שאת מנקה כזמגיע תורך. אין לך פירצה בחוזה שתעזור לך להעיף אותו במקרים כאלו? כששוב אעזוב את הבית אעבור לגור לבד...לא נעים ליפול על שותף שזורק
על כל העולם.

דסדס

New member
אז זהו, שהחוזה

הוא מול בעלי הבית ולא כולל את ההסכמים בין השותפים.... עד לפני חודשיים לא עבדנו עם תורנויות לפי תארים ובגלל שהוא זרק <אבל גם אנחנו דיי זרקנו> החלטנו לעבור לתאריכים וקיוותי שזה יפתור את זה,מסתבר שלא! אוף, אני לא בייביסיטר, לא אוהבת לרדוף אחרי אנשים מבוגרים שלא עומדים במה שהם אומרים. חסר לו שהוא לא ינקה השבוע.... אני אקים צעקות.... כמה זה לא מנומס ולא ידידותי מצידי לעשות לו שיחה של: "הדברים שלי הם שלי, ולא רוצה שתגע בכלום... וגם אם חברה שלך רוצה קפה, אל תבנה על החלב מהמדף שלי, רד לקנות או תגיד לה שאין." אני לא אוהבת את ההרגשה של קמצנית... אני לא מחשיבה את עצמי קמצנית, אבל אני לא אוהבת גם שבודקים את הגבולות שלי. אני חושבת שבשנה שלמה שאנחנו גרים ביחד לא ביקשתי ממנו שום דבר שלו ולא לקחתי לו שם דבר שהוא לא הציע לי ביוזמתו! אני קמצנית שאני מתקמצנת על החלב או השמן? אוווףףףף

לא רלוונטי כמה זה לא מנומס.

זה לא מנומס לפני שהוא חצה גבולות, עכשיו מגיעה לו שיחה. למה לא תערכו קניות יחד?

דסדס

New member
אנחנו לא אוכלים אותם דברים

ותאחלס אני מעדיפה כמה שפחות דברים משותפים איתו.....

דסדס

New member
../images/Emo13.gif תודה....

זה תמיד הדילמה, אם מבחינה אובייקטיבית זה מצב נורמאלי או לא.... השיחה תיהיה אחד על אחד.... כרגע יש לו אורחת....

אני לא חושבת כמוך...

לדעתי זה קטנוני ולא נכון להתחשבן על החלב.. לכן המושג שותפים- להתחלק במה שקורה בבית אתם לא אוכלים אותם דברים? אז את הדברים שאתם כן אוכלים אותו דבר כמו למשל,קורנפלקס,חלב,לחם אורז וכו' תקנו יחד, את השאר? שכל אחד יקנה לעצמו.

דסדס

New member
חידוד

חלב קורנפלקס לחם ואורז, זה בדיוק סוג הדברים שאנחנו לא אוכלים אותו דבר. אני אוכלת לדוגמא רק פחממות מלאות, והוא אלרגי לחלב. במקרה המדובר החלב שימש בשביל החברה שלו... ושמן זית, אני קונה רק ממש אכותי ומשתמשת רק בו, למה שאני אתפשר על שמן פחות איכותי שהוא קונה? לא מדברת על דברים משותפים כמו סוכר ותבלינים או חומרי ניקוי, מדברת על דברים שמוגדרים שכל אחד קונה לעצמו, האם זה עדיין נחשב קמצנות בעייניך? זה לא במטרה להצטדק, אני באמת סקרנית איך זה ניראה מהצד...

עצבים לא הגיונים? אני רק מלקרוא את זה........

מתעצבן, אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלקוות שהוא יישבר ויעזוב אשמח לעודד אותך בכול דרך :) והאמת אם הייתי יכול עכשיו הייתי שולח לך את המלון הראשון שקטפתי מהגינה הערב במישקל 1.3 ק"ג

דסדס

New member
../images/Emo13.gif נשמע מפתה...

אבל אני בתקופה הזאת חיה על פסיפלורות......

טל205

New member
גמני הייתי מתעצבן מ

ככה זה חברים... אין מה לעשות. גמני עובר את מה שאת עוברת

דסדס

New member
אם היינו חברים...

אז זה משהו אחר, אני לא מתחשבנת עם חברים שלי, שיקחו מה שהם רוצים.... אבל אנחנו שותפים שמסתדרים סביר בדרך כלל <כי אני לא מוציאה עליו את העצבים כל פעם שמגיע לו... אחרת זה היה שותפים שלא מסתדרים> וואלה, עם שותפים אמורים להיות יותר גבולות.... מה השותפים שלך עושים לך?

טל205

New member
אני קצת משוגע..

אין אחד בדירה שלא חייב לי יותר מאלפיה.. זה מתחיל בזה שאני קונה לי דברים בסיטונאות כי אין לי כח ללכת כל פעם לחנות אז אני קונה 8 קרטונים של קולה ו22 במבות וסלטים וקטשופ ושניצלים וביצים ועוד רשימה ארוכה וככה יוצא שמשתמשים לי בדברים וכבר אין לי כח לומר להם שזה קניה לתווך ארוך.. אז השלמתי עם המצב אבל לפעמים זה מעצבן שאת באה עייפה מהדרך ואת בונה על הקולה ששמת במקפיא לפני שיצאת וכשאת מגיעה אין כלום ואת אפילו לא יודעת מי לקח את זה.. זה באמת מעצבן..........

דסדס

New member
איך אתה שורד?!

בפעם היחידה שהוא חיסל משהו שבניתי עליו כעסתי ממש ועשיתי לו שיחה שהבהירה את זה. באופן תמידי הייתי משתגעת! חובות כספיים מתקזזים אחת לתקופה, זה לא נורא, אבל השאר אותי היה מחרפן...

רקפת43

New member
על תעזבי

את הדירה בגללו אלא להפך אם הוא קונה משהו אז גם את יכולה לאכול לו....שוקולד או מה שלא יהיה.....

למעלה