תסלחו לי כולם אבל...

MaYuShKuSh

New member
תסלחו לי כולם אבל...

טלנובלה בע"מ=אכזבה זה פשוט מאכזב זה לא מעניין זה לא מושך כל הקטע של הטלנובלה ממש משעמם מעניין רק קצת מה שקורה מ"חוץ למסך" לא יודעת איך לקרוא לזה מעניין קצת אממ רוב השחקנים אני לא יגיד גרועים אבל לא ממש טובים.. חוץ מכמה שחקנים שהם באמת טובים כמו טלי שרון נגיד שהיא שחקנית מעולה, רון שחר, אממ לא זוכרת כרגע אפילו הסוף כבר לא מותח נגיד במיכאלה כל פעם שנגמר פרק כבר הייתי רוצה לראות תפרק הבא כי זה היה כזה מותח אבל בטלנובלה הזאת לא וזה לא רק אני חושבת ככה- כל מי שאני מדברת איתו אומר שזה סתם אכזבה למרות שאני רואה את זה כי אין לי משו יותר טוב לראות הייתי חייבת להגיד את זה לא יודעת מה אתם חושבים בכל מקרה סורי לכל האלה שלוקחים ללב כי הבנתי שיש פה כמה כאלה בקשה אל תתקפו אותי עכשיו

ירדן8

New member
נצל"ש למה אני לא יכולה ........==>

להיכנס לצ'אט? פעם 1 נזרקתי משם ואז כתוב לי שאני מנסה להיכנס "גישתך לצ'אט נחסמה"

RaZiK4

New member
לדעתי את צודקת במשהו אחד../images/Emo27.gif

"מיכאלה", הייתה ה-טלנובלה הקלאסית. עם כל הרציחות, דרמה, מתח.. לדעתי את צודקת, שעכשיו, בינתיים, ב"טלנובלה בע"מ", הסוף לא כ"כ מותח. אני לפעמים לא כזה "מצפה" לראות את הפרק הבא. זה לא מעניין אותי מה יהיה ב-5 דקות הראשונות לפני שיר הפתיחה. ב"מיכאלה", תמיד, אולי לא תמיד, אבל כמעט תמיד, הייתי סקרן לראות מה יהיה בפרק הבא.
מוטי **ביקי סגידה**|סוגד|

MaYuShKuSh

New member
לא רק במיכאלה.. בכל הטלונבלות

של ערוץ 3 עד עכשיו.. משחק החיים לחיי האהבה אפילו לגעת באושר שהתחלתי לשנוא אח"כ תשווי לכל אחת מהטלנובלות זה פשוט לא מעניין כל הסיפור הוא חסר עלילה

כנסי..

גם אני לא מתה על הטלנובלה הזאת ומההתחלה חשבתי שהיא לא משהו ושהיא סתם תאכזב וצדקתי. אבל אולי זה ישתפר מי יודע. ואת צודקת טלי שרון באמת משחקת טוב ורוב השחקנים שם גרועים. מיכאלה היתה הכי יפה לדעתי והיא מעניינת. אני במיוחד ממשיכה לראות טלנובלה בע"מ כי אפרת תשחק שם בתפקיד אורח אבל לפעמים יש שם גם קטעים קצת מצחיקים ואני גם די אוהבת את השיר פתיחה. לא יודעת..אני מתרגלת...אבל את צודקת לדעתי..

mirushi16

New member
טב"ע כנראה לא טלנובלה של מתח

היא כנראה טלנובלה של הומור [ואתם חייבים להודות שההומור שלהם גדול!] לפי דעתי,כל הקאסט מעולה,אחד אחד. טב"ע היא גם יותר קלילה משאר הטלנובלות...

MaYuShKuSh

New member
...

ברור שאני צודקת.. אני תמיד צודקת ובאמת השיר יפה- אבל שמתם לב שרואים שם כל הזמן את יעל בר זוהר? וכן שמתי לב שזה יותר קליל אבל אני עדין חושבת שזה חסר עלילה.. וכולם אומרים שהם סתם מחקים את השיר שלנו שאצלהם זה קליל כזה ווואלה יש מצב שהם צודקים אבל השיר שלנו הרבה יותר יפה מטלנובלה בע"מ.. לדעתי היו צריכים כן לעשות משו יותר דרמתי כי זה כנראה מה שהם יודעים לעשות לדעתי כל העונה החדשה של ערוץ 3 לא משו גם אקזיט ראיתי פרק אחד וזה ממש משעמם שזה היה בערוץ 10 גם כן לא יצא לי יותר מידי לראות אבל זה היה הרבה יותר מעניין

mirushi16

New member
../images/Emo11.gif אקזיט זו נק' רגישה אצלי.

[פאנטית שלהם כבר שנתיים.] ובקשר לטב"ע,אף אחד לא מכריח אתכם לצפות בזה לא מוצא חן בעינכם? יש עוד הרבה ערוצים ...

אני איתך

לפי דעתי את צודקת זה יותר פארודיה[קמודיה] על טלנובלות לפחות בינתים אני מצפה ליותר טוב אבל אינלי בעיה עיקרונית עם הסדרה ולפי דעתי יש שחקנים מדהימיםם :]

לפי דעתי...

הם מנסים לעשות משהו אחר,שונה... כאילו הם עשו 3 טלנובלות קלאסיות ועכשיו הם מנסים משהו חדש
לפי דעתי הטלנובלה מאוד יפה

טלנובלה בע''מ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תראו לדעתי זה ממש טלנובלה מעניינת ושווה..ואת כן צודקת נכון שכמעט אין שם שחקנים טובים(כמו יב''ז) אבל מצד שני יש את טלי שרון והיא משחקת פשוט מדהים!! וגם כמובן עפר המאמי
ואני גם ראצי כמה פרקים של השיר שלנו ...וזה ממש לא יותר שןןה מטלנובלה בע''מ לדעתי בטלנובלה בע''מ יש הרבה יותר הומור(תודו אבל)...ובכלל יותר שווה
טלנובלה בע''מ שולטיםםםםםם

למעלה