תסכול!!!

תסכול!!!

חודשים ארוכים של עבודה קשה בחדר כושר ובבית הביאו לתוצאה המיוחלת של קוביות בבטן, וגם כן לא משהו היסטרי. נחמד כזה ואז מה קורה? בעקבות מחלה די ארוכה לא התאמנתי חודשיים ונחשו מה כל העבודה נעלמה כלא הייתה למישהו יש עצה בשבילי???

עצות

לצערי בספורט המשפט הבא נכון - בא בקלות הולך בקלות !! העידוד היחידי שאני יכול לתת לך לחזור למצב האחרון יקח לך זמן קצר יותר. בהצלחה ואל תתיאש !

MarakOf

New member
תוכל לפרט לגבי התפריט שלך -

"בתקופה הטובה " וגם מהם התרגילים שעשית כדי להגיע לקוביות ??? תודה - המרק(עוף)

התפריט והתרגילים...

למרות שאני לא מומחה גדול, הבנתי שכדי להגיע לקוביות מה שהכי חשוב זה ההתמדה. כל יום עשיתי כפיפות בטן, רגליים ב-90 מעלות, וגם אלכסונים. בשביל הבטן התחתונה נעזרתי בעיקר במתח עם קיפול הרגליים כלפי החזה וסתם משהו שנזכרתי כרגע, אני חושש שהקרבתי לטובת הבטן את הגב... התרגילים האלה ממש מכאיבים לצוואר ולגב כשעושים הרבה חזרות... ובקשר לתפריט, לא שיניתי אותו בכללץ כלומר לא צרכתי יותר חלבונים ולא השתמשתי בתוספים. עד כמה שאני מבין לבטן אין צורך ממש ב"ניפוח" לכן אין הרבה תועלת בשינוי התפריט, תקנו אותי אם אני טועה ושאלה קטנה נוספת, מדוע נעלמו לי הקוביות אם לא עליתי במשקל בכלל (אולי קילו אחד, אבל זניח) להזכירכם לא התאמנתי בסביבות החודשיים

שאקל

New member
קילו אחד

נראה לי שמספיק שעלית קילו בשביל שהקוביות יכוסו בשכבה דקה של שומן ביחס לכל הגוף ואז הם אינם. אצלי קוביות ממש עוד אין אבל רואים שיש שם משהו מתחת לשכבת השומן שנותרה. אני גם מתאמן הרבה על בטן.

למעלה