תסכול...

jenni17

New member
תסכול...

מאז הבחינה לא נגעתי בטכניקות בדיקה מבוססות מפרט, קראתי את גיליון 7 בנוגע לטבלת החלטה וצמדי משתנים, במקרה אני נמצאת בעיצומו של STD על אפיון עצום שקיבלתי ונתקעתי בו מעט.
אני חושבת שטבלת החלטה יכולה אולי לעזור לי אבל אני בבלק אוט ולא מצליחה ליישם!
חוץ מהכשרת בודקים אין קורסים לרענון או חיזוק טכניקות ומתודולוגיות שונות? גישות שונות?
(ללא קשר לנושא- שלחתי דרך ITCB כ-3 פעמים את התעניינותי בקורס אג'ייל ואפילו לא חזרו אלי שזה מפתיע)

Issi Hazan

New member
מצב טבעי של "חסם יצירה"

או ליתר דיוק - הקושי במעבר מתיאוריה למעשה והסיטואציה הייחודית.
במקרה כזה, הייתי קובע חצי שעה עם חבר חזק מתודולוגית, מראה לו מה התחלתי ומקבל קצת עזרה שתעזור ל"חסם היצירה" להשתחרר.
אם את רוצה ייעוץ קצר אני אשמח - צרי איתי קשר. אני בטוח שיש כאן בפורום עוד כמה מומחים שמוכנים לעזור בכיף.

lstlst

New member
בעיה מוכרת עם פתרון פשוט

היי
תכנסי לאתר להלן וצרי עימם קשר, יש להם פתרונות לאנשים שמעוניינים לבצע רענון בתחום בדיקות התוכנה בנושאים שונים

http://itschool365.wixsite.com/itschool365

halperin

New member
מנהל
מעניין אם היה דרוש פה גילוי נאות בתגובה...

jenni17

New member
תודה, מנסה לזרום

עם זה, לצערי לא יכולה לשתף באפיון עקב חיסיון של החברה.

lstlst

New member
מרצה בתחום בדיקות תוכנה

אני שמח להציג את עצמי.
אני מרצה בתחום הבדיקות תוכנה, בעל ניסיון רב של מעל 16 שנה בתחום וגם עובד ב IT-SCHOOL 365

lstlst

New member
כאשר אני מקבל אפיון מורכב אני מבצע את הפעולות הבאות....

לפי שאלתך קשה להבין על בדיוק את עובדת.
אנסה לתת לך מענה כפי שהייתי נוהג באפיונים מורכבים ועם אין ספור עמודים:
1. פירוק לגורמים: מפרק את האפיון לנושאים עקריים לדוגמא לתהליכים עסקיים או למסכים ראשיים אשר מרכיבים את המערכת.
2. לכל נושא עקרי מציין ממה הוא מורכב, לדוגמא במסך או תהליך X מורכב מפעולות , טבלאות, וכו'
3. בכל רמת פירוק אני מוציא החוצה את האלמנטים שלא ניתנים לבדיקה ומציין סיבה, ומה שניתן לבדוק את רושם בצד של מקרים ניתנים לבדיקה
4. בסיום תהליך הניתוח של האפיון את אמורה לקבל טבלה הכוללת חלוקה לנושאים ותתי נושאים המתארים מה ניתן לבדוק ומה לא.
&nbsp
אני יודע שמה שרשום זה על רגל אחת ואולי זה רחוק שנות אור למה שאת מכוונת ביחס לאפיון שיש לך.
&nbsp
מקווה שעזרתי
http://itschool365.wixsite.com/itschool365

talimish

New member
חומר קריאה

אני מקווה שזה יכול לעזור לך: STTools
תמצא שם אחחלה מאמרים, בשפה פשוטה בשביל לרענן את הזכרון.
תהנה!

למעלה