תסכול

fritsy

New member
תסכול ../images/Emo7.gif

אווווווף! אני ברוגז עם בדיקת המציאות שלי! אני לא מדברת איתה! היא רעה ומרושעת, ותקשיבו מה המכשפה הקטנה עשתה לי!!!! אוקי, אז ככה, חלמתי שאני בורחת באוטו בנהיגה בצג ימין. בזמן הנהיגה אני פתאום חושבת לי:"מה פתאום אני נוהגת? ממתי אני נוהגת? זה חייב להיות חלום!" התבוננתי בשעון של האוטו, שהראה את השעה 2:30. "סבבה!" אמרתי והסטתי את מבטי. השעה הייתה עדיין 2:30. ושוב. ושוב. בפעם הרביעית, השון הראה 2:29. "בטח עברה דקה!" אמרתי לעצמי. "אבל ליתר ביטחון, אולי ננסה לשנות את השעה עם המוח". תאמינו לי שניסיתי חזק... מאוד... וזה לא עבד! אז פשוט הנחתי שזה מציאות, והנה הלכה המודעות! אני כל כך מעוצבנת.... אני יודעת שזה לא כל כך נורא, זה פשוט מאוד מאכזב! וזה לא הכל.... לפני כמה לילות, חלמתי שאני עוברת על פני החלומות שאני זוכרת ומחפשת עוגן! ובשם אלוהים, מדוע לא עלה על דעתי לבדוק את עצמי?! השד יודע!!! ועוד איזה עוגן משונה מצאתי.... עוגן שמושתת על חלומות שלא חלמתי, אלא רק חלמתי שאני זוכרת שחלמתי.... אוי ווי!!! ויש לי עצה טובה לכולכם! תנתקו כל מכשיר מצפצף בקירבתכם כשאתם חולמים חלומות צלולים!!! זה פשוט נורא, פעם אחת נכנסתי לתוך חלום צלול מערנות, שזה הישג מאוד מאוד כביר בשבילי, ולפתע מצלצל הטלפון! אווווף! כמובן שלא הצלחתי לחזור אחר כך... וגם בפעם הראשונה שהיה לי חלום צלול מערנות טלפון ארור הרס לי אותו... אל תקחו אותי כטיפוס עצבני או משהו, אני רק קצת מתוסכלת, אבל יש לי הרבה סבלנות ותקווה! באהבה פריצי

מוקוש

New member
הממ... אני לא נוטה להגיד את זה הרבה

אבל זה ממש מתבקש במקרה הזה- לא-נורא!!!! מבאס באמת, אבל קורה הרבה, לכווווולם. צריך רק להתאמן. ובנימה אופטימית זו, אני אסיים את התגובות שלי להיום... אלא אם כן יהיה לי כוח אח"כ... מאחר ואני לא הולכת לשומקום
... NeVer MiNd...

דנה^^

New member
אל ייאוש..

את מתקדמת ומהר מאוד תהיי בטוחה שזה חלום :) רק דבר אחד לא הבנתי.. השעה היתה 2:30 ובבדיקה ה4 היא היתה 2:29 וחשבת שעברה דקה? בהצלחה! ואל תפסיקי עם בדיקות המציאות, אם לא הולך לך עם השעון או את לא בטוחה אז יש עוד בדיקות כמו מראה, מכשירים חשמליים וכו´ וכו´

L i z a r d

New member
אהמממ

אני מוכרח לציין... להסתמך על בדיקת מציאות, במיוחד כל האלו שמבוססות על המכשירים החשמלים.... זה לא משהו. זה הרבה יותר מורכב מזה ובדרך הזאת אי אפשר להגיע לעומק העניין. ובכלל, כל עניין המכשירים וכו´ כבר התבלבל לגמרי בתת מודע מרוב העיסוק בו. חלומות צלולים מגיעים ממודעות גבוהה יותר, ואז הם גם יותר תדירים ואיכותיים. (פריצי - אני יכול הסביר לך עוד על כשנדבר....)

דנה^^

New member
כשאני עשיתי

את בדיקות המציאות הן אף פעם לא התבלבלו לי בתת מודע.. והיה שלב שכן עשיתי אותן הרבה (אחרי זה כבר הפסקתי.. נמאס), מבחינת הקטע של מציאות-חלום כנראה שאני לא אוכל אז לעזור פה הרבה כי חוץ מבדיקות מציאות אין לי ממש דרך לעזור.. אני מזהה שזה חלום פשוט כי אני יודעת שזה חלום סתם ככה..

fritsy

New member
תגובה

בגלל שלא הייתי ממש מודעת, זה נראה לי הגיוני לחלטין שאחרי 30 בא 29... מעט מגוחך, אך זו המציאות (כלומר החלום...) זה כמובן משום שהצד הלוגי של המוח שלי ישן.

wisdom16

New member
וזה גם למה כווווווולנו

(כמעט) נמצאים בשלוש יחידות מתמטיקה

Brurya

New member
לא נורא... יהיה בסדר

פריצי! אחותי בעלת המצח הקטן! זאת ג´ניה כבר סיפרת לי מה קרה אבל סתם התחשק לי להסתכל בהודעה שלך יהיה בסדר.. החיים ימשיכו ותמשיכי למזמז חפזים ואנשים ובסוף יהיה לך חלום צלול מצויין! באהבה, ברוריה
איזה קונדום חמוד!

למעלה