בעיה בין הסדינים - עזרה בבקשה
לא הצלחתי לפרסם הודעה משל עצמי אז ניצלתי שירשור.... אני גרושה ואמא לילדה בת 2.5 ויש לי בן זוג כבר שנה. הזוגיות שלנו פשוט מהממת, הוא חבר טוב, איש טוב, ומתנהג כמו אבא למופת למרות שהיא לא שלו. הבעיה שלנו היא רק בין הסדינים, ומה זה אומר. הפעם הראשונה ששכבנו היה בסדר והוא גמר אבל מאז כלום... אנחנו בקושי אנחנו שוכבים, אני מרגישה המון תירוצים מהצד שלו (עייפות,כאב ראש, כאב בטן וכו'), וגם שזה קורה זה לא משהו... מעבר לסקס הוא בן אדם שמנשק, מחבק ונותן המון תשומת לב...יש משיכה. כל פעם שהעלתי את הנושא הוא אמר לי שתהיה לי סבלנות ובסוף זה ישתלם לנו, לבסוף אמר שהוא כמעט ולא מרגיש אותי - או שאני רטובה מידי או שהברטולין מייבש אותו ואז שורף לו. אני מאד מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות, זה נורא להרגיש חסרת אונים ככה...(רצים לי בראש סרטים רעים למרות שיש ביננו אמון מלא, אבל אני שוברת את הראש כל הזמן איך אפשר שלא לגמור שנה?! ועוד שנה ראשונה שלנו ביחד) אנחנו רוצים להביא ילד משותף אבל נראה לי שאין על מה לדבר כרגע היות ובכלל אין לנו כימיה בנושא הזה.... הוא אמר שאני אברר דרך פורומים וכו' איך ניתן לפתור את הנושא כי אנחנו באמת רוצים שהזוגיות שלנו תצליח... מה אתם מייעצים לי אני מרגישה שהבית מתמוטט....האם יש מוצרים שיכולים לעזור וכו'.. תודה.