תסבירו לי משהו בקשר לרננה אם היא עכשיו גרה בבית של רמי אז מה קורה עם הדירה הישנה שלה?
G gokussj2 New member 14/8/05 #1 תסבירו לי משהו בקשר לרננה אם היא עכשיו גרה בבית של רמי אז מה קורה עם הדירה הישנה שלה?
נ נערה בטירוף New member 14/8/05 #2 הא היא הייתה אמורה לטוס איתו אז היא השכירה את הדירה .. ועכשיו היא אצלו ..
G gokussj2 New member 14/8/05 #3 וואלה מתי אמרו שהיא השכירה את הדירה ואם היא השכירה את הדירה אז בעצם זה עדיין מושכר?
נ נערה בטירוף New member 14/8/05 #4 היא אמרה שהיא באה עליו נראה לי.. איזה סטוקרית אני ואם היא השכירה אז זה עדיין מושכר ובגלל זה היא גרה אצלו
היא אמרה שהיא באה עליו נראה לי.. איזה סטוקרית אני ואם היא השכירה אז זה עדיין מושכר ובגלל זה היא גרה אצלו
G gokussj2 New member 15/8/05 #7 נכון , הבית של רמי זה כזה של פלצנים שחושבים את עצמם ללאינטלקטואלים , הכל במקום , הכל מסודר , נקי , בעעע לא אהבתי
נכון , הבית של רמי זה כזה של פלצנים שחושבים את עצמם ללאינטלקטואלים , הכל במקום , הכל מסודר , נקי , בעעע לא אהבתי
א אשלי1231 New member 15/8/05 #8 ועוד משהו מה לגביי הסיגריות? בדירה הישנה שלה, היא היתה מעשנת בקצב מטורף, ופתאום נראה שהיא לא מעשנת בכלל
ועוד משהו מה לגביי הסיגריות? בדירה הישנה שלה, היא היתה מעשנת בקצב מטורף, ופתאום נראה שהיא לא מעשנת בכלל
מ מחייכת מתוך חלום New member 15/8/05 #10 חח שמת לב? גמני שמתי לב לזה שהיא לא מעשנת יותר בטח עברה גמילה בבית משוגעים
I i smile New member 16/8/05 #19 היא אמרה בראיון שהעישון.. משדר משהו לא טוב לנוער.. התחסדה אז הם הפסיקו עם הסצנות מלאות העשן
ל לינוי בק New member 15/8/05 #9 היא מחרה אותה או שהיא לא ... היתה שלה והיא אחזירה אותה!!!!!!!!!11111111
ל לינוי בק New member 15/8/05 #16 כן בגגל שזה קורה אז אני .. כבר לא סמה לב לזה ואני קוראת שוטף בי לדעת ביכללל
ל לינוי בק New member 15/8/05 #17 כן בגגל שזה קורה אז אני .. כבר לא סמה לב לזה ואני קוראת שוטף בי לדעת ביכללל