תסבירו לי מזה

jewarab

New member
תסבירו לי מזה

פירסמתי לפורום ערבים על מינת לקבל סיוע מכל מיני ערבים שאולי עברו מקרה דומה.אני ערביה שרוצה להתחתן עם יהודי ולא יודעת איך לספר להורים. המסר שקיבלתי מפורום ערבים היה שנדחיתי מהפורום? מתסכל אותי מאד שיש דבר כזה מאוכזבת מאד מהפורום הזה למה הוא קיים בכלל? איני חושבת שזה פשע להתחתן עם יהודי. שינוי אף פעם לא יבוא בלי תמיכה ואנשים שיחזקו אותך להגשים את החלום אולי דרכינו יבוא השלום

TheGreatNut

New member
למרות שאיני מכיר אותך...

ממלא אותי שמחה לחשוב על כך שאת ערביה ואת רוצה להתחתן עם יהודי, ושבן זוגך הוא יהודי והוא רוצה להתחתן איתך.
מאחל לך את כל האושר שבעולם.

קודם כל קודם

ערבי הינו אחד שמוצאו מחצי האי ערב...אין זו דת לאום או אפילו אידיאולוגיה. ישנם לא מעט ערבים יהדים {גם שיהיו הם הראשונים להכחיש זאת} לעינינינו היתי רוצה לומר לך שהאהבה תנצח הכל,רק שסטטיסטית זה פשוט לא נכון. וגם שמבין לגמרי במידה ותחליטי הפוך המלצתי הענינית על בסיס הגיון בלבד יהיה להפרד ומיד... אין זה כמובן מיצג את דעותי אלא אך ורק קריאה ללא העמדת פנים של המצב החברתי במדינת היהודים.

לנדסמן

New member
שאלה

אני כל הזמן שומע את הביטוי: יהודי ערבי...רציתי לשאול אם קיים גם יהודי ארי?

Azazel

New member
../images/Emo26.gifכמו תמיד בפורום

נגררים לוויכוח מטומטם ולא עוזרים לאנשים שזקוקים לעזרה. כל הכבוד פורום "דו-קיום".
אם אתם אוהבים אחד את השני, ויש בינכם מערכת יחסים בריאה, אסור לתת למשפחות להפריע לכם. מי שלא בסדר הוא המשפחה, לא אתם. אני בטוח שיש לשניכם חברים קרובים אשר אוהבים אותכם ויתמכו בכם בהחלטתכם.

למעלה