תסבירו לי בבקשה -

MiriOrit

New member
תסבירו לי בבקשה -

למה come on over יותר איכותי מup? אני שואלת ברצינות. (כן, אני יכולה להיות רצינית לפעמים)

SHANIA MY MUSIC

New member
תשמרי מירי , אני יסביר לך....../images/Emo8.gif

CMO יותר איכותי מ-UP בגלל שהוא פחות ממוסחר... לפי דעתי. וגם בגלל שהוא יותר מוזיקת קאנטרי , ואילו UP הוא יותר מוסיקת פופ. ולכן בעבור הרבה אנשים הוא יותר איכותי, אבל יש כאלה שלא יסכימו איתך. גם אני חושבת שהוא יותר איכותי...

S c a r l e t t

New member
לדעתי...

השירים בcome on over נכתבו יותר מהלב, או לפחות כך זה נשמע, שירים עמוקים יותר, נוגעים בנקודות מסוימות שהשירים באפ פשוט לא מצליחים, שם יש שירים קלילים יותר, אמנם נחמדים ומעודדים אבל פחות קאנטרי ופחות מרגשים. זאת לפחות הסיבה שאני אוהבת אותו יותר

COO

לדעתי הם פשוט מגוונים יותרף נעים בין סגנונות שונים ויש בהם הפקה הרבה יותר טובה ומגוונת. זהו דיסק שפרץ גבולות, חידש הרבה עבור מוסיקת הקאנטרי כמו גם הפופ וזכות הבכורה שמורה לו (TWIM לא נחשב אצלי במיוחד כפופ). ההפקה ב-UP וגם המלודיות נוסחתיות מדי לטעמי ויש בהם משהו מאולץ, לפחות במחצית השניה של האלבום...

MiriOrit

New member
תגובה לשלושתכם

אם היו מבקשים ממני לדרג את האלבומים - 1. the woman in me 2. up 3. come on over 4. shania twain אני יותר אוהבת את השירים בTWIM מאשר ב COO פשוט מתחברת אליהם יותר. בCOO יש דווקא מספר שירים שאני לא אוהבת (You've Got A Way, That Don't Impress Me Much, I Won't Leave You Lonely, Black Eyes, Blue Tears) את הדיסק הזה קשה לי לשמוע יותר מפעם אחת רצוף (יש שירים שכן אבל הדיסק בכללי לא.) אבל את TWIM ואת UP אני יכולה לשמוע שעות..

למעלה