תסבירו לי בבקשה...

H N 1

New member
תסבירו לי בבקשה...

את הרעיון שגוגל תיתן תיבת דואל ענקית אני מצליח להבין... אבל למה שאלו יתנו תיבה כזו (1 גיגה) ועוד שטח איחסון לאתר ועוד ועוד ??

זיו25

New member
באמת מעניין...

הם כותבים שהם רשאים לאסוף עליך מידע בתמורה לחלק מהשרותים הללו... האתר עצמו נראה מאוד מרשים, וכתוב שהוא משנה את צבעיו בהתאם לשעות היממה... ? בברכה, זיו.

סופרמן!

New member
נרשמתי, ולפחות הPOP3 עובד,

וגם הSMTP עובד(בניגוד לדואר חינמי אחר). נסיונות לעלות תמונות נסיון נכשלו.(אמורים להיות 250 מגה)

H N 1

New member
אתה חרוץ ../images/Emo13.gif

אני נרשמתי ואפילו לא ניסיתי עדיין את הדואר ב WEB מבטיח לעשות ניסיונות בלילה...

פוֹלי

New member
פרסומת...

הם כנראה רוצים להיכנס חזק לשוק. אח"כ זה בטח יצומצם. נרשמתי, נתחיל לשחק עם זה בימים הקרובים (מותשת מדי היום)...

rafid1

Active member
מנהל
תסבירי לי-->

למי אפשר לשלוח ומי יכול לשלוח לך דואר של 100M , חוץ מ/לעצמך או לאחרים על השרת הזה ? הרי כל השרתים הגבילים בצורה זו או אחרת ל5-20MB ...

noam01234

New member
אלא אם יש לך שרת דואר משלך

ואז הגבלות נפח ותעבורה מוגדרים על ידיך

Admini

New member
זה הכי טוב

גם לי יש שרת דואר פרטי (על חלונות. מבוסס על הגירסה החינמית של MailEnable)

H N 1

New member
יפה....

אז אתה יכול לפתוח לחברי הפורום תיבות של 512 מגה בתור ג'סטה? אני מבטיח שנסכים לפרסומות שלך בתיבות.

Admini

New member
הדיסק של המחשב הזה לא משהו

יש לי בעיה של רוחב פס...

H N 1

New member
אז מה היתה

מטרת ההודעה הקודמת שלך? אתה מנסה ל" השוויץ" בפני אנשי IT שיש לך שרת דואר? ברור לך שרוב המשתתפים פה מחזיקים שרתים (לפעמים עם יותר משלוש תיבות)? תחסוך לנו את ההודעות חסרות הטעם האלו - זה חלק מהסיבות שעברנו לפורום הזה... תודה לך

Rיקושט

New member
נו באמת.

דווקא ההודעות שלך גררו את העניין הזה. כל אחד כאן "מנפנף" במה שיש לו ברמה זו או אחרת. יבוא מישהו אחר ויגיד שיש לו 100 פיירוולים יותר טובים משלך, אז מה אתה מקשקש לי על איזה צ'ק פוינט אחד. (סתם דוגמא). אז עזוב, בוא נחתום את העניין. cant we all be friends? Rיקש - ה Peace Maker הזמני של הפורום.

noam01234

New member
איך הגעת למסקנה הזאת שיש לי שרת

דואר משלי? אמרתי (ואני מצטט): "אלא אם יש לך שרת דואר משלך ואז הגבלות נפח ותעבורה מוגדרים על ידיך" - זה לא אומר שיש לי שרת דואר משלי! בפעם הבאה אני ממליץ לך לקרא את ההודעה פעמיים, לחשוב, להבין ושוב לחשוב ולהבין ואז לכתוב תגובה

ezaton

New member
הוא לא הגיב לך

הוא הגיב להודעה של אדמיני. לא לקפוץ מעל הפופיק

H N 1

New member
אז... ??

זה שאתה לא עונה הכוונה היא שאתה מסכים? אז יאללה,תן כתובת להרשמה....

פוֹלי

New member
יש לי תיבת דואר במקום אחר של 100

מגה. זה יכול לבוא במיילים קטנים או במייל גדול של 100 מגה, איך שבא לי. בהשרת הזה (וזה לא של העבודה) יש עוד כ- 400 תיבות פעילות כאלה. אני בטוחה שיש עוג המון שרתים שנותנים את השירות הנ"ל, אנחנו פשוט לא מודעים לזה.

למעלה