תסבירו לי בבקשה

dori78

New member
תסבירו לי בבקשה

את הדיווח הזה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4623094,00.html

אני, בהיותי הדיוטה בכל הנוגע ליחסי רוסיה - אוקראינה, מתרשמת שפוטין הוא רודן אכזרי וחסר לב.
אנשים עם זוית ראיה שונה יגידו שבוגד דינו כלא.

דיברתי על זה בשרשור אחר אתמול

לפני פרסום הכתבה , לא ראיתי את זה בYNET מוזר .

את הקצינים שפיטפטו ליד האשה לא עצרו , בגידה או לא, מה שאמרת על פוטין נכון ולא רק בגלל המקרה הזה שהוא שולי .
אף אחד לא צריך את המידע הזה במערב , כוחות הצבא הרוסי מפוקחים ומנוטרים טוב מאוד ע"י המערב .

הוא לא רודן עם לב אכזרי, אלא מנהיג אוטוריטרי עם תסביכי רדיפה

באופן כללי, פוטין הוא לא סטאלין. הוא העניק חנינה למיכאל חודורקובסקי ולבנות להקת הפוסי ריוט. מה שכן, הוא בסה"כ היה ונשאר איש המשטרה החשאית הסובייטית שבאמת ובתמים מאמין כי ארה"ב יום וליל חורשת מזימות נגד רוסיה, וכי רשת האינטרנט היא המצאת ה-CIA. אם מחר את תבואי אליו לקרמלין ותשכנעי את פוטין כי משקה הקוקה קולה הוא סם מסוכן שגורם לצעירי רוסיה לדגול בדעות ליברליות, לזנוח ערכים נוצריים ולקיים יחסי מין בגיל מוקדם מדיי, מחרתיים תראי כיצד הפרלמנט הרוסי מחוקק חוק נגד מכירת הקוקה קולה. קחי כל סכסוך שפוטין היה מעורב בו ותראי כי האיש נתון לחששות מוגזמים ומנסה לראות את עכבותיה של ארה"ב יריבתו המרה בכל מקום, בין אם מדובר בהפיכת השלטון המושחת בקייב או בפעולתו של איזה ארגון זכויות אדם קיקיוני. כמו כן, האיש הוא אפס מאופס בהבנתו את הכלכלה.

בשורה תחתונה, סטאלין הוא לא, אבל קצין אפרורי מהקג"ב שכל חייו עסק בדיכוי הקולות האחרים הוא כן.

איליה40

New member
הנה עוד פוטינולוג (ממחה לפוטין) בעל שם עולמי

המקרה הוא כמובן מזעזע. היה יכול לקרות בכול מדינה, כולל ישראל. (אם מישהו יתקשר לחיזבאללה וידווח על תנועות הצבא מין הסתם לא יזכה בצל"ש). אבל זה לא מקרי שהתקשורת העולמית חוגגת על מקרה מעין זה דווקא ברוסיה. ואם חושבים שפוטין אישית מעורב בכול מקרה ומקרה מעין זה - אשרי המאמין.

תמשיך עם ההשוואת המגוחכות שלך

אכן כן, ארגון החיזבאללה הוא שווה ערך לשגרירות של מדינה שאיתה טרם נותקו יחסים דיפלומטיים. איליה, חבל שלא נולדת 60 שנה לפני, אחרת היית מרוויח לא רע בתור ידיד ברה"מ ההודף את ה"שקרים" של כל מיני פליטים שברחו ממדינת הגולאג.

beatman

Member
מי שמבטא לוליינות מילולית מגוחכת זה כבודו(נכתב ע"י: איליה40)

מציע לכבודו לנסות להתקשר לשגרירות רוסיה ולספר שיש לך שכן קצין בכיר ביחידה 8200 ובמקרה ראית שהוא מחזיק בקרטיס לקייב וטס לשם אתמול באזרחי. אני מבטיח לך מעצר מיידי וחקירות ארוכות מבוקר עד לילה. ובכמה שנות מאסר מזכה ההרשעה בגין "מגע עם סוכן זר" ממליץ לבדוק בסעיפי העונשין אן להתייעץ עם עו"ד.

נערך ע"י מנהל

lEchoesl

New member
רזניק! זה ממש לא נכון.........

הצעירים ברוסיה, בני גילי או יותר, מערים גדולות ליברליים לא פחות מתל אביבי הממוצע או שאתה מנסה להגיד לי שכולם שם אנשי מערות ושמרנים.
&nbsp
אם כן אז אתה טועה.

lEchoesl

New member
הינה כאן

מה שאמרת => ........כי משקה הקוקה קולה הוא סם מסוכן שגורם לצעירי רוסיה לדגול בדעות ליברליות, לזנוח ערכים נוצריים ולקיים יחסי מין בגיל מוקדם מדיי, מחרתיים תראי כיצד הפרלמנט הרוסי מחוקק חוק נגד מכירת הקוקה קולה.

מה אפשר להסיק מזה? שרוסיה כמעט כמו קוריאה הצפונית. כלומר פוטין מחוקק חוקים בשביל לדכא לבירליות בקרב האזרחים [כלומר שולט על המצב של שמרנות האומה] ומכאן אפשר להסיק שהאזרחים ברוסיה לא ליברליים.

כתבתי את ההיפך

פוטין אכן לא רואה בעין יפה הלכי רוח ליברליים ופרו-מערביים, וגם רוב חברי הפלרמנט דוגלים בהשקפה ניאו-סובייטית שמרנית. אין זה אומר שכולם הם כמו פוטין (אלא שאחוזי תמיכה עצומים באיש זה מלמדים כי שטיפת המוח הטלוויזיונית בהחלט מקדמת את מה שפוטין רוצה לקדם).

איליה40

New member
עוד רצף של בליל שטויות

בינתיים מאז תחילת המשבר מתכננים לפתוח שם עוד 50 מסעדות מקדונלדס. אתה מנסה לשפוט את רוסיה ע"פ דברי בלע של חברי דומה, אז למה שלא תישפוט את ישראל ע"פ דיברי בלע של חברי כנסת ממפלגת ש"ס ועל סמך זה להגיע למסקנות מלומדות שישראל בכלל ונתניהו בפרט הם כאלה וכאלה. האמת שהתעסקות עם דיברי הבלע שלך כבר מתחילה לעייף אותי.

למעלה