תסבירו לי איך -

ותשחק

New member
תסבירו לי איך -

אפשר גם לעבוד בחוץ, בבית, ובאינטנסיביות כל השבוע, ולהגיע ליום חמישי 'נורמלית' ועירנית, ולהצליח לנקות ולבשל (והבית שלי ממש לא הפוך) ועוד להשאיר זמן לבילויים, או שיחות/פגישות עם בחורים פוטנציאליים.. איך?

reo2

New member
ןתשחק את לא לבד! אני אישית כבר מתמוטטת

רציתי אפילו לטגן כבר שניצלים לשבת וויתרתי... נמשיך מחר אפשר לעשות המון דברים ואני מאמינה שלכל אחד כוחות אחרים. אני מתמרנת בין כל כך הרבה דברים, אבל אני הרבה פעמים מרגישה שכשאני משקיעה בתחום אחד אני מוותרת על משהו אחר. יש תקופות יותר לחוצות ופחות לחוצות ולפעמים אני פשוט מרגישה עייפות במשך כל השבוע ומרגישה שאני "סוחבת" את השבוע כי אין מה לעשות וצריך (למרות שבא לי לישון לישון ולישון)ולפעמים מרגישה מלאת אנרגיה ויכולה לעשות הכל. אז פשוט עושים את הדברים וזורמים עם איך שמרגישים איתם. והעיקר שיש זמן לשמוח

ותשחק

New member
אבל מן הסתם אתה לא עושה עכשיו ספונג'ות

באמצע הלילה... נכון?

ותשחק

New member
טוב, אז מותר לך להגיב.. :)

אתה סוג של אח "בצרה"... (ובלי נאומים, זה לגמרי לגמרי בצחוק)

"בצרה"??????????.

אני שמח ומודה לה' שיש לי גב בריא, ידים תקינות, ורגלית זזות שבסה"כ מאפשרים לבצע את המשימה הזו ועוד רבות אחרות!!! למה צרה??? כמה שפחות צרות, יותר בריא!!! אויש, בלי נאומים.... עד כאן!!!!

ותשחק

New member
../images/Emo124.gifדנידין, דנדש.. איפה ידידיי הותיקים

שהיו נוהגים להצחיקני בשעות קשות אלו.. או להוציא ממני שטויות על דפי הפורום? היכן אתם ידידיי?

ותשחק

New member
ואחד לכל אחד: (ותותי הפעם תסלחי לי)

או שתבואי לעזור לי לגמור את הבית..

ותשחק

New member
../images/Emo141.gifדנדש!!!!

אני מוכנה לכל הראשי תיבות, אפילו שלא יהיו שנונים במיוחד, העיקר שתבואו לכאן כבר לעזור לי עם הספונג'ה..

touti

New member
יקירה../images/Emo13.gif

אין לי מושג איך עושים את זה:) לא עובדת בחוץ ולא מספיקה בבית:) ולוקחת עוזרת בית:) מצדיעה לך:) ולגבי דייטים, תצאי בתחילת שבוע:) כך שזה לא מתנגש עם הלכבוד שבת:)

ציפי81

New member
אי אפשר

הפתרון החלקי שלי זה לעבוד מהבית, כך אני לפחות כאן. אבל המצב מטורף. אני מרגישה "סופר וומן" על עצם העובדה שאני מצליחה לעבוד - בהייטק, כמו עובד הייטק, היו ימים השבוע שעבדתי 12 וגם 15 שעות - וגם לתחזק בית על כל המשתמע מכך. לשלב הבילויים לא הצלחתי להגיע, וזה די עצבן אותי. מזל שיש לנו את ליגה...

למעלה