תסבירו לי איך זה... שכל כך הרבה מצטרפים, אבל הסקר תקוע על 22 מצביעים. (*אהמ*רמז*אהמ*)
מ מטייל עם סנאים New member 20/5/03 #1 תסבירו לי איך זה... שכל כך הרבה מצטרפים, אבל הסקר תקוע על 22 מצביעים. (*אהמ*רמז*אהמ*)
T THE FATRIX New member 20/5/03 #3 מנצל..... אפשר המלצות לשירים של within temptation יש לי כבר המון זמן רק שני שירים mother earth ice queen וזה די מעצבן להיות תקוע רק עם שני שירים. ואני כל הזמן שומע את השם הזה בפורום
מנצל..... אפשר המלצות לשירים של within temptation יש לי כבר המון זמן רק שני שירים mother earth ice queen וזה די מעצבן להיות תקוע רק עם שני שירים. ואני כל הזמן שומע את השם הזה בפורום
P Princess of Tides New member 20/5/03 #4 המלצות ך-within temptation: ENTER OUR FAREWELL IN PERFECR HARMONY DECEIVER OF FOOLS NEVER ENDING STORY PEARLS OF LIGHT טוב, זהו בנתיים
המלצות ך-within temptation: ENTER OUR FAREWELL IN PERFECR HARMONY DECEIVER OF FOOLS NEVER ENDING STORY PEARLS OF LIGHT טוב, זהו בנתיים
T THE FATRIX New member 21/5/03 #5 תודה... רק חבל שבקושי מוצאים שירים שלהם. מוכרים במקרה דיסקים שלהם בארץ?
S Sonata Of Tears New member 21/5/03 #6 כבר מאד קשה להשיג ואם יש אז הוא ימכר במהירות הבזק כדי להזמין באינטרנת
P Pure Blooded Saiyan New member 22/5/03 #7 נראה לי שזה בגלל שיש פה כאלה כמוני שלא מכירים את הלהקה...