תסבירו לי: איך איך ??

TheNeta

New member
תסבירו לי: איך איך ??

אני ממש לא ממעריצות אלון אבוטבול (נהפוך הוא), אבל: איך קלוד דדיה נתן לאלון וויקטוריה 4 (!) על הריקוד הראשון ולמיקי קם על ההתבזות בגוש המוזהב על ה"ריקוד" (?) השני 10 ???????

sweet babit

New member
אז אלון עף ?=\

רק תדעו שהוא ממש נחמד חברה שלי ריאיינה אותו לרדיו בביצפר והוא ענה לה הוא בנאדם נחמד

agadudu

New member
העניין עם הציונים של קלוד הוא שערוריה

אני הפסקתי רשמית לצפות בעונה. הקלוד הזה מוציא את כל החשק. אולי יש לו עניין אישי עם אלון לא יודעת... ואני מתה עלה מיקי אבל מצטערת ממש לא היה מגיע לזה 10. היו להם ריקודים הרבה יותר טובים העונה.

TheCandyGirl

New member
הכל מכור!!!! זה התחיל מהעונה הקודמת שהחליטו

שרביבו צריך לנצח... [אני אוהבת את רביבו בנאדם מקסים.. אבל לרקוד הוא לא יודע...!!] ומה שבטוח הם החליטו לשים את אילנית ורודריגו בגמר... וזה מה שהם יעשו... לא אכפת להם מאנשים.. ולא איכפת להם כלום... אפשר לשים
איך בפרומו של 20 שניות מתוכו 10 שניות הם של אילנית.. ובתוכנית של שבוע שעבר.. שמו יותר זמן שידור לאילנית... [אילנית את חמודה אבל,,, לרקוד את לא כל כך יודעת.. להביא את הבעל בשביל SMS או לבקש רחמים על הגב זה פ ט ט ט ] והוכחה לכך ששלחו את אלון הביתה..!!! לשופטים וערוץ שתים ---- בושה
בושה
בושה
מה שבטוח אני כבר לא ממשיכה לראות את התוכניות המכורות האלה...

Confide In Adam

New member
הוא עף כי הוא היה גרוע

קלוד דדיה נתן לו את הציונים שהגיעו לו, הגיע לו לעוף כבר לפני הרבה הרבה זמן.

TheNeta

New member
../images/Emo132.gif

נכון, אלון גרוע ואף מעצבן/ מתנשא/ ולא מתאים לחצי הגמר אבל איזה מין שיפוט זה לתת ציון 10 למיקי על הריקוד השני ולצפות שיתיחסו ברצינות לחוות דעתו של שופט מקצועי

tamariku

New member
השאלה היא איך הוא נשאר עד עכשיו?

גם הוא וגם מיקי לא היו טובים במיוחד אבל הוא היה יותר גרוע לכן הוא עף (גם כך הוא נשאר יותר מדי תוכניות)

למעלה