תסביכי קשר

בארבאבא

New member
תסביכי קשר

מה עושים כשנכנסים לקשר,כאשר צד אחד כבר מגיע עם נסיון רב של זה והצד השני לא?
אני ויצאת עם בחור כחודשיים,ולמען האמת זה הכי רציני שהיה לי עד עכשיו.
אני פשוט מוצאת את עצמי מבולבלת כל כך..מצד אחד כל כך טוב לי איתו,והוא אחד הבחורים המקסימים
שיצא לי להכיר.מצד שני..אני כל כך לא רגילה לכל זה!אני לא רגילה שיש לי מישהו בחיים,שאני
פתאם אמורה לפנות את הזמן שלי לעוד מישהו,שהפעם זה רק הוא ואין אחרים מסביב.
ואני מתוסכלת מזה..אני לא רוצה לחתוך את זה,אבל..קשה לי.
אני הבחורה הכי לא "בחורתית" שיש..עזבו אותי מדאבל דייט,ימי אהבה למיניהם וצפייה בשקיעה על חוף הים.
והוא כל כך הבחור הזה!
אני חוששת להכיר אותו להורים[לא מתוך בושה בו],אני אפילו חוששת להיות איתו במצב אינטימי.
התרגלתי לעשות את ההפרדה הזאת בין סקס לרגש,ומפחיד אותי שברגע שהשניים ישתלבו
אני אתרחק והוא ייפגע.ואני בעצמי מפחדת לתת לעצמי להיות פגיעה,חסרת שליטה..

גם בקשר הזה אני בשליטה,והוא כל כך סבלני ומבין..
אומר שהוא רגיל לקשרים אינטנסיביים יותר,וזה חדש לו,אבל טוב.

כשאני איתו,טוב לי.מצד שני..קשה לי גם כשאנחנו נפגשים כמה ימים ברצף,
אני זקוקה לספייס שלי.מצד שלישי..אני לא יכולה על לחשוב לסיים את הקשר הזה..

Megie

New member

אולי כל זה רק פחד ממשהו חדש, שיחלוף לאט..אולי עדיף לעשות הכל בצעדים איטיים-וכמובן, להסביר לו הכל! להגיד לו את כל המ שכתבת לנו, תחשבו יחד על פתרון..

גם אני זקוקה לשקט וקשה לי עם אינטנסיביות, אבל לומדים להציב את זה כעקרון ולמצוא את העמק השווה כדי לא לפגוע אחד בשניה..
ובני הזוג יודעים לכבד את הפרטיות והשקט להם אני זקוקה..במיוחד כמי שלומדת ועובדת והשקט שלי הוא פשוט המפלט שנותר בתוך כל זה.. רק בתקשורת לומדים איך להתנהל כדי שזה יעבוד..

ומצד שני, אולי לא..אולי באמת את לא מתאימה לקשר כרגע וצריכה את השקט והזמן שלך..זה גם הגיוני, אבל את חייבת להחליא כדי לא לפגוע בבחור שנשמע באמת מקסים

אייני

New member
תפרידי בין אופי לגיטימי לחלוטין

לבין פחדים וחששות אישיים. אין שום בעיה בזה שאת לא סובלת דאבל דייטים או ימי אהבה או שטויות כאלה, הרי בדוגרי קשר לא מתבסס על השטויות האלה. אלה בסה"כ שטויות חולפות שבד"כ מופיעות בתחילת קשר כי שני הצדדים מתלהבים נורא אחד על השני ואחרי שנה לכל היותר זה חולף והתאריך נהיה יותר "טוב, עכשיו יום האהבה, בואו נצא לאנשהו" ולא איזו חגיגה מתלהבת וקיטשית, למעט באמת זוגות יוצאי דופן שהם מאוד רומנטיים. קשר מתבסס על תחומי עניין, על אופי דומה, בילויים משותפים, תקשורת, אמון, דברים כאלה. לא על כמה הבחורה רומנטית או לא...

השאלה היותר מעניינת היא האם הרצון שלך בספייס הוא חלק מהאופי (הלגיטימי, שוב) שלך - או שהוא נובע מפחד שלך מלהיכנס למערכת יחסים וקצת לאבד את עצמך, או לסמוך על הצד השני ב100% ולהיות פגיעה (כמו שמערכת יחסים רצינית דורשת). אין לי מושג מה התשובה לגבי זה מן הסתם, זה משהו שכדאי לבדוק עם עצמך.

ולגבי הפחדים שלך... מצטער, אבל אין לי משהו יותר טוב מהבנאליות של להחליט שאת הולכת על זה ויהי מה. הדבר היחידי שאני מכיר שמנצח פחד זה לדחוף את עצמך כמה שיותר בתוך הפחד הזה, עד שלאט לאט את נרגעת כי זה הופך למשהו יותר יומיומי. הבעיה כמובן עם שיטת התמודדות כזאת זה שצריך מלכתחילה להחליט, בלי קשר לפחד - האם את מעוניינת במערכת היחסים הזאת שאת הולכת עליה ויהי מה.
אם זה לא עוזר - אז מצטער, ואולי כדאי למצוא עזרה יותר רצינית מהאנשים בפורום....

2461

New member
מבינה אותך

גם איי צריכה בפייס וגם אני לא בחורה טפוסית של כל יום להיות עם החבר ולדבר עליו וזה....מוצאים את הבאלנס. אמרת שהוא סבלני? גם חבר שלי כזה לכן אני מאמינה שזה זיווג טוב כי הוא ייתן לך את המנוחה ולא יציק לך...

בהצלחה

zoharalter

New member
זה הגיוני להתבלבל כשזה חדש :)

הי,
נשמע לי שמהמקום של החוסר ניסיון התחלת לשאול את עצמך מלא שאלות,
וזה לגיטימי לתהות, לבדוק ולראות אם זה מתאים לך בכלל, אתם רק בהתחלה..
האם כייף לך איתו? בא לך על הקשר הזה?

בארבאבא

New member
מאוד כייף לי איתו

אנחנו מדברים כמעט כל יום,ותמיד יש על מה לדבר.
ובכללי..הוא פשוט מקסים.
אני ממש מנסה להתגבר על הפחדים שלי

zoharalter

New member
נשמע בחור מקסים :)

נשמע שמצאת לך בחור מקסים, השאלה בעוד שנה שנתיים איך את רואה את הקשר שלך איתו?
האם את יוזמת? מדברת איתו על מה שמרגישה וחושבת?
באימון אנחנו מקדישים פגישה שלמה להתגבר על הפחדים, לעשות מטרות קטנות בפועל ומשם להתעודד ולהתגבר.
עובדים יותר על ההווה והעתיד ופחות למה וממה זה נובע.
לכל שאלה או עניין, אשמח אם תצרי עימי קשר ותבואי להתאמן על כך.
זוהר - 052-4265340

בארבאבא

New member
שנה שנתיים?!

אני לא רואה מה הולך בעוד שנה שנתיים.
אוי ואבוי..אנחנו רק מספר חודשים יחד..

למה לסיים את הקשר?!

כי הוא טוב מדי...?

זה טבעי לפחד מקשרים, גם מי שכן בא על נסיון, עובר בדיוק מה שאת עוברת - גם הוא נעשה פגיע כי נותן לך את ליבו ,

גם הוא מפנה זמן בשבילך כדי להיות איתך כי הוא רוצה,

גם הוא חושש ממה שאולי יגיע ואולי לא,

וזה שהוא רומנטיקן אומר שכנראה זכית, גם אם עכשיו את רואה את זה כחסרון פשוט כי את שונה ממנו באופי .

אי אפשר לפרק קשרים מתוך חשש שמשהו חדש נכנס אליהם, זה משהו טוב, תניחי לו להכנס.

את לא צריכה לעשות שום דבר שלא טוב לך איתו, כל השינויים שחלים ויחולו אם לא איתו, אז עם מישהו אחר, הם שינויים שאת אמורה לעשות מתוך רצון למרות הפחד.

רצון להיות איתו, רצון לשמוע אותו, רצון לדבר איתו, רצון לשמח אותו.... ולהעריך אותו על כל מה שהוא.

בארבאבא

New member
אני לא אסיים את הקשר..

ובטח לא כי הוא טוב מידי.
פשוט..כן,יש חששות,ואני לא רגילה להיות בקשר.

השאלה אם זה באמת טוב לי?הרי..כן,יש אנשים שנמצאים בקשר וזה לא עושה להם טוב.
אז..אולי אני מהאחוז הזה?האחוז הזה שמונוגמיה זה לא בשבילו,שלערב רגש זה לא בשבילו?
המון בלבולים.

אל תדאגי,אני לא אחתוך את זה בזמן הקרוב

אין חכם בעל נסיון

אין סיבה שאת תהיי בין אלה שקשר זה לא בשבילם..

אם מאיזו סיבה תרגישי שזה לא את, תעשי מה שיראה לך נכון עבורך.

hamudik

New member
מכיר מקרוב

הגיע הזמן להפסיק לפחד ולתת לחומת הקלפים שבנית סביבך ליפול, זה לטובה ויעזור לך גם בתחומים אחרים. תנסי לדמיין מאזניים שבצד אחד הדברים הטובים ובצד השני הרעים, וככה תדעי לעשות את הבחירה הנכונה.
אגב, אני מזדהה עם כל מילה ומילה שרשמת, חוויתי את זה גם בתחילת הקשר, ועם זאת שלם ומרוצה מאוד מהקשר שאני נמצא בו היום.
בהצלחה!!

שקלי

לשחרר אותו, חבל שיפגע ומישהי שכן תעריך תאהב ובעיקר >>>תעניק לו בהדדיות חזרה<<< את כל הדברים הנפלאים הללו תקבל אותו פגוע ממך.
מצד שני, אולי סוף סוף אחר שנים של לצחוק על רומנטיקה אהבה רגשות אינטימיות האסימון נפל למקום הנכון ואז אולי להעזר באיש/ת מקצוע כדי לתקן את הדרוש תיקון ואולי הקשר שלכם ישרוד.

The Power Of Love - Frankie Goes To Hollywood
https://www.youtube.com/watch?v=ShN8UIk5-mw

למעלה