"תסביך" הזין הגדול

אביאלי12

New member
"תסביך" הזין הגדול

היי לכולם,
בא לי לפתוח נושא שלא חושב שיצא להרבה לדבר עליו, הרבה מדברים על תסביך הזין הקטן. אבל בואו נדבר על הזין הגדול רגע.... יצא לי להיפגש עם לא מעט כאלה שיש להם גדול.. ובוא נגיד שיש לי כמה חברים סטרייטים (מהצבא הייתי לוחם ואני דו כך שלא יודעים עליי) שגם להם יש גדול. אז התהייה שלי היא האם גברים עם זין גדול הם באופן טבעי אנשים עם ביטחון עצמי גבוה?
זה משהו שיוצא לי להתעסק בו יותר מדי בזמן האחרון כי אני מן טיפוס שמתבונן מהצד כל הזמן ופשוט באופן גורף כל הגברים עם הזין הגדול שנתקלתי בהם הם גברים עם ביטחון עצמי גבוה. ורציתי לדעת עם גם אתם נתקלתם בתופעה הזאת?

ItsikH

Member
יש לזה השפעה מסוימת, בייחוד בקהילה הייתי אומר שיש מתאם אבל לא יותר מזה. יש עוד הרבה גורמים.

בדיחה על צ'לן שהמנצח צעק עליו

"יש לך כזה כלי בין הרגליים ואתה רק מגרד אותו!" - צריך גם לדעת מה לעשות איתו...

נראה לי שזה בטוח עוזר אבל...

אנשים עם ביטחון עצמי באופן טבעי מאמינים שהזין שלהם מספיק גדול. לא להיפך.

זין גדול לא באמת נותן ביטחון עצמי, כי ביטחון עצמי לא נובע מזין גדול או משרירים אלא פשוט מ... מעצמו.

מי שאין לו ביטחון עצמי גם זין גדול לא יעזור לו. כי הוא ירגיש שעם 22 הוא בטוח היה מספק את כל אלו שהוא לא סיפק עם 20. או שהוא ירגיש שאם הוא היה גם גבוה יותר אז בכלל הוא היה פגז. או שהוא ירגיש שהוא חיצונית מושלם אבל רוצה להיות מצחיק יותר. תמיד יש שאיפה לעוד ורק כשמבינים שזה לא מה שחסר לנו, אנחנו מקבלים ביטחון עצמי.

אביאלי12

New member
אני מתכוון

שאלו אנשים שיש להם גדול והם ווא דווקא נראים טוב ובכל זאת יש להם בטחון עצמי גבוה. אני חושב שפשוט באופן ישיר מהידיעה שיש לך גדול ושזה פרט ש"משוך" את הבן/בת זוג ומעלה אותך בדרגה אצלו (לא כולם אבל הרוב) אז הבן אדם בתת מודע שלו הוא עם ביטחון ולווא דווקא בחיים הרגילים אבל לפחות בקשר המיני הוא בטוח בא עם בטחון

אבל זה בדיוק העניין.

מי שאין לו ביטחון עצמי יחשוב "וואי, יש לי גדול, אבל זה בטח לא מספיק גדול, ובטח הוא בכלל בקטע של תחת יפה ואני גם מכוער ולא מצחיק".

מי שיש לו יחשוב:
"גם עם ה-14 ס"מ האלה אפשר להנות, ואני מספיק חתיך בשביל שירצו אותי".

כל אחד ותסביכי הבטחון העצמי שלו, אבל זה בטוח לא פותר שום בעייה.
(אגב, לא רוצה להיות פסיכולוג בשקל, אבל זה שאתה חושב שזין גדול פותר את בעיות הביטחון העצמי אולי אומר שאתה מרגיש שעם עוד כמה ס"מ היית הרבה יותר בטוח בעצמך, וזו ממש לא מחשבה טובה).

Wrecker

New member
ואני חשבתי שתדבר על תסביך אחר..

על כאלה שדווקה סובלים מזה שיש להם גדול כי הצד השני לא תמיד יכול לקחת את כולו ויש כאלה שנרטעים מהגודל ומוותרים על חדירה למשל..
אני לא חושב שזה נותן בטחון עצמי גבוה אבל אני די בטוח שזה מוסיף לו. בו נגיד שאנשים כאלה פחות התביישו ללכת עם תחתונים ליד אחרים.. אני למשל גם אם יהיה לי ענק אני בטוח שזה לא היה מעלה לי את הביטחון.. אני גם לא רוצה - ראה סיבה למעלה.

makel1

New member
נתקלתי באנשים עם קטן ונתקלתי באנשים עם ענק

אני לא חושב שיש תשובה חד משמעית. מבחינת ״ביטחון במיטה״ - אני דיי בטוח שיש קשר כלשהו, למרות שכבר הייתי עם מישהו שלא בורך ולא ניכר בזמנו שזה הפריע לו (אולי כשיגדל זה יפריע יותר. הבחור, לא הנספח שלו). אבל לדעתי זה כן עשוי להשפיע.
מבחינת ביטחון עצמי באופן כללי, אני לא רואה קשר כלשהו. זה לא שבמהלך שגרת היום יום, עבודה, לימודים וכו׳ הבנאדם חושב על החבריקו שלו. זה כמו שתשאל אם אנשים מכוערים סובלים יותר מחוסר ביטחון בהשוואה ליפים. יש המון דוגמאות לאנשים שנראים כמו הצרות של מעמד הביניים אבל מלאים בביטחון. ולהיפך. ביטחון עצמי זה משהו יותר עמוק

white star

New member
אני חושב שזה תלוי במהות השימוש

אם הוא יודע לגרום לאנשים להנאה רצינית, אז לדעתי זה יוסיף.
אבל אם לא וזה סתם גדול ותקוע ולא נעים לצד השני - זה יכול להוריד את הביטחון.

רק לפני חצי שנה הוא אמר לי:

הזין שלך בינוני. ואני שזכיתי במשך שנים לתגובות מתלהבות מהתורן קצת התפלאתי, אז הרצתי שאלה באיזה מקום - האם הזים מתכווץ עם השנים? התשובה היתה לא

ואז אזרתי אומץ ושאלתי אותו - איך הוא אומר וכל הזמן מתלהבים ממנו?
אז הוא אמר - אהה, פשוט, כי הוא מתאים לכל פעילות . חחחחחחחחחחח
פגשתי את כל הגדלים האפשריים וגיליתי שהם לא קובעים לבן-אדם את מידת בטחונו העצמי.

Sam P

New member
לי למשל

יש חבר טוב, שכמו שהוא אומר יש לו גדול, אבל הוא כולו woosy ואין קשר, לעומת זאת יש לנו חבר טוב עם בינוני והוא מלא בעצמו. אין קשר. צריך לדעת לנצל את מה שיש לך ומה לעשות איתו. כי אם אתה לא יודע לקרוע את הסדינים בלילה עם ה22 או כמה שזה יהיה, זה לא שווה כלום

alen2b

New member
לא נראה לי שזה קשור

יש אולי סממני גבריות אחרים שמאפיינים גברים מאד מוחצנים ודומיננטיים בהתנהלות, בעיקר אלה ששנויים במחלוקת, נדידת שיער מהראש לכתפיים וכו :p:

הרבה מהיותר מצויידים שאני מכיר הם די זהירים, ויש להם רגעים של חוסר בטחון בולט. לפני כמה שנים גם הסתובב בקרב הקהילה סטרייט די עדין ומצוויד מאד. הוא ממש לא שידר עודף ביטחון עצמי. לעומת זאת, אחד מבעלי האברים היותר קטנים שראיתי מאד מחצין ביטחון.

למעלה