תנ"כס

frozen yo

New member
תנ"כס

אוי המקצוע הזה כ"כ מדכא.. אני פשוט לא יודעת כלום איך יש כ"כ הרבה שטויות בספר אחד?? אני קוראת ואחרי שתי מילים אני קולטת שאני בכלל חושבת על משהו אחר והעיניים סתם מבזבזות אנרגיה. נמאסססססס איך לומדים לדבר הזה?? בינתיים למדתי רק שמות ויקרא במדבר דברים מלכים א+ב ואת המאמרים המקראיים ואני אפילו עוד לא בחצי מי מתאבד איתי??? חבל שכזה מקצוע הורס תעודת בגרות שלמה
(נכתב ברגע משבר עמוק..)

CLASSIFIED

New member
אבל...

יש לי מגן 95 ואני בדרך כלל לא לומד יותר מיומיים

shambi

New member
איזה נושאים מסכמים אתם למדתם?

אצלנו למדו חקלאות במקרא - הנושא הכי משעמם והכי פחות מעניין !! חוץ מזה, שרק היום התחלתי ללמוד ומצבי גרוע גם ככה!

frozen yo

New member
אתה מתכוון למאמרים מקראיים?

אצלנו לומדים את המאמרים של וייס, אלטר ולייבוביץ' בהחלט נשמע יותר סביר מחקלאות. בהצלחה!

shambi

New member
אני בת

ואני חושבת שכל דבר יהיה יותר סביר מהחקלאות הזה!

CLASSIFIED

New member
אנחנו לומדים

דמות האדם במקרא. וזה גם מאוד מעניין! המורה הכלה שלי בחרה את הנושא הזה! (אם יהיה לך זמן תוכלי לראות את השאלות על זה בבגרות מחרתיים) חקלאות? מה חקלאות? לא נשמע מעניין במיוחד!

Bichlula

New member
חחח תראי

אני מבינה לליבך!! אני עשיתי בגרות בתנ"ך בחורף, וגם כן הייתה לי חקלאות במקרא. אבל אני חייבת להגיד לך שזכית!!! כי כמה שזה באמת הנושא הכי משעמם מכל השאר הוא הכי קל בבגרות!! השאלות הכי פשוטות ויש את הסיכוי הכי טוב להוציא שם את כל הנקודות :) אז שיהיה בהצלחה לכולכם!!!!

meital17

New member
אם זה מנחם אותך../images/Emo26.gif

גם אני לא התחלתי ללמוד ואני מוגשת רק על 75. יומיים לפני המגן התחלתי לקרוא ויצא שקיבלתי את הציון הכי גבוה שלי איי פעם בתקופת התיכון. לקח לי כמה שנים טובות להבין שאני ותנך פשוט לא הולכים ביחד.

frozen yo

New member
גם אני ותנ"כס

מאודדדדדדדדד לא משתלבים טוב ביחד פשוט נוחתת עלי נבואת פורענות בכל פעם כשאני רק מנסה לפתוח את הספר. אני גם עייפתי מלנסות להבין מה כתוב בתוכו..
בהצלחה בכל מקרה! אותי מגישים על 78, תני כיף!!

Anna Karenina

New member
אני יכולה להבטיח לכם...

שיש מקצועות יותר גרועים. יש לי מתכונת ביום שני, בתולדות האומנות....
זה פשוט מקצוע מ-ר-ג-י-ז...!!!!!!!
ומה שעוד יותר מרגיז, הוא שבחינת הבגרות בתולדות האומנות היא הבחינה האחרונה שלי...(ב-30 ליוני). די, נמאס לי

dream3

New member
5 יחידות

אני עושה בתנ"ך 5 יחידות ותאמיני לי שלכל מבחן בתנ"ך למדתי יום יומיים לפני לא יותר אז ככה שאין לך מה לדאוג ואני עוד עושה 5 יחידות..... חוץ מזה באסה לי כשאתם מסיימים את הבגרות בשעה 5.45 אני רק מתחילה את הבגרות עד שעה 7 בערב, אז ככה שתתנחמי בזה שאת לא באה לבגרות בשעה 5.45 בגרות שכל היום חיכית לה......

shambi

New member
איזו שעה דפוקה!

המוח שלי כבר לא מתפקד בשעות האלה

למעלה