מה קשור הוגן או לא?
לפי מה שאני ראיתי , סנגל הגיעו לשלב הזה בזכות ובלי שום עזרה של שופטים לא??? לפחות עד רבע הגמר סנגל שיחקו טוב . אז אתה עדיין תטען שהם משחקים רע וזה רע למונדיאל שיש נבחרת אפריקאית בחצי גמר??? נו באמת? הסתכלת על צרפת \ ארגנטינה \ פורטוגל \ איטליה ? ראית אולי איך הן שיחקו??? אני אגיד לך , כמו חארות!! נכון לאיטליה היו טענות על השיפוט הן מוצדקות ! אבל לך תסביר לי את כירסטיאן ויירי , 5 מטר מול השער אין שוער...ולאן הוא בועט? אה כן ליציע העליון .... אז מי אשם פה? צרפת? לא הבקיעו שער אחד!!!!! אז אתה רוצה שהם יקחו? אם שהם יעלו? ארגנטינה ???? בקושי מנצחים את ניגריה בקושי מוציאים תיקו משבדיה? ומפסידים לאנגלים .. נו מה אתה רוצה אה כן אתה רוצה שם יעלו כי זה לא שווה מונדיאל בלי הפתעות! זה היופי של המונדיאל! שיש הפתעות , זה היה לדעתי משעמם אם הגדולות היו עולות ומשחקות בונקר כל המשחקים.... תראה את גרמניה! דייי כבר לבכות ! ותתחיל להבין , שמה לעשות אולי נכון הנבחרות שעפו יותר טובות על הנייר מאלה שהגיעו לשלב הזה , אבל עובדה הן לא וזה לא אומר משהו על הרמה של מי שעף? מי שעף פשוט לא שיחק טוב ( או שלא קיבל קצת עזרה מהשופטים) אז תפסיק לבכות כל הזמן ..