אני ב5
פ פרנץ ונילה New member 1/8/05 #19 נתקעתי בשלב 2 ../images/Emo121.gif ואין לי מושג מה עושים כדי להמשיך אני יושבת כבר כמה דקות ולא מבינה את ההמשך יש מצב לעזרה קטנה? או שאתם קשוחים ולא מגלים
נתקעתי בשלב 2 ../images/Emo121.gif ואין לי מושג מה עושים כדי להמשיך אני יושבת כבר כמה דקות ולא מבינה את ההמשך יש מצב לעזרה קטנה? או שאתם קשוחים ולא מגלים
I Inbar789 New member 2/8/05 #25 לאו דווקא../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif אפשר גם בצייר
Y Y o u R M a N New member 2/8/05 #27 אני עברתי את השלב 3 בלי שום דבר ראיתי פשוט מה כתוב שם... זה לא כל כך קשה
ר רוני ודי New member 3/8/05 #29 איךךךךךךך עוברים שלב 3? רשמתם צייר, העתקתי לשם, אז מה? לא עזר ולא הבנתי כלום.
ר רוני ודי New member 3/8/05 #31 לא הבנתי ולא הצלחתי ../images/Emo163.gif../images/Emo10.gif אפשר הסבר ...........
Y Y o u R M a N New member 3/8/05 #32 זה איך שאני עברתי ... אני לא העברתי לשום מקום פשוט ראיתי את התשובה... בצד שמאל למעלה בתמונה יש מקום חשוך כזהת שם תראי איזה כתובת קטנה כזאת אז תרשמי אותה בסוף הכתובת של האתר ועברת את השלב!
זה איך שאני עברתי ... אני לא העברתי לשום מקום פשוט ראיתי את התשובה... בצד שמאל למעלה בתמונה יש מקום חשוך כזהת שם תראי איזה כתובת קטנה כזאת אז תרשמי אותה בסוף הכתובת של האתר ועברת את השלב!