תנחשו מי חזר ! D: יש לכם שלוש ניחושים ;x
V ved17 New member 19/1/04 #3 ברוך השב!!!../images/Emo24.gif אתה מוכר לי מאיפשהו... סתם! תהיתי לאן נעלמו אנשים פה בכל אופן שמח שחזרת
ברוך השב!!!../images/Emo24.gif אתה מוכר לי מאיפשהו... סתם! תהיתי לאן נעלמו אנשים פה בכל אופן שמח שחזרת
A A c i D B R e e Z e New member 19/1/04 #4 זה לא פייר את יודעת זה שהוא נאחז על כל שערה אחרונה שיש לו ושהוא הבנדאם היחידי שרשום בשיא גינס עקב יתר קאמבקים לא אומר שכל פעם שהמישהו אומר הוא חזר, מתכוונים אליו טוב בעצם כן מתכוונים אנסה להיות יותר ברור א-נ-י חזרתי
זה לא פייר את יודעת זה שהוא נאחז על כל שערה אחרונה שיש לו ושהוא הבנדאם היחידי שרשום בשיא גינס עקב יתר קאמבקים לא אומר שכל פעם שהמישהו אומר הוא חזר, מתכוונים אליו טוב בעצם כן מתכוונים אנסה להיות יותר ברור א-נ-י חזרתי
B Brolly New member 20/1/04 #6 אני זוכר אותך, הניק שלך לפני היה Blaster משהו אם אני לא טועה אתה דיברת פה הרבה על המוד של די בי זי לקווייק
אני זוכר אותך, הניק שלך לפני היה Blaster משהו אם אני לא טועה אתה דיברת פה הרבה על המוד של די בי זי לקווייק
A A c i D B R e e Z e New member 20/1/04 #9 חחח כן כולכם צודקים ואני לא מאמין שאתה זוכר את הניק הישן ישן שלי כי לפני זה היה אותו ניק רק בלי רווחים חח ;\
חחח כן כולכם צודקים ואני לא מאמין שאתה זוכר את הניק הישן ישן שלי כי לפני זה היה אותו ניק רק בלי רווחים חח ;\