תנחשו מי חזרה?!!

FuNkiT

New member
תנחשו מי חזרה?!!

חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי לפני שעה בערך משדה התעופה... וואו איזה מסע חבל"ז!!!!! אני כל כך שמחה שנסעתי, היה כל כך פיגוז, כל החבר'ה התגבשנו מאוד, וגם כשהיה קשה במחנות כולנו היינו ביחד, והיה גם כל כך הרבה צחוקים במלונות שהיינו שם ובקניות (כמה דברים קניתי- איזה מדינה זולה!!!) ויש לי פול תמונות, אני יעלה יותר מאוחר חלק מהן (צילמתי 5 פילים!) אבל אתם לא תאמינו מה קרה! המזוודות של כל המשלחת נשארו בפולין!!! (בשיא הרצינות), מטומטמים הפולנים האלה לא העלו את המזוודות שלנו למטוס (טסנו בחברת מטוסים פולנית) ועכשיו יש מלא בלאגנים עם זה וכל הדברים שלי בפנים!!!!!!!! אוף איזה עצבון שככה המסע נגמר.... אבל חפיף היה כיף!

FDNYCarlos

New member
הייייייי אופירושששש!!!!!../images/Emo140.gif

הייייייי התגעגענו אלייך!! תעלי את התמונות אני מתה לראות אותם!:))))) באמתתת הם לא העלו את המזוודות? איזה סתומים!!! אני מקווה שזה יגיע אלייך. מה קנית בפולין?

welcome back../images/Emo24.gif

הייייייייי וואי ידעתי שהיה חסר לי משהו, מישהי
תעלי תמונות, וספרי מה קנית!! It's good to have u back

FuNkiT

New member
חחחחחחח...

תודה לכולם! כיף לחזור! וואי קניתי מלא שטויות1 צמידים וקשקושים, קופסאות, מתנות למשפחה וחברים,נעלי בית מפרווה, חולצות, חבל על הזמן הכל בסביבות ה 4 5 שקל... אוף, מחר צריך ללכת לבית ספר ולהשלים את כל החומר :(... ואין לי מה ללבוש (כמעט כל הבגדים שלי היו במזוודה), אוף אפילו מברשת שיניים אני צריכה עכשיו ללכת לקנות, עד שיחזירו לי את המזוודה שלי!(שזה יכול לקרות מהיום עד לשבועיים הקרובים) ניסיתי להעלות תמונה אבל זה לא מצליח לי (יש לי כמה בעיות במחשב) אז אני ינסה עוד פעם מאוחר יותר...

ESU Boscorelli

New member
חחחחח

לא חזרתם עם משפחות מורחבות
רק 5 פילים? אני עשיתי 8 אחד לכל יום
ועכשיו הומור שחור, לא קיבלתם את המזוודות? אל תתפלאי אם הן יחזרו עם השמות שלכם כתובות בגיר עליכם מואוהאוהאוהה

QsomeoneQ

New member
אופפפפיייררר../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה שהיה כיף, ולא נורא - המזוודות יגיעו, מתישהו
וולקם הום

למעלה