תנחומיי

McBlack

New member
../images/Emo45.gif וזה גם לא ממש נוגע אליי X: ככה שבאמת אין

לי על מה להתעצבן חבל שיש אנשים שמרגישים שהשיא שלהם התחיל ונגמר בתיכון... זה עסק אומלל ונפוץ מדיי...

דללה

New member
גם את חושבת שאנחנו זקנים???? ../images/Emo7.gif

זה ממש מצחיק אותי כל השרשור הזה!

McBlack

New member
אני כבר חיילת ../images/Emo6.gif

בגלל זה אני מרשה לעצמי לומר שהוא בכיין
30 זה זקן. ורק על זה, כולכם בכיינים!

McBlack

New member
יאללה יאללה תרגיע את עצמך ומהר

כולך מנשנש מוקצ'ינואים בקרייה!

דללה

New member
הלו הלו! ../images/Emo46.gif

תרגיעי את עצמך!! יש לך בעיה עם מוקצ'ינו בקריה?

McBlack

New member
אין לי מושג איך אתם מסתדרים עם

לעשות יומיות בעיר... זה כזה מוזר

McBlack

New member
../images/Emo6.gif

התגייסתי לפני חודש ומשהו לכלל צה"לי, קצין המיון הציע לי להיות חובשת ואחרי שעיין בנתונים ישר שלח אותי לריאיון לקצונה... אז אני הולכת לקצונה יעודית בחש"ל. לא רציתי לחתום דח"ש אז סיפחו אותי לבסיס קל"ב, שם הייתי על תקן של מש"קית שלישות ונהניתי המון
(לא שהייתי קוראת לזה צבא, אבל מילא) השאר מתגייסים ביום רביעי, עד אז יש לי חופש...
ואת? יש לי תחושה שמודיעין |בניסלע|

דללה

New member
אכן מודיעין ../images/Emo9.gif

וחבל שויתרת על הקורס חובשים. אני מכירה המון אנשים שכל כך נהנו בקורס הזה. שיהיה המון המון בהצלחה בכל מה שתעשי

McBlack

New member
כמעט כל קורס מסתיים בכך

שכל הנוכחים אומרים שזה היה אחת החוויות המוצלחות שהיו להם... אבל שמעתי על יותר מדיי חובשים שמתמרמרים מהתפקיד שלהם ואפילו לא חובש אחד מרוצה. המון בהצלחה גם לך

SlowCheetah

New member
מה הדבר הזה?

אתה מעורר בי דחף לעלות על הגג ולזנק אל מותי. מאיפה הבאת את השטויות האלו??? אנחנו לא כאלו זקנים(זקנים זה מגיל 20) ובטח שלא נגמרו לנו החיים(אלו ששרדו את ההודעה שלך לפחות). אני עוד לא יודעת איך יעברו עליי השנתיים+ בצבא, אני לא יודעת במשך כמה זמן יאלצו הוריי להאזין לייבבותיי בפלאפון אבל אני בהחלט יודעת שאחרי התקופה הקשה תתחיל ה-תקופה הטובה של החיים שלי. (עוד 4 ימים זה קורה) אני לא "מיציתי את השיא של החיים שלי" כי מה לעשות שכשאתה בין בגרות אחת לאחרת אין לך זמן לחשוב על "יואו אני כל כך זקן מעניין כמה עולה להחזיק פיליפינית". עם כל כמה שאני מתגעגעת לבית ספר אני זוכרת מצויין את כל החרא שהיה בו. אולי אם היית משקיע קצת יותר בללמוד לבגרויות, להוציא רשיון אם עוד לא הספקת ולעשות שטויות שלא חלמת שתעשה- היה לך קצת פחות זמן ומקום בראש למחשבות המפגרות האלו. אני, עינב, סיימתי בצפר (ולא בהצלחה מרובה) ושרדתי. ואתה- צעיר, נגב את החלב מהשפתיים כשאתה מדבר אלינו.

kelly7i

New member
אמא מישו פה הגזים בטירוףXDDDDDD

זה יותר מצחיק מעצוב
כאילו שתיכון זה תמיד תקופה כל כך מצוינת. זה לא תמיד כמו בסרטים שיש לך חבר, חיים מלאי הרפתקות ובלה בלה

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif וואי איזה פסימי אתה

ממש מסכן רחמים... אתה יודע איך אני נהנית בתקופההזאת?? איזה לחץ בראש שלך? אין לנו כלום על הראש, שום מחוייבות, שום מיסים שום תשלומים, שום כלום. נשארו שתי אופציות.. או להנות, או להשתעמם בבית. ושתיהן לא כאלה רעות
אני כמובן בחרתי בראשונה
[ממש פרסומת מהלכת אה??] היום במשמרת בעבודה היה לי הכי כיף בעולםםםם (ועשיתי גם פול כסף!
)

iti4

New member
חחח

מה אתה בכלל מדבר אתה עדיין בבית ספר ועדיין לא טעמת מטעם החיים ואיך שהם באמת ואני מדבר על הצבא שזה אחת החוויות המבגרות והמאפיינות את החברה הישראלית ואני מדבר גם על להיות נשוי ולגדל ילדים שתאמין לי מנסיון בבית זה אחד הדברים היפים שיש וכן.. גם להזדקן ולנוח מהטירוף של החיים עם איזה 5 נכדים קטנים גם זה כיף! וכמו כל מחזור בחיים כל בנאדם יבוא יומו וככה זה.. וזה שאתה לוקח את זה חרא זה לא אומר שאנחנו ככה, כל אחד ונקודת הראייה שלו ואיך המשפט ההוא אומר..על טעם ועל ריח אין להתווכח..והזקנה אפילו לא קרוב (בקושי עברנו רבע מהחיים). ותאמין לי גם עם תרצה וגם עם לא, שתיהיה אחרי בית ספר אתה תשלים עם זה ואתה תאהב איך שהחיים שלך יהיו באותו הרגע מנסיון (גם אני הייתי כמוך רק פחות בכיין)..או שאתה סתם טמבל ותשב בבית ותבכה על מר גורלך...

דללה

New member
../images/Emo7.gif מזל שיש מי שמתפלל בשבילנו! ../images/Emo201.gif

אוי, זה בהחלט משעשע להיכנס ולקרוא דברים כאלה..

למעלה