תנחומיי

the black nick

New member
תנחומיי../images/Emo10.gif

בוגרי התיכון היקרים, אני משתתף בצערכם וכואב את כאבם. השיא של החיים שלכם מאחוריכם, מעכשיו אתם נחשבים מבוגרים, כלומר זקנים אנכרוניסטיים. אני יודע שזה קשה, אני יודע שאתם בתקופה קשה של לחץ.......הילדות נגמרה, הפנאן נגמר, הכיף הגדול נגמר..... באמת באמת לא הייתי רוצה להיות במקומכם עכשיו. (לא שאני יכול לדבר....אני שמיניסט ולא כל כך רחוק מזה.....
). אני מקווה שלפחות מיציתם את השיא של החיים שלכם. אני אפילו את זה לא עשיתי. חיים קשים.....
אני כל כך הרבה זמן במסגרת של בית הספר, שלפעמים אני חושב שאין באמת חיים אחריו. לפעמים אני חושב ברצינות שכל האנשים שסיימו בית ספר כאילו עברו לעולם אחר, עזבו את העולם שלנו ולא יחזרו....... אני משתדל להנות מהמעט שנשאר לי מהתקופה ה"טובה" של החיים......אבל כבר אפשר להרגיש את הלחץ מהזקנה המתקרבת (בעיקר בגלל מכתבים מהצבא הנודניק, שאני מקבל כבר מכיתה י"א). אחרי 12 שנים במערכת החינוך הישראלית(העלובה, אגב), אני לא מאמין שיש משהו אחרי זה. הלוואי והיה אפשר להישאר.... תהיו חזקים. אני מתפלל בשבילכם יום יום.

אל תציף אותנו באופטימיות שלך

ואל תספיד אותנו. תודה. מעבר לכך איך אתה יודע שזה מלחיץ וקשה? המון מאיתנו נהנים יותר מבימי הבי"ס לחלקנו יש יותר זמן חלקנו מרגישים שהחיים שלהם משמעותיים יותר וחלק מאיתנו, שלא הסתדר כ"כ בתיכון - מקבל הזדמנות חדשה דנדשה בצבא [גם מבחינה חברתית] אבל אין מה לעשות יש כאלו שגם סובלים - הבועה של הבי"ס צריכה להתנפץ מתישהו וצריכים להגיע למציאות נראה לי שאתה זה שזקוק לתפילות שלנו כי עם כזה מחסור באופטימיות אני לא יודעת אם תזכה לסיים י"ב
בי"ס הוא רק סוג של שיא, יש עוד כל כך הרבה מעבר
ועם קצת אמונה אולי תגיע לזה...

the black nick

New member
אני מבין את ההכחשה שלך

זה דבר נורמלי להכחיש את ההזדקנות.......אבל בתוך תוכך גם את בלחץ מזה. כולם מפחדים. הרוב מפחדים גם להודות.

האמת שאני דווקא לא זקנה../images/Emo6.gif

אני אהיה בת 18 רק בספטמבר הבא ונכון לעכשיו הפחד היחיד שלי הוא המבחן בכלכלה ביום שישי ולא ההזדקנות למה אתה מבין הכל? אלוהים? האם זה אתה?

R e A

New member
בטח שאת זקנה!

לפי מה שאת עושה היום, אפשר לחשוב שאת כבר כמה שנים טובות אחרי הצבא. סתם. אגב, הוא לא יכול להיות אלוהים! אני אלוהים!!

iti4

New member
רע יאא נוטש

השארתם אותי פה לסופ"ש מסריח לבד אתה צ' ואסף...

iti4

New member
אבל נסתדר

היום יום האהבה או איך שלא קוראים לזה ואפשר לישון הרבה!!!! ובטח מחר נשב על כוס בירה עם מי שנשאר פה=)

אני לא זקנה!

רק קצת מקדימה את זמני
כל הזמן הייתי פעורה/צעירה/ילדונת...ועכשיו קיבלתי את התואר המכוער מכל? אוי איך יכולתי לשכוח, כבודו
מצטערת

דללה

New member
נו, באמת!

היית התקווה האחרונה שלנו ובשניה הצלחת לאכזב את כולנו. אנחנו נשקול ברצינות להעלות אותך למשפט.

McBlack

New member
חחח לזה אתה קורא הזדקנות?

אחי, אתה לגמרי חי בסרט אולי התסריטאי טוב, אבל דרמטי כאילו אין מחר לזה אתה קורא חיים? למצות את החיים? זה פשוט עצוב לראות אנשים אומללים כמוך (לא נעים להגיד, אבל זה נכון), אתה לא הראשון שכשמיניסט אמר שהכל נגמר עם סוף הלימודים... אבל סתם לידע כללי, כל החיים שלך לפניך. תצא מבצפר ותקלוט מה זה באמת. אולי עכשיו אתה חי בבועה אבל סה"כ אתה קובע איך לחיות בהמשך (אלא אם כן אתה מתכוון להשתמט או להרוג אנשים, אל תצפה לתמיכה בנושא
) קיצר... חלאס להיות פסימי ומסכן, לא נראה לי שאתה עוזר...

McBlack

New member
חחח אם ההודעה הזאת הייתה נכתבת בעצבנות

היית יודעת :) היא נכתבה מרחמים לבחור

McBlack

New member
אני לא באמת מתכוונת לבדוק את זה

פשוט אניח שמשעמם לו אם הוא כתב גם שם... בטח טרול או משהו

למעלה