תנו שם מה לא בסדר בתמונה? סתם- תנו שם
N n i v1 New member 15/12/03 #2 ../images/Emo32.gif רק עוד אחד פשוט כי הוא הצחיק אותי, באותה הזדמנות ממש
C CaptainOok New member 15/12/03 #4 סאדאם: Ivanova is always right. I will listen to Ivanova. I will not ignore Ivanova's recommndations. Ivanova is G-O-D! And if this ever happens again, I'll let Ivanova bomb my lungs with my own SCAD missiles!
סאדאם: Ivanova is always right. I will listen to Ivanova. I will not ignore Ivanova's recommndations. Ivanova is G-O-D! And if this ever happens again, I'll let Ivanova bomb my lungs with my own SCAD missiles!
T Tolan New member 15/12/03 #5 קודם כל, LOL, לבחור שמעליי אבל ברצינות, לגבי מה שלא בסדר בתמונה הראשונה - אני לא חושב שהבחור הקירח אמור להיות שם...
קודם כל, LOL, לבחור שמעליי אבל ברצינות, לגבי מה שלא בסדר בתמונה הראשונה - אני לא חושב שהבחור הקירח אמור להיות שם...
P python 4 New member 15/12/03 #7 אני יודע מה לא בסדר עם התמונה. עם ג'ריבלדי ואיבנובה הכל בסדר, אבל ממתי לשרידן יש שפם?
C CaptainOok New member 16/12/03 #9 ROFL!!!!! LOLOLOLOL!!!!!!!!!!!! לא הפסקתי לצחוק במשך 24.1234134 שניות! קבל ח"ח